- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
Doğru canım :) şifon deyince genelde iç gösteriyor ben de iş yüzünden giyemez oldum çok severim aslında :) aradığın başka şeyler var mı? konularım var işine yarayacak birşey olabilir. Mint yeşili gömleğin siyahı var bi de şifon değil ama farklı bir kumaşı var bilemedim ne olduğunuTransparan takiliyoruz.. Valla canim bendebilemedim baştaki beyaz güzel ama te urun almak istemiyorum bi kac parca alip kargoma degsin istiyorum :))
Vardırr sanırım...Beyazzla siyahı düşünebilirsiniz hem kıyafetleri çok temizdir...Alışverişiinden memnun kalırsınız fıyatlarda uygun...düşünün benceBunlardan başka koyacagi var mi bilmiyorum ki
Konuarini takip ediyorum canim tekrar göz atarim ama.Doğru canım :) şifon deyince genelde iç gösteriyor ben de iş yüzünden giyemez oldum çok severim aslında :) aradığın başka şeyler var mı? konularım var işine yarayacak birşey olabilir. Mint yeşili gömleğin siyahı var bi de şifon değil ama farklı bir kumaşı var bilemedim ne olduğunu
Canııım bir tanesin valla :) fazla gömleğim kalmadı ama dolaba bir bakayım yine de :)Vardırr sanırım...Beyazzla siyahı düşünebilirsiniz hem kıyafetleri çok temizdir...Alışverişiinden memnun kalırsınız fıyatlarda uygun...düşünün bence
Evet canım..Kırmızı tunik gibi...mavi normal bluz...Canim mavi guzelde boydan kişa mi biraz kirmiziya gore felan
Mavinin rengi çok guze keşke uzun olsaydi esmerim seviyorum o rengi..Evet canım..Kırmızı tunik gibi...mavi normal bluz...
Tsk ederim esmer olduğum için karisik renkler giyemiyorum fazla tek ren tercih ediyorum genelde canim
Olsun canım istediğin gibi bulursun inşallah:) kolay gelsin. .Mavinin rengi çok guze keşke uzun olsaydi esmerim seviyorum o rengi..
TSK ederim canim elbise dusunmuyorum gömlekler de pek benlik değil saol :)
tamamıyle şifon ekol elbise 15 tl sıfırdır bu eklediğim tümü m beden uyumludur
tamamıyle şifon kahverengi gömlek 4 tl esnek kıvrımlı bir kumaşı var
şifon gömlek uzun kollu sadece kırışık ama tarz olarak sivri yakalı beğenirseniz ayrıntılı foto çekerim bu biraz belirsiz bi foto oldu 4 tl
alt üst şifon etek dizaltı hizalı kollar sıfırdır 10 tl
şifon değil ancak şifon kadar ince ve hafif bir kumaşı olan pamuk kumaş bir tunik 8 tl
http://i.hizliresim.com/oAOmNk.jpg
biri su yeşili yetim kol m beden 5 tl
biri narçiçeği renk m beden 5 tl
biri beyaz astarlı çok ince kolsuz arkadan fermuarlı 5 tl
sorunsuz hepsi,beden olmadığından satılık.resim net çıkmamış beğenirseniz tekrar resim çekerim Eki Görüntüle 1430949 Eki Görüntüle 1430950 Eki Görüntüle 1430951