şiddeti yaşadım iliklerime kadar. ama garip bir sakinlik var üzerimde...

Senin işine yaramayacak da o bi tutuklanıp o ortamı görünce bida ki sefere gözü korkacak.
Evet sen çok büyük olmana rağmen anne baba boşanmasından etkilenmeli olabilirsin ama demek ki sen daha hassassın bide eğer arada böyle siddet olmadıysa daha zor kabullenmiş olabilirsiniz. Ama benim bi arkadaşım bardı mesela artık boşansınlar böyle hergün eziyet bıktım derdi. O yüzden çocuğuna üzülme bunun için bu onun in daha iyi olacak
Iyide ben adamla tekrar barismayı düşünsem burnunu surtturmek için hapse attırayım. Ben hayatımdan atmak peşindeyim. Yoluma bakmak peşindeyim.

Yani beni yıpratacak iki sey var.
1. Si olaylara annem veya aileden başka birinin dahil olması annemle konuştum asla girmeyip uzak kalacaksın dedim. Çünkü bu insanlar beni annemle vurmayı da ahlak edindiler. Bir yerden sonra olayın boyutu anneme geçiyor.
2. Si. Oğlum . ışte en büyüğü bu. Çünkü öyle 3 5 aylık bir durum değil. Uzun vadede hem dimdik hem vicdanlı hemde eziklik yaşamayan bir delikanlı olmasını istiyorum.

Gönül ister ki annesi babası ile bir aile ortamında büyüyerek yetişsin. Ama artık bizim öyle bir gelecek vadeden ortamımız kalmadım tek başıma üstesinden gelicem. Gerçi tekde değilim. Öğretmeni de tam destek bu konudq

Hepsi geçecek mutlaka,zamanı var bunlarında..
Anneden ne istiyorlar bunlar,bir alıp veremediklerimi var yoksa..
Hep denir ya çocuk evliliği kurtrır diye,yalan bence kötü gidiyorsa kurtarılma imkanı yoksa çocukta kurtarmaz bunu..
Evladının iyi yetişmesi senin çabalarınla olacaktır..
Kolay değil elbette babasını sorsa ne diyeceksin ne anlatacaksın ona..
Güçlü bir delikanlı olsun ilerde annesine sahip çıksın sevsin saysın..

Keşke şikayetçi olup tutuklansaydı,uzaklaştırma aldımı acaba gerçi buda çözüm olmuyor..
Yinede çok dikkatli ol benceiböyle adamların ne yapacaklarını kestrmek bazen zor oluyor..
Dışarı çıkarken filan gözün her yerde olsun lütfen..
Yok şimdi onun yeni yontenlerini ben tahmin ediyorum.
Eminim kendine sevgili yapacak. Çünkü hemmmen bosanalım bende yoluma bakayım dedi. Ben ona çok aşığım çünkü ya. Yıkılırım. Sadece öyle birşey yaparsa o kıza üzülürüm. Baskada birşey yapmaz.

Iyide ben adamla tekrar barismayı düşünsem burnunu surtturmek için hapse attırayım. Ben hayatımdan atmak peşindeyim. Yoluma bakmak peşindeyim.
Hayır canım burnu sürtmekle ne alakası var sana uyguladığı siddetin bi cezası olmalı. Bunun bir ıslahı olmalı. Adam dövsün elini kolunu sallasın. Olur mu öyle cankm. Onun cezasını ya sende onu dövdürüp vereceksin yada adli yolla vereceksin.

Yok şimdi onun yeni yontenlerini ben tahmin ediyorum.
Eminim kendine sevgili yapacak. Çünkü hemmmen bosanalım bende yoluma bakayım dedi. Ben ona çok aşığım çünkü ya. Yıkılırım. Sadece öyle birşey yaparsa o kıza üzülürüm. Baskada birşey yapmaz.

Olsun sen yinede önlemini al,sana böyle der düşünceleri daha farklı olabilir..
Ne hali varsa görsün de beraber olacağı kadına yazık olur..

Hepsi geçecek mutlaka,zamanı var bunlarında..
Anneden ne istiyorlar bunlar,bir alıp veremediklerimi var yoksa..
Hep denir ya çocuk evliliği kurtrır diye,yalan bence kötü gidiyorsa kurtarılma imkanı yoksa çocukta kurtarmaz bunu..
Evladının iyi yetişmesi senin çabalarınla olacaktır..
Kolay değil elbette babasını sorsa ne diyeceksin ne anlatacaksın ona..
Güçlü bir delikanlı olsun ilerde annesine sahip çıksın sevsin saysın..
Su kadar söyleyim annem hacdaydı ben oğlumla hastanede oğlum1 ay yattı. 2 kere ameliyattan döndü ölüm tehlikesi atlattı. Bunlar anne oğul benimle uğraştılar. Bana orda yasattıkları buraya yazmakla anlatılmaz. Ve annem daha yokken eşim eve gel sana yapacağımı biliyorum annenede cektiricem sanada dedi. Sonra 8 ayda olaylar gelişti vs . benim yumuşak noktam annem çünkü

Su kadar söyleyim annem hacdaydı ben oğlumla hastanede oğlum1 ay yattı. 2 kere ameliyattan döndü ölüm tehlikesi atlattı. Bunlar anne oğul benimle uğraştılar. Bana orda yasattıkları buraya yazmakla anlatılmaz. Ve annem daha yokken eşim eve gel sana yapacağımı biliyorum annenede cektiricem sanada dedi. Sonra 8 ayda olaylar gelişti vs . benim yumuşak noktam annem çünkü

Çok geçmiş olsun,şimdi daha iyidir inşallah,belkide eşinin annesiyle yaşayamadığı şeyleri sende görüncemi böyle hiddetleniyor acaba..

Hayır canım burnu sürtmekle ne alakası var sana uyguladığı siddetin bi cezası olmalı. Bunun bir ıslahı olmalı. Adam dövsün elini kolunu sallasın. Olur mu öyle cankm. Onun cezasını ya sende onu dövdürüp vereceksin yada adli yolla vereceksin.
Canım benim intikam alırken sadece ondan almazsın. Mesela onun çalıştığı iş yeri adli olaya karışınca hemen işten atıyor işten atılsa hepten sefil. Ya belki gider kendine bir hayat kurar. Ben mutlu olsun isterim. Çocuğum darbeder rezillik içinde bir baba göreceğine. Oda orda efendi gibi işinde gücünde desin. Bir insanın ailesinden utanmasıda kötü birşey. Ona en büyük ceza benden ayrılması . ona çevresinde kaç kişi aynı şeyi söyleyecek şimdi. Bunları duyunca hirsalanabilir tabi.

Çok geçmiş olsun,şimdi daha iyidir inşallah,belkide eşinin annesiyle yaşayamadığı şeyleri sende görüncemi böyle hiddetleniyor acaba..
Annemle 7 aydır konuşmuyor kredi ödensin ben çalışayım diye 70 yaşında annem oğluma bakıyor servis parası nı oduyor. Bizim dairenin aidatini ödüyor. Benim gururlu onurlu paşam da annemle konuşmuyor.

Kendi annesi daha önce dedi bana gel bizim oraya taşının çocuğa ben bakarım sen çalışırsın banada az para verirsiniz.

Bu iki tavıra bakınca söylediğinde haklı olabilirsin

Bende sizi eski yorumlarınızdan tanıyorum surda 10 sayfadır bosanacağımı yazdım. 5 kişi anladı sadece . şikayet etmemek bosanmamak demek olarak algılanıyor sanırım. Çok teşekkür ederim.

Işte vakti zamanında beraber aynı konulara yorum yaparken benim de çok cici bir evliliğim vardı.

Herşeyin böyle tepe taklak olacağını bilemezdim. 10 yıllık mutlu yuva 8 ayda cehennem oldu. 17 yıldır sevdiğim adam hemde deli gibi. Bana hayatım diyince igrenir oldum. Evet bekledim. Keşke dememek için bekledim. 10 yıldan sonra böyle olunca bir neden bulmaya çalıştım. Geri dönüş olmasın dedim. Ve karar verdim. 10 yılın arkasından babam öldü çocuğum hastanede yattı 1 ay. Eve döndüm sorunlar bitmedi neyle savaşacağımı şaşırdım. Uzulmem gereken çok sey vardı.sanki inadına yaptı ailesi ve kendisi. Tamam şu anda zayıf üstüne gidelim dediler. Ama bundan 3 4 ay önce ona söyledim. Su an çok kotuyum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama ayağa kalkmayım diye dua et seni silicem hayatımdan dedim. Kahkaha atarak gitti. Şimdi görecek ışte nasıl olduğunu. Kalktım ayağa.bugünde ogluma psikolojik destek alması için randevu aldım.

Bu arada boşanma kararı evet aldım ama henüz işleme baslamadim. Kendisi bey efendi anlaşmalı boşanma olsun bitsin hemen dedi. Anlaşmalı dan kasıtin ne olduğunu bilmiyor bence. Şimdi biraz zaman geçsin konuşmak gerek bununla ilgili. Benle olmazsa avukatla konuşur. Anlaşmalı boşanmada şartlarım var kabul ederse onun karına. Cekismelide o zararlı çıkar
Ben mesajlarında beni dövdü ama eşimi yinede çok seviyorum tarzı bir cümle göremedim. Yada çocuğum var boşanamam vb bir cümle. Sadece şikayetçi olmadım oğlum üzülmesin diye dedin ki darp raporu almışsın. Bu sebeple sana bunun için kızamam. Ha arkadaşları da anlıyorum burda tek bir kişi bile sinir olmadan okumamıştır konuyu çünkü hemcinsi dayak yedi hemde çocuğunun gözleri önünde. Yani konu kadın ve daha da önemlisi çocuk olunca bam telimize basılıyor. Kadın,çocuk ve şiddet aynı cümlede olması bile rahatsızlık verici.
Ben sadece bu adama geri döneceğine yada affedeceğine inanmadım senin. Biraz kafanı toplayınca gereğini yapacağını düşünüyorum ki sende o yönde adım atmışsın.
İnsan yarın ne yaşayacağını bilemiyor. Sende kötü zamanlar geçirmişsin,hepsi üstüste gelmiş belliki evliliğinin sağlam bir temeli yokmuş,en ufak sarsıntıda yıkılmış. Ama sen bunu önceden kestiremezdin ki. Dün evlenmemişsin uzun yıllar sürmüş evliliğin,belki 2 sene önce sana bunları yaşayacaksın deseler hadi canım sende,deyip gülüp geçerdin çünkü bir anda tersine dönmüş herşey..
Önemli olan senin şu anki duruşun. Gerisine boşver artık. Güçlü dur,dik dur. Evladının iyiliği için gerekeni yap ki eminim hassassın bu konuda ve ne gerekiyorsa yapacaksın. İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra.

Annemle 7 aydır konuşmuyor kredi ödensin ben çalışayım diye 70 yaşında annem oğluma bakıyor servis parası nı oduyor. Bizim dairenin aidatini ödüyor. Benim gururlu onurlu paşam da annemle konuşmuyor.

Kendi annesi daha önce dedi bana gel bizim oraya taşının çocuğa ben bakarım sen çalışırsın banada az para verirsiniz.

Biliyorki bazı paralar anne tarafından ödeniyor oda beleke konmanın keyfini yaşıyor..

Kadın ne akıllı öyle,hem çocuğa bakacak hemde para alacak var bu kadında bişey bence.
İnsan bir düşünür toruna bakıyorsun para istiyorsun resmen...
Sorunlu bunların hepsi..

Bazı insanlar evliliklerde kendinden önce eş harici bir kişinin gelmesini ön sırada olmasını kabullenemez ve oldukça çirkefleşirler..
Bunun yanı sıra kendisini de görmezler....İşin politik yanı kimi yakıştırır yapar kimi açık kart oynar bilemem seçimdir saygı duyarım ama ilişkilerin en büyük çıkmazı bu durum karşısında aldığınız tavırla doğru orantılı olur...Ha bu adam için değer miydi sonuç değmezmiş dedirten cinsten ama sorun büyük ihtimalle Annenize olan bağlılığınızı hazmedememesi...

Ben mesajlarında beni dövdü ama eşimi yinede çok seviyorum tarzı bir cümle göremedim. Yada çocuğum var boşanamam vb bir cümle. Sadece şikayetçi olmadım oğlum üzülmesin diye dedin ki darp raporu almışsın. Bu sebeple sana bunun için kızamam. Ha arkadaşları da anlıyorum burda tek bir kişi bile sinir olmadan okumamıştır konuyu çünkü hemcinsi dayak yedi hemde çocuğunun gözleri önünde. Yani konu kadın ve daha da önemlisi çocuk olunca bam telimize basılıyor. Kadın,çocuk ve şiddet aynı cümlede olması bile rahatsızlık verici.
Ben sadece bu adama geri döneceğine yada affedeceğine inanmadım senin. Biraz kafanı toplayınca gereğini yapacağını düşünüyorum ki sende o yönde adım atmışsın.
İnsan yarın ne yaşayacağını bilemiyor. Sende kötü zamanlar geçirmişsin,hepsi üstüste gelmiş belliki evliliğinin sağlam bir temeli yokmuş,en ufak sarsıntıda yıkılmış. Ama sen bunu önceden kestiremezdin ki. Dün evlenmemişsin uzun yıllar sürmüş evliliğin,belki 2 sene önce sana bunları yaşayacaksın deseler hadi canım sende,deyip gülüp geçerdin çünkü bir anda tersine dönmüş herşey..
Önemli olan senin şu anki duruşun. Gerisine boşver artık. Güçlü dur,dik dur. Evladının iyiliği için gerekeni yap ki eminim hassassın bu konuda ve ne gerekiyorsa yapacaksın. İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra.
Çok teşekkür ederim. Ya paranoyak oldum yada kendisi ne yapacağını bilmiyor.eve geldim dün valiz yerinden çıkmış. Bornoz nemli. Dusakabin içindeki kova dışarıda. Ağrı kesici masa üstünde. Eşyalarını almamış. Kapı iki kere kilitledim çıkarken diye hatırlıyorum. Ama şimdi tereddüte kaldım. Bornoz petekler yanmiyor diyemi nemli. Kova yı benmi çıkardım ağır kesicileri benmi oraya koydum. Bir önceki geceye dair birşey hatirlamiyorum çünkü.

Biliyorki bazı paralar anne tarafından ödeniyor oda beleke konmanın keyfini yaşıyor..

Kadın ne akıllı öyle,hem çocuğa bakacak hemde para alacak var bu kadında bişey bence.
İnsan bir düşünür toruna bakıyorsun para istiyorsun resmen...
Sorunlu bunların hepsi..
Aynen öyle. Yani çocuğa bak ben çalışayım diye teklif de goturmedim kendisine.
Kendisi hem bana hem kendisine iş buldu.
Bugün destek için görüştüm biraz daha rahatladım . persembe günü oğlumu istedi.

Bazı insanlar evliliklerde kendinden önce eş harici bir kişinin gelmesini ön sırada olmasını kabullenemez ve oldukça çirkefleşirler..
Bunun yanı sıra kendisini de görmezler....İşin politik yanı kimi yakıştırır yapar kimi açık kart oynar bilemem seçimdir saygı duyarım ama ilişkilerin en büyük çıkmazı bu durum karşısında aldığınız tavırla doğru orantılı olur...Ha bu adam için değer miydi sonuç değmezmiş dedirten cinsten ama sorun büyük ihtimalle Annenize olan bağlılığınızı hazmedememesi...
Valla keyfi bilir. Para gerekince annenden istesene derdi. Sen iste ailenden derdim kimsem yok benim senin annen benim annem derdi. Madem annemle ilgili böyle bir problemi var ki haklısın var. Ozamn hicbirseyine tenezzül etmeyecekti

Çok teşekkür ederim. Ya paranoyak oldum yada kendisi ne yapacağını bilmiyor.eve geldim dün valiz yerinden çıkmış. Bornoz nemli. Dusakabin içindeki kova dışarıda. Ağrı kesici masa üstünde. Eşyalarını almamış. Kapı iki kere kilitledim çıkarken diye hatırlıyorum. Ama şimdi tereddüte kaldım. Bornoz petekler yanmiyor diyemi nemli. Kova yı benmi çıkardım ağır kesicileri benmi oraya koydum. Bir önceki geceye dair birşey hatirlamiyorum çünkü.
Eve geldi o halde.
Valizi çıkarmış ama vazgeçmiş olmalı ki eşyalarını toparlamamış.
Bence geri adım atarsın,vazgeçersin diye bekliyor.

Eve geldi o halde.
Valizi çıkarmış ama vazgeçmiş olmalı ki eşyalarını toparlamamış.
Bence geri adım atarsın,vazgeçersin diye bekliyor.
Bilemiyorum. Belki toplayacak gücü bulamadı. Belki ben vazgecerim diye düşündü. Ki hiç öyle bir niyetim yok. Belki de o esnada biri aradı ve bir akıl verdi. Artık geçmiş olsun. Ben ona kocam gözü ile bakmam. Herşey bir yana. Polisin karşısında bizi görünce üzüldüm. Birdaha böyle birşey yapmayacağına eminse otursun evde konuşalım dedim pişkin pişkin hayt bu söz veremem dedi. Kendime de kızdım nedir bu iyi niyet diye.

Dün eve girdiğinden suphelenince her yeri aradım acaba hala evdemi diye. Her baktığım yerde olmadığını gördükçe rahatladım. Yani hiç içimde gelsin özür dilesin af dilesin surundureyim falan gibi bir düşünce de yok. Sadece bir an önce yolumu cizeyim diyorum.

yani kadın zaten zor durumda, geçirdiği süreç çok çok zor
belki tek deşarj yolu, rahatlama yolu, kendini kuvvetli hissetme yolu burası
üzerine gideee gide banlatmış üyeler konu sahibini

konu sahibi, okuyorsan:
bir üyenin yazdığı bir mesaj (tekrar baktım kimdi bulamadım) çok dikkatimi çekti
ya hasta olursan?
o zaman o ev içinde çocuğunu da koruyamazsın, belki gerçekten senden alamadığı hıncını çocuğundan alır eşin
bence de hiç süreci uzatma, bir an önce bitir şu işi
bir de ne olursa olsun yalnız kalma onunla
Allah inşallah sana güç, kuvvet versin
oğlunla çoook mutlu olursun inşallah

yani kadın zaten zor durumda, geçirdiği süreç çok çok zor
belki tek deşarj yolu, rahatlama yolu, kendini kuvvetli hissetme yolu burası
üzerine gideee gide banlatmış üyeler konu sahibini

konu sahibi, okuyorsan:
bir üyenin yazdığı bir mesaj (tekrar baktım kimdi bulamadım) çok dikkatimi çekti
ya hasta olursan?
o zaman o ev içinde çocuğunu da koruyamazsın, belki gerçekten senden alamadığı hıncını çocuğundan alır eşin
bence de hiç süreci uzatma, bir an önce bitir şu işi
bir de ne olursa olsun yalnız kalma onunla
Allah inşallah sana güç, kuvvet versin
oğlunla çoook mutlu olursun inşallah

Üstüne gitmeyip ne yapsınlar durum vahim hanım gelmiş hikaye gibi anlatmış.. mış mış mış mış
neye dayanıyor neye güveniyor bilemiyorum ama kocası hasta cocuguna tokat atmış susmuş kendisine vurmus susmuş yaşadıkları ve oğluna yasattiklari kimin suçu :KK43: psikopat bir eşe dayandın eyvallah o senin şahsi meselen cocugunu nasıl böyle bir adama maruz bırakırsın anlamak güç inşallah yine vazgeçip çocuğunu yeni bir maceraya sürüklemez

X