Sigara ictigimi esime soyleyemiyorum.

bu söylediklerimi emziriyorsanız kale alabilirsiniz.5 aylık bir bebeğiniz var ve siz çocuğuma zarar
vermek istemıyorum nasıl bırakabilirim diyeceğinize içesim var eşim bilmiyor diyorsunuz. Bir yerlerde yanlışlık yok mu? küçücük bedene bu zehiri veriyorsunuz emziriyorsanız yapmayın yazık benm de 4.5 aylık kızım var öğrendiğim gün bıraktım ve gebelik ve emzirme ile 3yıl boyunca da ağzıma sürmeyeceğim dedim sürmeyeceğim de. Canım istediği oluyor ama bu kötülüğü kızıma asla yapmam..

Benim bir arkadasim var yillardir esinden gizli sigara iciyor ona cok söyledim sizede söyleyeyim.
Basta icmiyorum diyerek hata etmissiniz bu bir gercek, esinizle gözellikle konusun biran önce seni cok sevdim sigara hakkinda düsüncelerini bildigim icin söyleyemedim üzgünüm vs.
Ama mutlaka ertelemeden konusun zira bu stresle ve yakalanma korkusuyla daha ne kadar yasayacaksiniz inanin bana kendi hayat kalitenizi düsürüyorsunuz belki korktugunuz kadar tepki vermeyecek.

Saklarim diye yola cikmadim. Birakirim diye ciktim olmadi.

daha önce denemediğiniz ve yapabileceğinizi bilmediğiniz bir şeye güvenerek yola çıkmışsınız. ki azaltarak bırakmak ise aklınızdaki evet saklarım zamanla da bırakırım oluyor bu.

aslına bakarsanız ben çabanızı çok takdir ettim.
yarım paketten azaltmışsınız, hamilelikte hiç içmemişsiniz ki zaten 2 yıllık evliliğin 1 yılını kullanmamışsınız.
hazır bu kadar yol almışken, gerekirse biraz da profesyonel destek alıp hepten çıkarın hayatınızdan.

Vallahi kaşınıyorsunuz, bir senedir içmeyip balkonda kaçamak yapasım var demek ne demek allah aşkına, bağımlılık falan değil bu, daha çok adamdan saklıyorsunuz ya heyecan oluşmuş yani.
Neyse mutlu yuvanın üzerinde nasıl kara bulutlar dolanır sizinle takip edelim.

Gercekten icen bilir durduramiyorum krndimi. Evden gitse de icsem diye dusunuyorum

Sizin bunu gizlemeniz ne kadar saçma ise eşinizin sigara içen kadınlar için söyledikleri o kadar iğrenç. Eşinizin zihniyeti resmen kokuşmuş.
Size gelirsek, evlilikte bu tür sırlar can sıkıcı ve olmaması gerek.
Siz sigara içerken bu zihniyetteki bir adamla neden evlendiniz anlamadım.

Öncelikle eşine itiraf et bence içtiğini, evlilikte yalan olmamalı. Çok önemli bir şey değil ama yalan hoş değil. Şöyle söyleyim eşiniz içtiğinizi bilse ve içmenizi istemese gizli saklı içmenizi anlarım hak da veririm çünkü tiryakilik kolay kolay bırakılabilecek bir şey değil. Ama evlenirken gizlemek yalan söylemeye girer. Tamamen bırakmanız için belki daha önce tavsiye eden olmuştur, Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabını öneririm. Ben de bu forumda yapılan yorumlarda görüp kitabı okudum ve bıraktım. Gerekten etkili ve kesin bir yol.

Ne güzel işte bu korkuyla birak gitsin,benimkini de kimse bilmezdi.Sonra öğrendi kocam denen babama söyledi babamda içiyor içmeye devam edecek bosanabilirsin dedi. O gün bugündür ver Allah içiyorum

Canım önce kafanda sürekli bunu düşünüp kendine sikinti verme, kimse 4×4 lük değil illaki eşinin de sana karşı yanlış tavırları vardır, eşinle aran nasıl, bana aranizda biraz problem varmış gibi geldi yoksa sen çoktan bırakırdın sigarayı yaklaşık 1.5 yıl içmemişsin, şuan da günde 2- 3 nefesle içiyor sayılmazsın, eşinin sigaraya karşı olan tutumu belki özellikle seni sigara içmeye de teşvik ediyor olabilir ona kızdığın zamanlarda filan daha çok içiyor musun?

Bence söylemeyin en kisa zamanda birakmaya calisin.çünkü söylerseniz rahatlarsiniz daha cok icersiniz.bidaha birakamazsiniz.o yüzden hiç soylemeden birakin derim

Yukarıda bir arkadaşa içen bilir demissin. Ben iciyorum kardesim hem de gunde 1 paket sigara iciyorum bazen de 25 dal (dali tane olarak söylüyoruz dimi) hemde nasil iciyorum sabah uyanirim ilk isim,kahve yapip yaninda 2 tane götürmek..
Ben iciyorum ama senin gibi olanlari anlamiyorum. Bence sen sigara bağımlısı değilsin. Sigara bagimlilarinin bazilari hamileyken bile içiyor 3 4 tane,kimisi hamile oldugunu ogrendiginde bırakıyor,dogumdan sonra iciyor. Hatta mis gibi kokuyor diyenler de varmış.
Sen gunde 1 sigaranin yarısını iciyorsun ve bir gunde cocugunda oldugunu düşüncek olursak,17 18 saat ayaktasin ve sigara icmiyorsun. Sen sigara bagimlisi degilsin. Olamazsin. Onceden de bir paket bile icmiyormussun ve hamileyken hic icmemissin. Senin sigara icmemen icmen de daha kolay senden kolay kimse birakamaz.
Bak benim esim sigara içmez.
Sabahtan beri evdeyiz hic içmedi. Dün yemege çıktık alkol aldi benim pakedimden sigara istedi ve 4 5 tane sigara icti
Simdi onumuzdeki gunler de de icmez yani 2 hafta kadar içmez. Işin garibi de 6 ay bile icmese alkol olan ortamda ictigi sigaradan midesi bulanmıyormuş

Ben gecen sene 10 gun sigarayi biraktim,yaktigim sigara basimi döndürdü kokusu igrencti midemi bulandirdi ama utanmadan buna ragmen icmeye devam ettim eger icmeseydim ben suanda belki de icmiyordum.

Bence siz sigarayi seviyorsunuz ama bagimli degilsiniz

Ben ve benim gibilerde sigaradan nefret ediyorlar ama birakamiyorlar. Bizim durumumuz daha güç daha zor. Ucaga binmek ölüm otonus yolculugu yapamam. Uykudan uyaninca aklima yemek temizlik gelmez kahve gelir. Yemekten sonra cay gelmez aklima sigara gelir. Kahve icerken aklima cikolata da gelmez sigara gelir.

Sen bırak gülüm gunde yarim dal ne ki? Ondan da bisey anlamiyorsundur. Yani bence cokta iradeli birisin.

Valla keske en bastan evet iciyorum ama birakmaya calisiyorum, inan cok cabaliyorum deseydiniz esiniz bu durumdan haberdar olurdu en azindan. Sizi reddetmezdi belkide. Simdi yalanin dibini boylamissiniz. Ve bence esinizin kesin haberi var. Sigara icmeyen insan icenin kokusundan kesinlikle anlar. Ben aliyorum kokusunu hemen mesela. Bence dogruyu soylemelisiniz. Sirf bu sebepten bosanmaya kalkmaz herhalde.

Benim esim de iciyormus benim de haberim yok hic. Bi kac sefer arkadas ortaminda muhabbeti dondu ordan sigara ictigi cikarimini yaptim Bi kac ay a kadar gormemistim ki bildigin paket tasiyor iciyor pufur pufur..

Benim için öyle maalesef ben bi daha güvenemem benden bu kadar zaman saklanan birşeyi öğrensem size ne yapmış etmiş bilemem sen de biliyorsun ko sigara içmeyen bir eş istiyordu eşin ve bu yüzden söylemedim bildiğin yalan bu

Günde yarım dal ayda bir paket nedirki ya hiç içme dahdaha iyi eşinede yalan söylemek zorunda kalmazdın

Simdiye kadar sıkıntı etmiyodum. O da bitecek diyordum. Hatta doguma girerken birakmak icin dua ettim. Su an cok canim istiyo. Hic boyle olmamistim.

Gercekten sizinki cok zor bir durum. Bagimli olmak insani yipratiyor. Evlilikten onceki zamanlarda isten gelince kimseyle konusmadan hemen bi tane icer sonra ev halkiyla iletisime gecerdim. Hayattan pek zevk almiyorsunuz cok icince. Sigara rahatlatiyo ama bagimliligi yipratiyo. O yuzden nefret ettiriyor. Hic baslamamak ne guzel bir duygudur herhalde.

Onlara özeniyorum ne güzel valla mis gibi yasiyorlar hic icmeyenler. Bence sizin birakmaniz cok kolay gibi gunde 1 sigara nedirki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…