şifon gömlek-bluz aranıyor..

Senden alisveris yapmaya istiyordum zaten canim resimleri koyarsan bakarım

Canım kol kısmı şifon kendi dantel böyle bir gömlek var L beden

Bu da kalın şifonumsu bir kumaşı var L beden Defacto marka

Bu da fever marka 38 beden geniş kalıp kalın şifon gömlek (kalın dediğim içini göstermeyen yani :) )

Alttaki guzelmis canim ilk ikisi biraz annem tarzi.

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-26-00-38-19.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2015-02-26-00-38-35.png
    117,9 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2015-02-26-00-38-28.png
    131,6 KB · Görüntüleme: 68

Senden alisveriş yapmaya istiyordum zaten canim resimleri koyarsan bakarım

Cnm , çok teşekkür ederim bende seninle alışveriş yapmak isterim bakalım ne zaman nasip olacak :) inş. İstediğin içine sinen güzel bişey bulursun kolay gelsin...

Ben elimdekileri yüklüyorum , klasik tir çoğu bilemedim şimdi uygunmudur senin için ama vaktini almam inş bi bak sen ( saten oldukları için flash dan dolayı renk açık çıkıyor koyu siyah tır renkleri )

Setrms saten gömlek kravat detayı var

Parantez saten gömlek güpür ve taş detaylı

Kolları şifon piliseli saten tunik

Y- L ondon kendinden desenli saten gömlek

turkuaz çizgili ceket formu nda gömlek

Son düzenleme:
Canim bunlar yasima pe uygun değil gibi.. Alışverişi çocuk üzerinden yapariz eğitici kitap ve ayakkabi düşünüyorum satarsan haber verirsin canim

Aynen cnm bende öyle düşünmüştüm hem yaş hemde beden de olmaz gibi... sana hayırlı alışverişler diliyorum...

Genelde bu tarzlarda istiyorum 23 yaidayim hem gunluk hem sik olsun beğendiğim bi kac parca var ama bulursam 3 4 tane ayni kişiden m istiyorum

Sen bunun üçüncüsünü beğendin o zaman canım diğerinden alıntı yapmışsın da ben ondan öyle yazdım :) Kuru kafalı olan sandım. Ay benim kafa da karıştı
Satışları baltalamak istemem yanlış anlaşılmasın sakın ama burada istediğin gibi bulamazsan kotona bak derim. Ben de 25 yaşındayım hep oradan alıyorum istediğin tarzlarda çok ürün var :) Ama beğendiğin olursa arkadaşlardan bizlerden al ki herkes mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…