sevgili konu sahibi hic dert etme ya, gir eve bir şekilde yavas yavas alirsin. ne acelen var tüm evi eksiksiz dizesin?
benim sevgilim agustos basinda sehrime tasindi. buldugum ve tuttugum ve harikaydi ama asiri bakim isteyen bir evdi (fiyati da ona göre uygundu)
ilk geldi kac gün sisme yatakta yatti. o ara dolasmaya basladik boya ve yatak icin, birinci haftasinda yatagin kendisi geldi - sonraki hafta da bazasini getirdiler. yani 1 hafta bomboş evde kamp matinda yatti :)
yazisiz halini bulamadim :) evde perde yoklugundan mahremiyet icin sofra bezi gerdik pencereye
ben kendi evimden birkac catal kasik tencere caldim. onun icin aldigim tabak setini getirdim. uzun zaman böyle yasadik:) sonra duvarlari boyadik (ki evin duvarlari igrencmis siva da yaptık) ev bir kendine geldi.
ikinci haftada spotcudan buzdolabi aldik, gardolap aldik (buzdolabi 6 - gardrop 4 bindi sanirim) o zamana kadar buzdolabimiz yoktu yaz günü, ölmedik yani az aldik cabuk bitirdik:))
sonra baza geldi, komidin aldik, kurutmali camasir makinasi aldik, arkadasim kullanmadığı stor perdesini verdi (ki eve cok yakisti) birkac ay da sirf bunlarla yasadik. gayet de yetti. masamiz yoktu bahcede ilkel bir yükselti yapip orada yerdik, hava sogudukca masa ihtiyacımiz hasil oldu - yere örtü serip yemekten sıkıldık 2. ayin sonunda spotcudan 4bine L koltuk, 6 bine bankli masa aldik - cok icimize sindi bayildik.
derken zamanla yeni yeni seyler aldik, bazilarini kendimiz yaptik falan. su an 5. ayimiz halilari daha yeni aldik mesela
hala eksiklerimiz var ama adim adim evin gelisimini görmek bizi cok mutlu ediyor.
(ustelik bu ev bekar erkek evi degil, benim "yeni gelin evim(!) olacak)
yani sen de herseyi bir anda almaliyim telasina dusme. once yatagi hallet, sonra buzdolabini alirsin. masa mesela en son is
böyle böyle butceni de yormazsin. en son da dekorasyon urunleri alirsin yavas yavas.
ayrica letgoya da bir sans ver. bazen harika seyleri coook uygun fiyata bulabiliyorsun