- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
Durumlar nasıl? İyi haber var mı?
berbattttt....hala devam malesef
siz nasılsınız...?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumlar nasıl? İyi haber var mı?
Bence gerçekten istediğiniz zaman başaracaksınız. Sanki sigaraya açık kapı bırakıyorsunuz gibi geldi bana. Daha önce aynı şeyi ben yaptım Çok istiyorum ama şu olay olmasa,(kafada bitirmediğiniz sürece o olaylar hiç bitmeyecek), bu aralar çok stresliyim (tabi ki stres olacak yılların alışkanlığından vazgeçiyorsunuz.) Ya ben yarım içip atayım sadece canım çok isterse içerim.( ve kaçınılmaz sona geldik sigarayı bırakmaktan vazgeçtik), VE SON NOKTA BEN İRADESİZİM (EN BÜYÜK KANDIRMACA çünkü bırakmanın iradeyle hiç bir alakası yok. Sigara bırakma bana göre sadece AKIL OYUNU kendi beyninle oyun oynuyor ve kazandığın her bir atakta daha güçlü umutlu ve mutlu oluyorsun. Ve İradeyle ilgisi olmadığını anlıyorsun. önce gerçekten isteyin ve bakış açınızı değiştirin. Lütfen VAZGEÇMEYİN.oh oh 8 gün geçmiş bile maşallah :) ben bırakamıyorum beceremiyorum bu işi tam bir ümitsiz vakayım
Ya işte sorun ne biliyor musun, ben zevk alıyorum baya içerken keyif veriyor bana o yüzden de bırakınca kendime keyif veren birşeyi bırakmanın pişmanlığı üzüntüsü oluyor. Bunu kafamdan nasıl temizleyeceğim bilemiyorum.Bence gerçekten istediğiniz zaman başaracaksınız. Sanki sigaraya açık kapı bırakıyorsunuz gibi geldi bana. Daha önce aynı şeyi ben yaptım Çok istiyorum ama şu olay olmasa,(kafada bitirmediğiniz sürece o olaylar hiç bitmeyecek), bu aralar çok stresliyim (tabi ki stres olacak yılların alışkanlığından vazgeçiyorsunuz.) Ya ben yarım içip atayım sadece canım çok isterse içerim.( ve kaçınılmaz sona geldik sigarayı bırakmaktan vazgeçtik), VE SON NOKTA BEN İRADESİZİM (EN BÜYÜK KANDIRMACA çünkü bırakmanın iradeyle hiç bir alakası yok. Sigara bırakma bana göre sadece AKIL OYUNU kendi beyninle oyun oynuyor ve kazandığın her bir atakta daha güçlü umutlu ve mutlu oluyorsun. Ve İradeyle ilgisi olmadığını anlıyorsun. önce gerçekten isteyin ve bakış açınızı değiştirin. Lütfen VAZGEÇMEYİN.
O zaman tek tuk yaparak odul haline getirmeyin su uyuşturucuyu.Haklısınız da işte beynime bu düşünceyi sokamıyorum.
Helal ayni ben ama ben yaninda icmiyorum.annesi iciyor ve nefret ediyor sozlum bundan dolayi aslinda basta biliyordu uzun zaman sonra tekrar karsilasinca sordu bende nefret ettigi icin biraktim dedim.boylelikle onun sayesinde birakirim dedim ama tek tuk bitmedi ugrastim birakamadim sonunda pes ettim pes ettikden sonra nefret ede ede ictim ve hep kendimi sorguladim neden iciyorum diye.yin e umudum yoktu internette gezinirken bu sayfaui buldum bi kac yazi okudum randevumu aldim ve gittim cesaretim yoktu ama kendiliginden oldu zor saniyordum imkansiz görüyordumCanlarım merhabaaa bende çok özledim @MiuLego canım benim sen hala bırakıp bırakmama arasında mısın kız yıl oldu 2017 hala düşünüp duruyorsun bu aşamada Allah bilsin kaç paket geçti gitti
isteksiztiryaki hoşgeldin aramıza canım sende bendensin. Benimde sözlüm içmiyor ve annesi sigara içiyor diye nefret eden bir adam
Ben ilk zamanlar yanında içmezdim resmen utanırdım içmeye elime yakıştıramazdım. Sonra beni mahrum etmek istemedi, yanında sıkılmayayım diye iç dedi hatta bana eşlik bile etti garibim aksıra tıksıra
Ama baktım ki benimkinin yanında ben içtikçe hem bu bana eşlik ederek alışacak gibi Onu da zehirliyordum hem de ben daha çok alışıyordum bırakma nedenim kalmıyordu.
Bakıyordum sözlümün tarafında ki gençler tertemiz hiçbir kuzen, görümce içmiyor. Birde bizim tarafa bakıyordum herkes yürüyen küllük. Hep derdim hamile kalınca bırakıcam ama bu da bahanem di o zamana daha çok bağımlılık kazanacaktım ve sözlüme haber vermeden bıraktım ahanda bugün 1.ayıma girmiş bulunmaktayım
Lütfen allen carre videosunu ve Emre üsrünuçar 'ın videosunu izle. Tamda söylediğiniz olayı çözüyor. Aslında severek içtiğini SANDIĞINI anlamanı sağlıyor. Bende içerken aynen sizin gibi düşünüyordum. Hatta hele bide zararsız olsaydı günde 3 paket bile içerim diyordum. Şimdi siz bırakan birini görünce yazık ya canı nasılda istiyordur deyip üzülürken bizler de yazık ya inşallah oda bırakıp benim gibi herşeyden sigarasız daha çok zevk almayı başarabilir diyoruz. Hadi arkadaş katıl bize.Ya işte sorun ne biliyor musun, ben zevk alıyorum baya içerken keyif veriyor bana o yüzden de bırakınca kendime keyif veren birşeyi bırakmanın pişmanlığı üzüntüsü oluyor. Bunu kafamdan nasıl temizleyeceğim bilemiyorum.
Bir de keyif veriyor diyorsun ya aslında içmediğini için kaybolan keyfini tekrar kazanmak için bir daha içiyorsunuz. Bıraktığınızda zaten keyifli olacağınız için keyiflenmek için ona ihtiyacın olmayacak. İçerken bırakmaktan hepimiz korktuk ama bırakmanın tadını bir alsanız. İnşallah en kısa sürede sizinde bırakma düşüncesi olan kişilere destek olurken görürüz.Ya işte sorun ne biliyor musun, ben zevk alıyorum baya içerken keyif veriyor bana o yüzden de bırakınca kendime keyif veren birşeyi bırakmanın pişmanlığı üzüntüsü oluyor. Bunu kafamdan nasıl temizleyeceğim bilemiyorum.
Kesinlikle şu anda yazdıklarımı daha önceki denemelerim de bana söyleseler hiç işe yarayacağını sanmıyorum. Bakış açısı ne kadar önemliymiş. Önceden içene hayran hayran bakıp dumanını çaktırmadan solumaya çalıştığımı bile hatırlıyorum (UTANARAK). Hattab1,5 ayın sonunda bile bırakabileceğime inanmayarak iradeyle içememeye çalıştım. Ama şimdi irade falan gerek yok hiç içmemiş gibiyim, kendime bile inanamıyorum. Allah herkese bırakmayı nasip etsin inşallah.Zaten bi alsalar o tadi ama dusuncelerini degistirmelleri lazim bu keyifi alabilmek icin bi daha icmek istemezler bence ben istemiyorum en azindan
Kız ne tek tüğü günde bir paketO zaman tek tuk yaparak odul haline getirmeyin su uyuşturucuyu.
Baslayin icin ne zaman kendinizi hazir hissederseniz baslarsiniz
Hatta icerken neden ictiginizi sorgulayin
Ve ictikce kendinizi sorgulayin bunu omrumun sonuna kadar icmek istiyormuyum diye
Hastaliklari arastirin hatta mumkunse akciger hastaligi bolumune gidin randevu alanlara bakin gordukce onlari sigarayi birakmanin ne kadar dogru karar olduğunu gorursunuz
İcerken neden birakmak isteginizi falan dusunun hatta alin bi paket allen car izleyin sigara icerken
Bi de boyle deneyin cunku zaten tek tukle birakmis olmuyorsunuz
Once bakis acinizi degistirin kendinizi sogutmaniz lazim sigaradan boyle dusundukce birakamazsiniz ki zaten devam ettikce istemesenizde sigara icisiniz cogalicak
ayyyyyy 1 ay mı oldu ne çabuk ya maşallah sana ben hala pöfür pöfür valla. Yürüyen küllükCanlarım merhabaaa bende çok özledim @MiuLego canım benim sen hala bırakıp bırakmama arasında mısın kız yıl oldu 2017 hala düşünüp duruyorsun bu aşamada Allah bilsin kaç paket geçti gitti
isteksiztiryaki hoşgeldin aramıza canım sende bendensin. Benimde sözlüm içmiyor ve annesi sigara içiyor diye nefret eden bir adam
Ben ilk zamanlar yanında içmezdim resmen utanırdım içmeye elime yakıştıramazdım. Sonra beni mahrum etmek istemedi, yanında sıkılmayayım diye iç dedi hatta bana eşlik bile etti garibim aksıra tıksıra
Ama baktım ki benimkinin yanında ben içtikçe hem bu bana eşlik ederek alışacak gibi Onu da zehirliyordum hem de ben daha çok alışıyordum bırakma nedenim kalmıyordu.
Bakıyordum sözlümün tarafında ki gençler tertemiz hiçbir kuzen, görümce içmiyor. Birde bizim tarafa bakıyordum herkes yürüyen küllük. Hep derdim hamile kalınca bırakıcam ama bu da bahanem di o zamana daha çok bağımlılık kazanacaktım ve sözlüme haber vermeden bıraktım ahanda bugün 1.ayıma girmiş bulunmaktayım