Sigara ictigimi esime soyleyemiyorum.

ben seni tanıyorken de, flört aşamasında da sigara içiyordum falan demenize gerek yok. söyleyin yeni başladım diyin.

biz eşimle beraber bıraktık 1 yıl sonra ben tekrar başladım ve ona söylemedim amacım o da başlamasın diyeydi ama meğer o hiç bırakmamış o da bana dememiş ben de başlamayayım diye birgün kardeşim kaza yapmıştı hastaneye gittik acele ile bahçede ikimiz de çıkardık paketleri yaktık birer tane ve birbirimize bakakaldık o an ve gülmeye başladık o günden beri de içiyoruz ama eskisi gibi değil baya azalttık siz yarım dal içiyormuşsunuz bu yok gibi birşey bırakabilirsiniz bence ama neden vazgeçemiyorsunuz onu bulun bence ben mesela yemeklerden sonra içmek kısmından vazgeçemiyorum sizin isteğinizi tetikleyen bir şey olmalı mutlaka

sigaradan nefret ederim ve sigara içen biriyle gelecek düşünmem. evlenmem. erken yaşta hasta olmasını istemem eşimin.

her neyse. eski sevgilim sigarayı bıraktığını söylemişti ama arkamdan içiyormuş meğerse bu yıllarca böyle sürmüş. ayrıldıktan sonra görüştüğümüzde direkt paket düştü cebinden. sadece tiksindim kendisinden. beni kandırdığı ve bu derece zayıf karakterli olduğu için.

eşinize bunu yaşatmayın bence.

Yoruldum hayattaki bu sigara imtihanindan. Esime soylemedim soyleyemedim. 45 gundur hic icmiyorum. Yalniz cok kotu hissediyorum son uc gundur kendimi. Ilk bir ay istek hic gelmedi simdi yokluyor bas edip ustesinden gelmeye calisacagim insallah. Gececek diye dua ediyorum. Her haliyle bana zarardan baska bir sey vermedi. Kimse icin degil kendim icin birakmaya karar verdim umarim basaririm.

Benim eşim günde bir paket falan içer misvak kullandığından ve balkonda içtiğinden koku olmaz...Bence söyleyin ya

Arkadasım günde yarım dal nedir ?
1-2 paket icseniz tiryaki olsanız anlayacağımda siz sigara içiyorum bile demeyin bence.
Yarım dal sigarayla bir gün idare edebiliyorsanız yatın kalkın şükredin valla. Bütün günü bununla atlatıyorsunuzda eşiniz evdeyken mi tutuyor bu kriz.

Atak dönemidir sabredin. Sakız, çerez gibi bişeylerle geçiştirin. Kocanız için değil kendiniz için..

Hep erkekler evlenince diğer huylarını göstercek değil ya biraz da ben yapalim aynisini bende eşimden 2 yıl sakladım beni aldattigini öğrendiğim gece içtim karşısında ve ben zaten iciyordum dedim şimdi de yüzüne ufure ufure iciyorum

Çok özür diliyorum ben yarım dal olayını anlayamadım. Yakıp iki nefes çekip küllüğe mi basıyorsunuz? Eğer o halde ikinci nefesten sonra irade gösterip içmeyebiliyorsanız bırakırsınız da... Çünkü gerçekten zor bir iş

Korkudan her sey yapilabiliyor. Sonra sonra irade gösteremedim yarim dala. Baktim artiyor ve stres catlatacak beni. Zaten bana bi sey katmadi omrum boyunca diye bu bir imtihandi yenecegim dedim ve 45 gundur hic icmiyorum. Istekleri atlatmaya calisiyorum basaririm insallah.

Canımsıı herkez bırakır emin ol 7 ci günüm ağzıma sürmedim eşimede zorla bırktırdım onunda 3 günü inşallah dahada başlamayız bizim tedavi başlıycak ondan önce bırakmamız zaten lazımdı . Ama bu bi neden değildi kendim istedim ve Bıraktım . Kitap oku bununla ilgili bu tamamen beyinde biten birşey . Sen isteklerine hükmet gerisi gelir zaten 2 günden sonra hisssetmiyosun . Canın daha fazla istiyor çünki nikotin vücuda yayılıyor gün ve gün ve azaldığında tetikliyor isteğini . Belgesel ve kitaplar var bırakabilirsin emin ol .

Esinizi affettiniz sanirim umarim bir daha aldatilmazsiniz

Allah aşkına nasıl anlamıyor ya?
Ben kokusunu 5 metre öteden alıyorum mesela.

sizi gerçekten tebrik etmek istiyorum 3 yıl saklamayı başardıysanız kesinlikle bırakmayı da başarırsınız. eğer söylerseniz kesinlikle bırakamazsınız.

ben eşimle ilk tanıştığımda bahsetmemiştim o da eşiniz gibi şeyler söylüyordu tek nefretim kötü alışkanlıklar derdi..kadın bazında değil insan bazında ama bu nedenle sigara içen alkol alan kadınla yapamam derdi...

kendisi üstüne üstlük profesyonel sporcu.. sizin gibi söylemektense bırakırım diye düşünürken bir baktım evlenme teklif etti..böyle düşünen bir adamdan saklamam haksızlık olur diye düşündüm ve evlenmeden bir şey söylemem lazım diyerek açıkladım...o da büyük laflarını yuttu ben de tabi ki ne yardan ne sigaradan geçtim. evlendik.

normalde çok içmeyen ben saldım kendimi nasılsa biliyor diye hatta onunlayken daha çok içiyorum. alkol de almışlığım oldu. bazı anlar tak ediyor sanırım, keşke sana şart koşsaydım benden önce ölmeni istemiyorum, diyor. haklı da...ama artık bırakamıyorum.

bu yüzden 3 yıl sakladıysan başar ve hiçbir şey söylemeden bırak yoksa kendine edersin. bu rahatsızlıktan bırakarak kurtul ayda bir paket günde bir pakete çıkar. söyleyip rahat rahat içerseniz eşinize değil kendinize yazık.

Gecen ay bu gizli stresten biktim artik.
Biraktim mi bilemiyorum. 45. Gunum. Insallah omur boyu surer.

Gecen ay bu gizli stresten biktim artik.

Biraktim mi bilemiyorum. 45. Gunum. Insallah omur boyu surer.

İnşallah ama bırakmışsınız zaten bence buna inanın. Başarmanız güçlü olduğunuzu gösteriyor. Sadece 'bıraktım' deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…