yani simdi birakmaliyimbilmiyorumkismile
off cok zor yhaa.. ama napiim.. zaten ameliyattan korkuyorumm
birde basima 2nci bir ameliyat cikarmayayimm
neden önce birakirdin?
bununla ilgili bir sorunmu yasadin?
ben de huzursuzluktan uyuyamıyorum1 paket içiyordum ben üstelik. ameliyattan sonra 4 gün içmedim o da hastanede olduğumdan. eve gelir gelmez bir tane yaktım ne yazık ki bi tane daha bi tane daha derken yine eski köy eski hamam..çok korkuyorum ama engel de olamıyorum. hatta unutup yakıyorum artık alışkanlık mı bilmiyorum. yarısında aklıma geliyor. "aaaa yine yakmışım,tühhh" diye. ameliyat olalı 15 gün oldu. doktoruma ben içiyorum sigara dedim." herhalde bir iki tane dir ama içme "dedi. bilse birazdan kontrole gidicem. anlamaz inşallah..
öncesi için de ne yazık ki hastaneye gitmeden önce yani ameliyattan önce sabah bile içtim. öncesi için şöyle bi durum varmış. 10 gün öncesine kadar bırakılmadıysa sonrasında artık bırakmanın bi manası pek de kalmıyormuş. öksürük falan yaparmış tam o sıralarda. ama tabii gönül ister tamamen bırakabilelim. okuduğum kadarıyla benim kadar içen yokutandım kendimden resmen
bi de bişy sorucam..genelde bütün ameliyatlardan sonra mı yoksa bu özellikle de göğüs küçültmeden sonra mı bu durum isteniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?