- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
Eveeet arkadaşlar, bugün 14. günümdü. Veeee sigarayı bıraktım. İlaç hakikaten çok etkili. Kesinlikle tiksinmedim. Ama ilacı kullanırken son iki günde özellikle sigara içtiğim için sanırım başağrısı yaşadım. Bugün hiç sigara içmediğim için midir bilmem hiç başağrısı yaşamadım. Çok rahattım. Aklıma gelmiyor mu evet geliyor istiyorum sigarayı ama sadece psikolojik bağımlılıktan dolayı arıyorum. Daha önce de bırakmaya çalışmıştım. Resmen nereye saldıracağımı bilmiyordum. Hatta ablam koyu bir yeşilaycı olmasına rağmen sigara alayım bari sana demişti:) Bence Riskleri ve kazançları iyi tartılıp herhangi bir sağlık sorunumuz yoksa dr. kontrolü ile kullanılabilecek bir ilaç. Kesinlikle nikotin yoksunluğu krizleri yaşamıyorsunuz. En azından bende öyle oldu. Yalnız yemekten sonra acayip istedi cnm. Ama dediğim gibi sadece psikolojik bir arayış. İlaç %70, irade %30 seviyelerinde olursa bu iş tamam. Ama bence kesinlikle 1 tek sigara bir daha içilmemeli. Kendi isteğimle 1 gün sigarasız hiç duramadım. Benim için büyük başarı. İnşallah yarında böyle güzel geçer. Bakalım desteklerinizi bekliyorum kızlar...
Son düzenleme: