Esim icmiyor. 24 satte yarim dal koku yapmiyor. O da en hafifi.Naneli sakiz alip fircaliyorum geciyor.Eşiniz iciyormu?cünku sigara içmeyen bi insan kokusundan anlar.üstünüze koku sinmiyomu?
Sigara hiç kullanmadım hayatımda ama şu cümledeki saçmalığı, mantıksızlığı görünce böyle zihniyetlere inat başlayasım geldi. Şaka bir yana sigara içmek ahlaksız bir şey falanda benmi bilmiyorum çok abartmış eşinizHep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi.
Zaten cok az iciyormussunuz birakmak zor olmamali.heleki esinizin ögrenince verecegi tepkiyi düsünerek.Esim icmiyor. 24 satte yarim dal koku yapmiyor. O da en hafifi.Naneli sakiz alip fircaliyorum geciyor.
Cok haklisiniz. Ben de sigaradan nefret eden hep birakmak isteyen biriydim. Azalttim ama olmadi. Simdiki aklim olsa asla yapmazdim. Bu beni cok uzuyor.yalan söylememeliydiniz.
siz eşinizin kendi kriterlerine göre eş seçme hakkını elinden almışsınız
aynı şeyi erkek yapsa hoş görmezdim, kadın yapınca da
ah canım beğenmiş işte ne yapsın, diyemiyorum.
Neden?Konuyu okuyunca eşimle bir kez daha gurur duydum
Cok takilmayin buna. Nazik kibar oluslarindan olmamasi gerektigini düşünüyor. Cicek gibi koksun. Kotu aliskanligi olmasin istiyor.Kadın nasıl mı sigara içer?
:)
Cok haklisiniz. Ben de sigaradan nefret eden hep birakmak isteyen biriydim. Azalttim ama olmadi. Simdiki aklim olsa asla yapmazdim. Bu beni cok uzuyor.
Sigarama hiç karışmaz dışarıda yanında yürürken de içsem bişey demez evde uzanıp içsem de bişey demez.. Şimdi hamileyim içmiyorum diye yanımda kendisi de içmez.. Çok saygı duydum tekrardanNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?