Öncelikle herkeze merhaba inşall
Öncelikle hepinize merhabalar bayanlar bu posta cek denk geldim ve dün den beri posta girmeye çalışıyorum ve şükür girebildim arkadaşım bunu inşallah okursun sinirden oluyorum şu an ben 32 yaşındayım normal yolla 4 tane gebelik yaşadım ve 4 tane evladım var sigara kullanıyordum çok küçük yaşlarda başladım kullanmaya ve ilk hamileligimde doktorum kesinlikle yasakladı takı ben hastanelik olunca doktorum icmeme izin verdi çünkü sinir krizleri geçiriyordum 4 hamileliğimde de hep için ve çok şükür evlatlarının hepside çok sağlıklı evet sigara sağlığa zararlı bunu kabul ediyoruz ve itiraz edende yok 4 evladım oda sezeryanla doğurdum ve tuplerimi baglattim şimdi 5 çocuk için tüp bebek tedavisi görüyorum ve ilk transferim tutmadı malesef şimdi sana sorum şu sen kim oluyorsun da hangi hakla hangi sifatla sigarayı bırakmaya çalışan ama birakamayop azaltan her kadın için kabul ediyorum ben bu lafını annelik hakları hakkında konuşabiliyorsun çok hadsizsin senmi karar veriyorsun kimin anneliği hak edip etmediğine bu düşüncede olduğun için asıl anneliği hak etmeyen ve sorgulanması gereken kişi bence tamda sensin yetiştireceğiz evlatlarda aynı bu görüşlerde ve ön yargı olacaklar ve toplum içinde aynı senin yaptığın hatsizligi yapıp insanlara ahkam kesecekler bence kesinlikle senin anne olma hakkın elinden alınmalı çok sert ve net bı sekilde söylüyorum !!!!!!!!!!!Konuyu en baştan konu sahibesinin verdiği cevapları da gözeterek okumanızı tavsiye ederim.
Burada verdiğimiz tavsiyelerin bedelini biz değil ; tavsiyeyi alan ödüyor.
Bu konuyu okuyan herhangi bir anne adayı : mesajlara bakarak , bak o da içmiş ancak bebeği olmuş , birsey de olmamış deyip kendini kısıtlamasa ve bebeğinin ufacık bir rahatsızlığı olsa ; bedeli kim ödemiş olacak ? Vebali kimin olacak ?