- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 33
Affetmekten ziyade çokta takmiyorum diyelim cunki ne eşimi ne de başka bir kadın benden daha daha değil yaniEsinizi affettiniz sanirim umarim bir daha aldatilmazsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Affetmekten ziyade çokta takmiyorum diyelim cunki ne eşimi ne de başka bir kadın benden daha daha değil yaniEsinizi affettiniz sanirim umarim bir daha aldatilmazsiniz
Sigata bıraktırma polikliniğine başvurun isterseniz, hem psikolojik hem tıbbi destek sağlıyorlarYoruldum hayattaki bu sigara imtihanindan. Esime soylemedim soyleyemedim. 45 gundur hic icmiyorum. Yalniz cok kotu hissediyorum son uc gundur kendimi. Ilk bir ay istek hic gelmedi simdi yokluyor bas edip ustesinden gelmeye calisacagim insallah. Gececek diye dua ediyorum. Her haliyle bana zarardan baska bir sey vermedi. Kimse icin degil kendim icin birakmaya karar verdim umarim basaririm.
Benimki psikolojik sanirim. Fiziksel olsa 45 gun duramazdim. Geri baslamaktan korkuyorum. Emre ustunacar in kitabini siparis verdim. Umarim kafada bitirmeyi basarmisimdir. Insan onca yil icince guvenemiyor kendine. Saglam basmak istiyor.Sigata bıraktırma polikliniğine başvurun isterseniz, hem psikolojik hem tıbbi destek sağlıyorlar
2 yil gunde kac tane ictiniz? Aldatmasaydi ne yapacaktiniz? Stres olmuyor muydu? Bende stres tavan yapiyordu carpinti vs.Hep erkekler evlenince diğer huylarını göstercek değil ya biraz da ben yapalim aynisini bende eşimden 2 yıl sakladım beni aldattigini öğrendiğim gece içtim karşısında ve ben zaten iciyordum dedim şimdi de yüzüne ufure ufure iciyorum
InsallahAz önce ablamla,günlük sigara kavgamizin üzerine yaktım bir tane daha. Baskı ben de sigara isteği artiryor.45 gün,büyük başarı. Bundan sonrası kolay Allah'ın izniyle.
Ilk başlarda az iciyordum şuan gun de en az bir paket iciyorum aldatmasa hala soylemezdim heralde, eşim yurt dışında gidip geliyor işi onu gerektirdiği için oda eve geldiği zamanlarda bir sekilde iciyordum2 yil gunde kac tane ictiniz? Aldatmasaydi ne yapacaktiniz? Stres olmuyor muydu? Bende stres tavan yapiyordu carpinti vs.
Hamileyken nasıl sabrettiniz o zaman nasıl durduysaniz yine icmeden durabilirdinMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Sigara prezervatif mi ki, neden sadece erkekler kullanabiliyor da kadında garipseniyor? Eşinizin kafası güzelmiş, güle güle kullansın.kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi.
Bana mi güldünüzabla hakkını helal et çok güldümm :)
eşiniz sigara içtiginizi biliyor tabiki. o pis koku uzerinizden ellerinizden kolay kolay cikmiyor cunku.sadece bilmemezlikten geliyor daha çok icmemeniz için. aynısını yaşadım eşim 3 sene benden sakladığını sandı. oysa o kokuyu içmeyen anında anlıyor. en son üzüldüm haline dayanamadım ben salak değilim biliyorum balkonda iç dedim. ama pişman oldum çünkü tozuttu. eşinizde bildigimi soylersem daha cok icer diye korkuyordur bildigine adim gbi eminim naneli sakizla olmaz o iş. bence yapmanız gereken içtiginizi ama yardımla bırakmak istediğinizi söyleyin profesyonel destek alın. benim eşimden tek istedigim bu
O icmiyor. Ailesinde de hic icen bir kadin gormedim. Insan kendini kotu hissediyor bende mi sıkıntı var diye dusunuyor. Anladigini dusunmuyorum. 4 5 tane icilse anlar ciddi koku olur. Su an birakma evresindeyim bakalim.ben de boyle dusunuyorum, fark ediliyor,
esi iciyor mu yazmis mi konu sahibi gormedim, kendi iciyorsa belki fark etmeyebilir, ama o zaman konu sahibinin dert etmesi gereken bir sey kalmiyor bence, o icerse karisi nden icmesin ki,
ama o icmiyorsa kesin coktan fark etmistir.
Mrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Sigara içmek kadına yakışmıyor cümlesi nedir ya.Bu herkesin kişisel tercihidir keşke kimse icmese hatta bende içmesem zararını bile bile içiyoruz.Bu arada bana çokta bagimliymissiniz gibi gelmedi.Gercekten isteseniz birakirdiniz ben günde 1 paket içerken hamile kalınca bıraktım ne yazikki doğumdan sonra tekrar başladım.Bu kadar sigara lafının üstüne yakalım bari bı sigaraMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Vucudum sigara ictigimi sizin dediginiz gibi dese esim soylerdi. Zifir 1 mg o markanin. Ayrica bunu da kirarak iciyordum ginde bir kez ince bir sigara. Eskiden yarim paket ictigimde ne anliyosun bundan havada daha fazla nikotin var derlerdi. Esimin bildigini dusunmuyorum. Es dost ziyaretlerinde bizde icen yok diye hep ovunup durur. Keske bilseydi. Simdi temelli birakma evresindeyim bakalim.Söylemenize gerek yok. Siz her ne kadar az da içseniz sonrasında naneli sakız da çiğneseniz ellerinizi yıkasanız hatta duş da alsanız vücudunuz “ben sigara içtim” der.