yani kadın zaten zor durumda, geçirdiği süreç çok çok zor
belki tek deşarj yolu, rahatlama yolu, kendini kuvvetli hissetme yolu burası
üzerine gideee gide banlatmış üyeler konu sahibini
konu sahibi, okuyorsan:
bir üyenin yazdığı bir mesaj (tekrar baktım kimdi bulamadım) çok dikkatimi çekti
ya hasta olursan?
o zaman o ev içinde çocuğunu da koruyamazsın, belki gerçekten senden alamadığı hıncını çocuğundan alır eşin
bence de hiç süreci uzatma, bir an önce bitir şu işi
bir de ne olursa olsun yalnız kalma onunla
Allah inşallah sana güç, kuvvet versin
oğlunla çoook mutlu olursun inşallah
Ceza almışım bide üstüne. Neyse diyim bu zaman içinde olanları söyleyim bari gerçekten destek olmak isteyene.
Boşanma için bugün konuştuk. Sırf bir an önce bitsin diye maddi bir cok hakkımdan vazgecicem. Çocuk dersen görmesini asla istemiyorum. Ama avukatla konuştum sürekli uzaklaştırma çıkarmam gerekki bununda bir sınırı var. Aile durumunu pedegoga anlattım çocuk asla o aileye girmemeli dedi. Ama avukat babanın akrabasının ne yaptığı mahkemeyi malesef ilgilendirmez dedi. Çocuğu uzak tutmak için bir sürü geçerli neden var ama yeterli değil kanunen. Tabi birde bugün telefonla oğluma konuştu ve oğlum ağlamaya başladı ne yapacağımı bilemedim. Babam evde bizimle olsun istiyorum dedi.
İste en korktuğum da buydu oldu. Şimdi anlar belki benim sabretme nedenimi yargılayanlar.
Bir yandan oh dedim sessiz kalmadı oğlum tepki verdi. Diğer yandan üzüldüm. Tabi babasının konuşma tarzıda buna neden oldu.
Avukatla görüştüm ama adam iyi niyet li değil. Çocuk falan umrunda değil. Düşünsenize boşanma için git anlaşmalı doldur getir kağıdı ben imzalarım diyor. Daha istediği maddi şeyler de var. Ne isterse de vericem. Oğlum ağlarken merak etme baban sinirli şimdi biz hiç karı koca olmıycaz ama birgün siniri geçerse beraber birşeyler yaparız dedim. Kimin ne düşündüğü de umrumda değil.
Babasına da kendisine guvenmedigimi istediği maddi şeyleri boşandıktan sonra verecegimi ama yeni hayat kurarken yardım edeceğimi söyledim. Paşanın gururu incindi ama ben iyi niyetle söyledim.
Bu güne kadar kendimi çok iyi hissediyordum ama bugün oğlumla vurdu beni. Çocuk şimdi senin ama 10 12 yıl sonra en ihtiyacın olacak zamanda seni terk edecek bana gelecek dedi. Içime bıraktı o korkuyu belli etmemeye çalıştım.
Sabahtan beri usumuyorum ama titriyorum sürekli.
Hayatta herşeyle mücadele edebilirim anladı bunu ama zayıf noktamı buldu ayrılınca annemle ilgili durumda kalmadı oğlumla vurmaya başladı. Yarın yine psikolog görüşmesi var oğlum da görüşecek.
Bugün çok güçsüz hissediyorum. Ilk defa bugün ağladım mesela.
Artık insanların bir şans daha ver demesi zaten sinirime dokunuyor.
Ne diycem beni dovdun gel sana bir hak daha vereyimmi.
Ona dedim. Sen senin için çırpınan bir eşe bunu yaptın ve ilahi adalet seni bırakmayacak birgün çok pişman olacaksın.
Sen ömür boyu cikom un inadına sunuda yapayım diye kendini yerken ben hayatta dimdik ilerliycem. Senin cezan bu olacak dedim.