- 17 Ocak 2018
- 10.166
- 9.766
bu söylediklerimi emziriyorsanız kale alabilirsiniz.5 aylık bir bebeğiniz var ve siz çocuğuma zararMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Saklarim diye yola cikmadim. Birakirim diye ciktim olmadi.
Vallahi kaşınıyorsunuz, bir senedir içmeyip balkonda kaçamak yapasım var demek ne demek allah aşkına, bağımlılık falan değil bu, daha çok adamdan saklıyorsunuz ya heyecan oluşmuş yani.Mrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Gercekten icen bilir durduramiyorum krndimi. Evden gitse de icsem diye dusunuyorumVallahi kaşınıyorsunuz, bir senedir içmeyip balkonda kaçamak yapasım var demek ne demek allah aşkına, bağımlılık falan değil bu, daha çok adamdan saklıyorsunuz ya heyecan oluşmuş yani.
Neyse mutlu yuvanın üzerinde nasıl kara bulutlar dolanır sizinle takip edelim.
Bence söylemeyin en kisa zamanda birakmaya calisin.çünkü söylerseniz rahatlarsiniz daha cok icersiniz.bidaha birakamazsiniz.o yüzden hiç soylemeden birakin derimMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Benim için öyle maalesef ben bi daha güvenemem benden bu kadar zaman saklanan birşeyi öğrensemOyle demeyin. Birakirim niyetiyle evlendim. Gizli gizli icer yuruturum demedim. Hep caba sarfederek azalttim. Insanlar birbirlerine neler yapiyor. Bana karsi cok hatalari oldu cok mu durusttu hayir. Ben ona hic hata yapmadim. Masumane birakmak istegim. Ama olmuyo. Birakayim derkrn daha da icesim geliyor. Durustluk gercekten cok guzel. Birakirsin diyenleri dinledim. Bu da firsat gibi geldi ama tam olmadi. Soylemek istiyorum ama cok korkuyorum. Belki de bi sey demeyecek bilmiyorum.
Günde yarım dal ayda bir paket nedirki ya hiç içme dahdaha iyi eşinede yalan söylemek zorunda kalmazdınMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Canım önce kafanda sürekli bunu düşünüp kendine sikinti verme, kimse 4×4 lük değil illaki eşinin de sana karşı yanlış tavırları vardır, eşinle aran nasıl, bana aranizda biraz problem varmış gibi geldi yoksa sen çoktan bırakırdın sigarayı yaklaşık 1.5 yıl içmemişsin, şuan da günde 2- 3 nefesle içiyor sayılmazsın, eşinin sigaraya karşı olan tutumu belki özellikle seni sigara içmeye de teşvik ediyor olabilir ona kızdığın zamanlarda filan daha çok içiyor musun?
Simdiye kadar sıkıntı etmiyodum. O da bitecek diyordum. Hatta doguma girerken birakmak icin dua ettim. Su an cok canim istiyo. Hic boyle olmamistim.Canım önce kafanda sürekli bunu düşünüp kendine sikinti verme, kimse 4×4 lük değil illaki eşinin de sana karşı yanlış tavırları vardır, eşinle aran nasıl, bana aranizda biraz problem varmış gibi geldi yoksa sen çoktan bırakırdın sigarayı yaklaşık 1.5 yıl içmemişsin, şuan da günde 2- 3 nefesle içiyor sayılmazsın, eşinin sigaraya karşı olan tutumu belki özellikle seni sigara içmeye de teşvik ediyor olabilir ona kızdığın zamanlarda filan daha çok içiyor musun?
Bende onu diyorum işte sigara yani alt tarafı ele yakışmayacak nesi var? Bağlantı kuramıyorum :)Bence ahlaksızlık olarak bakmamış eşi.
Mesela bende bir kadının eline yakıştırmam sigarayı.
Ahlaksızlıkla alakası olduğunu sanmam yani :)
Tercih meselesi diyelim :)Bende onu diyorum işte sigara yani alt tarafı ele yakışmayacak nesi var? Bağlantı kuramıyorum :)
Gercekten sizinki cok zor bir durum. Bagimli olmak insani yipratiyor. Evlilikten onceki zamanlarda isten gelince kimseyle konusmadan hemen bi tane icer sonra ev halkiyla iletisime gecerdim. Hayattan pek zevk almiyorsunuz cok icince. Sigara rahatlatiyo ama bagimliligi yipratiyo. O yuzden nefret ettiriyor. Hic baslamamak ne guzel bir duygudur herhalde.Yukarıda bir arkadaşa içen bilir demissin. Ben iciyorum kardesim hem de gunde 1 paket sigara iciyorum bazen de 25 dal (dali tane olarak söylüyoruz dimi) hemde nasil iciyorum sabah uyanirim ilk isim,kahve yapip yaninda 2 tane götürmek..
Ben iciyorum ama senin gibi olanlari anlamiyorum. Bence sen sigara bağımlısı değilsin. Sigara bagimlilarinin bazilari hamileyken bile içiyor 3 4 tane,kimisi hamile oldugunu ogrendiginde bırakıyor,dogumdan sonra iciyor. Hatta mis gibi kokuyor diyenler de varmış.
Sen gunde 1 sigaranin yarısını iciyorsun ve bir gunde cocugunda oldugunu düşüncek olursak,17 18 saat ayaktasin ve sigara icmiyorsun. Sen sigara bagimlisi degilsin. Olamazsin. Onceden de bir paket bile icmiyormussun ve hamileyken hic icmemissin. Senin sigara icmemen icmen de daha kolay senden kolay kimse birakamaz.
Bak benim esim sigara içmez.
Sabahtan beri evdeyiz hic içmedi. Dün yemege çıktık alkol aldi benim pakedimden sigara istedi ve 4 5 tane sigara icti
Simdi onumuzdeki gunler de de icmez yani 2 hafta kadar içmez. Işin garibi de 6 ay bile icmese alkol olan ortamda ictigi sigaradan midesi bulanmıyormuş
Ben gecen sene 10 gun sigarayi biraktim,yaktigim sigara basimi döndürdü kokusu igrencti midemi bulandirdi ama utanmadan buna ragmen icmeye devam ettim eger icmeseydim ben suanda belki de icmiyordum.
Bence siz sigarayi seviyorsunuz ama bagimli degilsiniz
Ben ve benim gibilerde sigaradan nefret ediyorlar ama birakamiyorlar. Bizim durumumuz daha güç daha zor. Ucaga binmek ölüm otonus yolculugu yapamam. Uykudan uyaninca aklima yemek temizlik gelmez kahve gelir. Yemekten sonra cay gelmez aklima sigara gelir. Kahve icerken aklima cikolata da gelmez sigara gelir.
Sen bırak gülüm gunde yarim dal ne ki? Ondan da bisey anlamiyorsundur. Yani bence cokta iradeli birisin.
Onlara özeniyorum ne güzel valla mis gibi yasiyorlar hic icmeyenler. Bence sizin birakmaniz cok kolay gibi gunde 1 sigara nedirki .Gercekten sizinki cok zor bir durum. Bagimli olmak insani yipratiyor. Evlilikten onceki zamanlarda isten gelince kimseyle konusmadan hemen bi tane icer sonra ev halkiyla iletisime gecerdim. Hayattan pek zevk almiyorsunuz cok icince. Sigara rahatlatiyo ama bagimliligi yipratiyo. O yuzden nefret ettiriyor. Hic baslamamak ne guzel bir duygudur herhalde.