- 9 Ocak 2012
- 15.018
- 28.916
- 798
teşekkür ederim zor olmuyor mu nasıl cesaret ettiniz özeliikle diğer kardeşler:)Ben gğneydoğuda yaşıyorum. 3 kız kardeşiz. Ben boşandım diğerleri evlenmedi hiç. Hepimiz ayrı yaşıyoruz. Herkes önce şaşırıyor sonra çat cevabını veriyorum. Çünkü herkesin kendime ait düzeni var. Neden iç içe düşman gibi yaşayalım. Ayrı ama gayet güzel aile ilişkimiz var. Bir yatak bir köşe koltuk 2 halı alsan stopçular var. Ordan 20 bine alırsın ikisini. Sonra 10 bine de halı ve tabak kaşık çatal bıçak türü alırsın. Beyaz eşyaları da taksitle aldın mı tamamdır. Spotçulardaki ürünle hiç kullanılmamış az defolu oluyor. Eşyalı apart tutma. Hem eşyaların güzel olur hem kiran uygun olur.
Herkes aşırı mutluteşekkür ederim zor olmuyor mu nasıl cesaret ettiniz özeliikle diğer kardeşler:)
neden pahalıya geliyorAman sakın girmeyin eşyalı işine. Zamanında ağzı yanan biri olarak söylüyorum. Astarı yüzünden pahalıya geliyor. Spotçudan da almayın, az programlı olsun ama 0 ve sizin olsun, yavaş yavaş olsun. Taşınmak durumunda kaldığınızda da eşyanız yanına kalsın.
Mesela sürekli bozuluyor, birinde söyleseniz birinde söylemiyorsunuz ev sahibine çıkarır korkusuyla, yeri geliyor değişmek zorunda kalıyor tamir kar etmiyor. Üstten bir arkadaş da demiş eşyalı kiralayan ev sahipleri zaten sürekli kiracı değiştirmeyi göze almış tipler oluyor. Ha diyelim eşyalar süper olur ya dünyanın binbir türlü hali var ev değiştirmek zorunda kalabilirsiniz, evlenebilirsiniz böyle durumlarda eşyasız kalacağınıza eşyalarınız yanına kar kalsın. Tekrar başa dönmemiş olursunuz.neden pahalıya geliyor
Aynen ya, bizim kizlardaki şu "iyi eşya güzel ev ancak kocayla kullanılır, koca yoksa iyisine gerek yok" kafasını asla anlamiycam....Asıl şimdi tek başınayken en iyisini en güzelini al kendine, çünkü hep sen kullanacaksın onları...illa evlenince iyi evde oturulur iyi eşya kullanılır diye bir şey yok
Kesinlikle eşyasız türün. Uzun vadede o daha uyguna geliyor hem zevkinize göre yavaş yavaş yerleşirsiniz. Kesinlikle ayrı eve çıkın. Ben işe başladım çıktım. 23 yaşındaydım Üstelik ailemle aram iyi. Ayrı ev candırmerhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
evlenirim de sıfırdan esya alirim düzenimi kurarım diye hayal kurmuştum ama olmadı bir türlü. şimdi en temel eşya neler alabilirim, maaşı olan bir genç bekar olarak bunu yapabilirmiyim komik gelcek belki ama toplum, calistigim yerdekiler acaba ne düsünür diye bundan da cekiniyorum. bana fikir verirseniz çook sevinirim, herkese huzur diliyorum, sevgiler
Öğrenci evimde eşyalı evdeydim nefret ediyordum benimsemedim ev arkadaşım ben yokken ocağa yağı koyup oturmuş ve evde yangın çıktı. Ondan sonra erkek arkadaşımla eve çıktık evi sıfır ikinci el eşyalarla istediğim gibi düzdüm. O eve evlendik hiç yeni gelin evi olmaz demedim bi çamaşır makinesi televizyon yeniledik evlenirken hiç çeyiz vs almadım valla. Sonra o eşyaları ev sahibine satıp kendi evimize geçtik her şeyi sıfırdan yeniledik. Ama evlenmeseydim yine yalnız yaşamak isterdim. O eve aldığım eşyaları da kullanırdım. Yaşadığım yeri sevmem gerekiyorAynen ya, bizim kizlardaki şu "iyi eşya güzel ev ancak kocayla kullanılır, koca yoksa iyisine gerek yok" kafasını asla anlamiycam....Asıl şimdi tek başınayken en iyisini en güzelini al kendine, çünkü hep sen kullanacaksın onları...
İleride evlenirsen gelen adam da ben bu bulaşık makinesini, bu koltuğu istemem çünkü sen kullanmissin daha önce demez emin ol, erkeklere beleş olsun yeter
Ben de ilk evimi hiç unutmamÖğrenci evimde eşyalı evdeydim nefret ediyordum benimsemedim ev arkadaşım ben yokken ocağa yağı koyup oturmuş ve evde yangın çıktı. Ondan sonra erkek arkadaşımla eve çıktık evi sıfır ikinci el eşyalarla istediğim gibi düzdüm. O eve evlendik hiç yeni gelin evi olmaz demedim bi çamaşır makinesi televizyon yeniledik evlenirken hiç çeyiz vs almadım valla. Sonra o eşyaları ev sahibine satıp kendi evimize geçtik her şeyi sıfırdan yeniledik. Ama evlenmeseydim yine yalnız yaşamak isterdim. O eve aldığım eşyaları da kullanırdım. Yaşadığım yeri sevmem gerekiyor
Benim aile evinden çıkıp gittiğim yer ev bile değildi aparttı. Bi dairede 3 oda varsa her odada banyo vardı ama mutfak ortaktı tek kişilik odam vardı ama çıkıp o kızları görüyordum. Ailem istemedi eve çıkmamı okula yakındı kiradan daha pahalı olmasına rağmen. Ama o sevgilimle tuttuğumuz ev gerçekten çok farklı benim için. Şimdi evim dubleks bahçeli eşyaları vs özenerek aldım ama 1+1 1 karış balkonu olan evimdeki huzuru vermiyor. İstanbuldaydık o zamanda da deprem korkusu vardı. Ailelerin olduğu şehire döndük belki bu yüzden benimseyemedim bilmiyorum. 1+1 ikinci el eşyalı evimde çooook daha mutluydumBen de ilk evimi hiç unutmamkeşke hep orda kalsaydım diyorum bazen
Herşeyin sadece bana ait olduğu, kapısını kapatınca ailem dahil yedi düvelin dışarıda kaldığı, küçük, sevimli, aydınlık , güvenli, işime yürüme mesafesinde bir evdi...
Düşünüyorum da sanırım evlilik hevesiyle aldığım eşyaların hiçbirisini o evdekiler gibi içime sine sine, özgürce kullanamadım....
Şimdi kızımın evine heves ediyorum , anne ben artık ayrı eve cikicam desin yeter ki, en güzelinden küçük bı ev alıp, kendi elimle dayayıp döşiycem inşallah, ahdım var
Cehalet olur mu ya, özgurlugun ve gençliğin verdiği saf mutluluk o... Yaşım 45, bazen çok bunaldigimda diyorum ki arada çoluk çocuktan kocadan kaçıp kafamı dinleyebilecegim bı ev daha mı açsamBenim aile evinden çıkıp gittiğim yer ev bile değildi aparttı. Bi dairede 3 oda varsa her odada banyo vardı ama mutfak ortaktı tek kişilik odam vardı ama çıkıp o kızları görüyordum. Ailem istemedi eve çıkmamı okula yakındı kiradan daha pahalı olmasına rağmen. Ama o sevgilimle tuttuğumuz ev gerçekten çok farklı benim için. Şimdi evim dubleks bahçeli eşyaları vs özenerek aldım ama 1+1 1 karış balkonu olan evimdeki huzuru vermiyor. İstanbuldaydık o zamanda da deprem korkusu vardı. Ailelerin olduğu şehire döndük belki bu yüzden benimseyemedim bilmiyorum. 1+1 ikinci el eşyalı evimde çooook daha mutluydumtabii 20 yaş ve 30 yaş bir olmuyordur o zamanlar cehaletin getirdiği mutluluk vardı
Yani ben esyali evi tercih etmezdim hijyen acisindan ama cok zorda kalirsam şoyle yapardim 1+1 yeni evlerden tutardim mutlaka dogalgazli. Beyaz esyayi suan her yerde kampanya var bilginiz olsun ceyiz seti diye camasir bulasik tv alabilirsiniz. En acil olanlardan. Setustu fuyatlar uygun oluyor genelde. En kotu onu letgoda bulabikirsiniz. Koltuk olarak letgodan bakabilirsiniz veya istanbuldaysaniz duyurmam lazim instgardamda. diye bir sayfa var ordada guzel temiz urunler var. Yavas yavas maasinizdan her ay duzeninizi kurarsnizin. Bu durumlarda bilen es dost akrabada fazlalik veriyor evdeki esyalardan. Belki evden haliyi yataginizi filan alirsiniz ne alsaniz kâr. En buyuk artiniz memur olmaniz her türlü toparlanirsinizmerhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
evlenirim de sıfırdan esya alirim düzenimi kurarım diye hayal kurmuştum ama olmadı bir türlü. şimdi en temel eşya neler alabilirim, maaşı olan bir genç bekar olarak bunu yapabilirmiyim komik gelcek belki ama toplum, calistigim yerdekiler acaba ne düsünür diye bundan da cekiniyorum. bana fikir verirseniz çook sevinirim, herkese huzur diliyorum, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?