Merhaba olumsuz yorum yapmak istemezdim ama açıktan hemen isini eline alabilecegin bir bolum yok ne yazık kiMerhaba arkadaşlar ben boşanma aşamasında 2 kız çocuğu olan 26 yaşında bir kadınım. Liseyi dışarıdan bitirdim son 2 yılını ve çok şeyi unuttum.
Asıl mevzu ben bu yıl üni sınavına hazirlaniyorum açıktan okuyacam ama hangi bölümü tercih ediyim çok kararsizim.
Yani baştan okuyacam ailem bana destek olacak ama okuduktan sonra hemen işimi elime alabileceğim bir mesleğim olsun istiyorum. Bana yön bulmada yardımcı olur musunuz?
Anlıyorum ama hayata bir yerden baslamam gerekiyorsizce neler yapabilirim.
Ailem biraz tutucu bir aile okula bile orgun gonderme taraftarı degiller. Bende çocuk gelişimi olarak düşündüm ama sizlerden de fikir almak istiyorum.
Çalışmayı çok istiyorum en azından kafam dağılır ve ne kadar ailemin desteği de olsa bir ihtiyacım olduğunda istemeye çekiliyorum. İhtiyaçlarımi karşılarım diyorum ama bulunduğum ilçe küçük ve dul damgası yiyen bir kadının yolda yürümesi bile laf oluyor ne yazıkki. Mesela geçen hafta kızımı okula gotururken benimle sohbet eden bir kadın boşanma aşamasında oldugumu duyunca yanımdan uzaklaştı ve diğer karsilasmalarimizda selam bile vermedi. Çok zoruma gitti. Bu gibi durumlar ile illa karsilascam ve çalışan bunları çabuk yenerim diye dusunuyorum ama olmuyor işte
Çocuk gelişimi okuyun dgs’ye girip 4 yıla tamamlayacaksanız ama bunu yapın. Öyle hazırdan kimseye iş yok ama özel kreşler anaokulları vs işe alıyorlar genelde. Ayrıca dgs’den iyi bir puan alırsanız iyi bir üniversitede devam edebiliyorsunuz. Yani ne kadar çalışır kendinizi geliştirirseniz o kadar imkanınız olur. Ayrıca biri pastacılık demiş eğitimli iyi bir pasta ustası güzel kazanıyor gerçekten.Merhaba arkadaşlar ben boşanma aşamasında 2 kız çocuğu olan 26 yaşında bir kadınım. Liseyi dışarıdan bitirdim son 2 yılını ve çok şeyi unuttum.
Asıl mevzu ben bu yıl üni sınavına hazirlaniyorum açıktan okuyacam ama hangi bölümü tercih ediyim çok kararsizim.
Yani baştan okuyacam ailem bana destek olacak ama okuduktan sonra hemen işimi elime alabileceğim bir mesleğim olsun istiyorum. Bana yön bulmada yardımcı olur musunuz?
ne kadar güçlü birisin tebrik ediyorum seni allah sana yardım etsın insallah ıstedıgni alırsın hayattanMerhaba arkadaşlar ben boşanma aşamasında 2 kız çocuğu olan 26 yaşında bir kadınım. Liseyi dışarıdan bitirdim son 2 yılını ve çok şeyi unuttum.