- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
Siz analık hakkina yorum yaptınız konu sahibide bende sigara kullananlarda biliyor zararlarını ben size sigarayı savunmuyorum farkindamisiniz sizin orda yazdıklarınızın yanlış olduğunu kırıcı olduğunuzu söyledim doğal yollardan 3 bebek kaybi olan biriyim şuan tüp bebek tedavisindeyim ben sigara kullanıyorum analık bana uygun değilmi diyim siz konuyu başka yöne çektiniz anlamak anlamadan yargılamak sizin yaptığınız bu ne size ne bir başkasına düşmez anne olma yolundakine annelik haklarını sorgulamakNikotin yoksunluğu yaşayan bebekler üzerine çalışmalar mevcut. Bu riski almaya değer mi ?
Belki aralıksız tedavi süreci yordu diye düşünerek fikrimi paylaştım. Halen de aynı şeyi savunuyorum.
Arka arkaya bu süreci yaşayıp bedenen yıpranan bir anne adayının sigara , alkol vb kullanımını desteklemeyi vicdanen ve ahlaken doğru bulmuyorum.
Bugün 1 pakette içsen birşey olmaz deyip , alkışları toplamamın bana ne faydası var ?
Konu sahibesi bebeğine kavuştuğunda ; Allah korusun , bebeğinin ufacık bir rahatsızlığı olma ihtimali olsa ; o bebeğin vebalini almak bana göre değil.