• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam, sigara ve kanser.. Çok üzgünüm

Rabbim acil şifalar versin canım....inş en kısa zamanda atlatır...:Saruboceq:

Amin canım çok tşk ederim :Saruboceq:

Allah acil sifalar versin canim...duarimiz babanla olsunn

Amin inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin lütfen :Saruboceq:

gecmis olsun rabbim sifa versin insallah.
ne yazikki cok yakinimi kaybettim bu hastalikdan.
ayni tani girtlak kanseri.
gecen ocakda teshis koyuldu yemeigini tupten yedi cok zayifladi ve nisanda vefat etti:(.
geride 5 yasinda cocuk birakti.
henuz kendisi 34 yasindaydi.

Amin :Saruboceq: canım tşk ederim
Tüp ten yemek olayı babamda yok normal yemek yiyor zaten
Sıkıntısı akciğerlerinde şimdi akut bronşiti var

Allah acil şifalar versin gerçekten çok zor.

Amin tmyy :Saruboceq:hiçkolay değil ama elimizdende birşey gelmiyor konuşamıyor işte

canım ben babasına deli olan bi kızım ..yazın okurken içim titredi ..Allah acil şifalar versin ...inşallah ...öpüyorum çokk.

Amin canım :Saruboceq: hiç kolay değil ama bizde birşey yapamıyoruz olayıda tam söylemedik kendisine ama hissediyor biliyorum

Rabbim acil şifalar versin canım...
Lütfen sende babanın bu durumundan ders al ve içme belki içmediğim için kolay geliyor ama bu illet neyi çözüyor bir tülü anlamıyorum sıkıntısı olanlar çareyi sigarada buluyor üstelik zehirlenmek için para veriyorlar... ınşallah baban en kısa zamanda iileşir...

Rabbim acil şifalar versin canım...
Lütfen sende babanın bu durumundan ders al ve içme belki içmediğim için kolay geliyor ama bu illet neyi çözüyor bir tülü anlamıyorum sıkıntısı olanlar çareyi sigarada buluyor üstelik zehirlenmek için para veriyorlar... İnşallah baban en kısa zamanda iileşir...

gecmis olsun, Allah sifalar versin.
bile bile cogumuz iciyoruz bu illeti genede.

Amin inşallah :Saruboceq: bende bırakmak istiyorum denedim olmuyor işte bile bile lades diyorum belkide.Ders almam gerekiyor bundan ama olmuyor işte sıkılınca hemen yak bir tane gitsin diyorum

Canım Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileştirsin babacığını inşallah..

Canım sigarayı eşimde bıraktı yaklaşık 1yıl olacak biorezidans denilen yöntemle ve çok içiyordu ama işe yaradı şimdi hiç durmadan spor yapıyor ..Lütfen sizlerde bırakın böyle acı sonuçlarla Rabbim hiçbirimizi karşılaştırmasın..

a.s.

Canım Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileştirsin babacığını inşallah..

Canım sigarayı eşimde bıraktı yaklaşık 1yıl olacak biorezidans denilen yöntemle ve çok içiyordu ama işe yaradı şimdi hiç durmadan spor yapıyor ..Lütfen sizlerde bırakın böyle acı sonuçlarla Rabbim hiçbirimizi karşılaştırmasın..

Amin :Saruboceq: çok teşekkür ederim şu anda iyi ama ciğerlerde sıkıntı oluyor onu atlatabilirse çok daha rahat edecek inşallah.
Bant kullandım bende ama faydasını görmedim bir bırakabilsem bende ama inanın olmadı zayıf kaldım burada

a.s.

RABBİM acil şifalar versin inş..
sizlerede güç sabır ihsan etsin..:Saruboceq: çok zor...

Amin :Saruboceq: çok teşekkürler.
Kolay değil tabi sesini duyamıyorsunuz bile telde konuşamıyorsunuz inanın çok zor ama inşallah daha iyi olacak.

ank cım canım çok üzüldüm.ne diycemi bilemedim.göz göre göre kendimizi riske atıyoruz sonuç böyle dönüşü olmayan rahatsızlıklar neden oluyoruz.bizde içiyoz nolcak bakalım karı koca fosur fosur.helede eşim günde iki paket banamısın demiyor.

allahım açiill şifalar veriri inşallah.çoookk gecmiş olsun canım benim :Saruboceq:.senağlamasenağlama

keşke harkez bıraka bilse,illa bir illet gelecekki aklımız başımıza gelsin.oofff off sen koru yarabbimç:Saruboceq:

Amin inşallah :Saruboceq: bende bırakmak istiyorum denedim olmuyor işte bile bile lades diyorum belkide.Ders almam gerekiyor bundan ama olmuyor işte sıkılınca hemen yak bir tane gitsin diyorum

ank büyük geçmiş olsun rabbim şifa versin :Saruboceq:
malesef hep bir bahanemiz var içmek için beynimiz bırak demediği için bahane üretmeyi iyi biliyoruz mafoldumben eşim bırakalı 3 yıl oldu herşeyi bırakabilen ben tek bırakamadığım sigara karşısında acizim :çok üzgünüm:eşimde bu yüzden birşey diyemiyor çok güçlü bir yapım var bir bunu bırakamadığım için fazla üstüme gelmiyor geldiği zaman daha artıyor çünkü dilerim birgün bende bırakırım kendim için dua ve temenni ederken bırakmak isteyip bırakamayan herkes için ediyorum:Saruboceq:

ank cım canım çok üzüldüm.ne diycemi bilemedim.göz göre göre kendimizi riske atıyoruz sonuç böyle dönüşü olmayan rahatsızlıklar neden oluyoruz.bizde içiyoz nolcak bakalım karı koca fosur fosur.helede eşim günde iki paket banamısın demiyor.

allahım açiill şifalar veriri inşallah.çoookk gecmiş olsun canım benim :Saruboceq:.senağlamasenağlama

keşke harkez bıraka bilse,illa bir illet gelecekki aklımız başımıza gelsin.oofff off sen koru yarabbimç:Saruboceq:

Saol canım benim sorma işte 50 içti 6 senedir filanda içmiyordu.
Tam bir şok oldu bizim içinde en son ameliyat dedi dr.
Diğer tedaviler cevap vermez sonra aşağıya kadar iner deyince mecburen kabul edildi
Bizlerde bırakabilsek aslında ama beynim hayır diyor buna.

ank büyük geçmiş olsun rabbim şifa versin :Saruboceq:
malesef hep bir bahanemiz var içmek için beynimiz bırak demediği için bahane üretmeyi iyi biliyoruz mafoldumben eşim bırakalı 3 yıl oldu herşeyi bırakabilen ben tek bırakamadığım sigara karşısında acizim :çok üzgünüm:eşimde bu yüzden birşey diyemiyor çok güçlü bir yapım var bir bunu bırakamadığım için fazla üstüme gelmiyor geldiği zaman daha artıyor çünkü dilerim birgün bende bırakırım kendim için dua ve temenni ederken bırakmak isteyip bırakamayan herkes için ediyorum:Saruboceq:

Sağol arkadaşım benim inşallah bir gün bende bırakırım denedim ama olmadı zayıf kalıyorum sigara konusunda.
Her şeye bahane edip yakıorum işte .
İnşallah herkes bırakır bir gün

ablacımm inan çok üzüldümm yaa :(((
nefret ediyorum sigaradann içenleri elimden geldiğince içmemesi için ikna etmeye çalışıyorumm
ama bu lanett şeyy ne kadar cazip geliyorsa artık kendi sağlıklarını bile düşünemeyecek hale getiriyo insanlarıı
rabbimden babana acil şifalar diliyorumm
inşallah tez zamanda iyileşirr
sende inşallah temelli bırakırsın bu illetii ablacımm...

Back