• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam, sigara ve kanser.. Çok üzgünüm

Ank 06 canım benim, çok çok geçmiş olun sizlerede sabırlar .Anneciğine de zor olacak ama ne yapsın bakacak babana
Sıgaranın zararlarını bile bile içiyoruz maalasef..Umarım sağlıkla en yakın zamanda bırakırız

Çok mersi yeşilim bizlerde birşey yapamıyoruz elimizden fazla birşey gelmiyor tek yaptığımız moralini yüksek tutmasını sağlamak .
.En kısa sürede kendisini toparlar inşallah

benim tanıdığım 2 kişi var gırtlak kanseri olan...
biri erken teşhisle tamamen kurtuldu..ses protezine bile gerek kalmadı..
diğeride erken tedavi ama protezsiz çok kısık konuşabiliyor...
umudunuzu kaybetmeyin...
sevgiler...

Babamın 3 evre olmuş ses telleri felç olup kasları tutmuş ve aşağıya doğru inmeye başlamış.Diğer tedavilere doktor pek yanıt alamayız dedi 3 ay sonra ğögüs açılabilir dedi o zamanda çok geç kalınabiliyormuş.

Babamın 3 evre olmuş ses telleri felç olup kasları tutmuş ve aşağıya doğru inmeye başlamış.Diğer tedavilere doktor pek yanıt alamayız dedi 3 ay sonra ğögüs açılabilir dedi o zamanda çok geç kalınabiliyormuş.

umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin...
yüksek moralle,hayata bağlanmakla insanlar hangi hastalıkları yeniyorlar...
acil şifalar diliyorum...
sevgiler...

umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin...
yüksek moralle,hayata bağlanmakla insanlar hangi hastalıkları yeniyorlar...
acil şifalar diliyorum...
sevgiler...

Tek yaptığımız moralli olmak ve babamın moralini yüksek tutmak,şu anda tek sıkıntısı nefes darlığı onuda atlattımı daha rahat edecek inşallah bendende sevgiler

ah canım yaa keşke ilk evrelerinde yakalayabilseydiniz bu melun hastalığı neyse geç kalınmış sayılmaz sizleri uzun bir iyileşme dönemi bekliyor ama ben babanın kısa sürede kendisi toparlayıp iyileşeceğine inanıyorum eşim kbb uzmanı geçen sonbaharda lise arkadaşım eşiyle ziyaretimize geldiğinde eşim arkadaşımın eşinin sesinin kısılmasından şüphelenerek muayene etti ve hemen biopsiye yolladı oda gırtlak kanseri çıktı ve ameliyat oldu onun ilk evreleriydi aslında bu tip şeyler ihmale gelmiyor bu arada malesef o zıkkımı bizde içiyoruz allah sonumuzu hayır etsin geçmiş olsun acil şifalar dilerim

ah canım yaa keşke ilk evrelerinde yakalayabilseydiniz bu melun hastalığı neyse geç kalınmış sayılmaz sizleri uzun bir iyileşme dönemi bekliyor ama ben babanın kısa sürede kendisi toparlayıp iyileşeceğine inanıyorum eşim kbb uzmanı geçen sonbaharda lise arkadaşım eşiyle ziyaretimize geldiğinde eşim arkadaşımın eşinin sesinin kısılmasından şüphelenerek muayene etti ve hemen biopsiye yolladı oda gırtlak kanseri çıktı ve ameliyat oldu onun ilk evreleriydi aslında bu tip şeyler ihmale gelmiyor bu arada malesef o zıkkımı bizde içiyoruz allah sonumuzu hayır etsin geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Sevgili barçman nisanda ankaraya gittiğimde babamın ses kısıklığı vardı haziran gibi kbb dr gitmiş oda hastaneye sevk etmiş kamerayla bakılıp biopsi istemişler sonuç ses tellerinde felç oluşmuş ve aşağıya inmeye başlamış 3.evreymiş son evre 4 dedi doktor araştırdık zaten diğer tedavilerin bu durumda pek faydalı olamıyacağını eğer ameliyat olmassa 3-5 ay sonra diğer organlara sıçrayabileceğini ve ğögsünü açmak zorunda olacaklarını söylediler zaten kronik bronşiti vardı ilk önce oksijen ve ilaç tedavisi yapıldı sonra ameliyat oldu 73 yaşında babam yoğun bakımda 24 saat kaldı bu süre bile o yaşa rağmen doktor çok iyi dedi şu anda tek dert ciğerlerin temizlenmesi onun tedavisi sürüyorses telleri ve gırtlağı alındı daha sonra ses protesi takılacak kendisine durum bu işte ama güçlü bir kalbi var allahtan bizlerde iyileşmesini bekliyoruz biran önce sevgiyle kalın :1hug:

Back