şiddeti yaşadım iliklerime kadar. ama garip bir sakinlik var üzerimde...

Şikayetçi olmayacaksınız polisi ne diye cagirdiniz. Durduk yere polisi de meşgul ediyorsunuz. Pasifsiniz, çocuğunuz da sizin yüzünüzden dayak yiyor, daha da yiyecek, siz hala çocuğunuz un un arkasina sığınıp kocacım da kocacım diyorsunuz. Burda o kadar insan yol göstermiş, yine hiçbirini adam yerine koyup dinlemeyeceksiniz.
Sizin anlayış kabiliyetiniz demekki bir yere kadar. Polisi çağırma nedenimi polis bile anladı. 3 seçenek verdi bana bende 1 ini kullandım. Neyseki polisin anlama seviyesi oldukça yüksek

Gerçekten okumak dışında insanlarımızın anlama zorluğu olduğunu düşünüyorum. Bosanmıycam deddimmi hiç. Kac defa Bosanıcam dedim su konu boyunca.afferin size bende sizin gibi rapor aldım ama.ven işini kendi halletmeyi seven bir insanım. Kendi başıma alt ederim kimseye ihtiyacım yok.burdaki yorumlardan bile anladığım zor duruma düşme zor durumda olduğunu kimse anlamasın canını yakmak için sıraya girer herkes. Tabi canım falan yanmıyor sadece hemcinselrimi izliyorum anlıyorum.
Ben yorumları okumadım ki , konuna yorum yaptım ..burda bir sürü konu var ve bütün yorumları okumam mümkün değil ..

Rabbim güzel kapılar açsın inşallah,çok mutlu olun oğlunuzla birlikte.
Karar alıp uygulamaya koymanıza çok sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende sizi eski yorumlarınızdan tanıyorum surda 10 sayfadır bosanacağımı yazdım. 5 kişi anladı sadece . şikayet etmemek bosanmamak demek olarak algılanıyor sanırım. Çok teşekkür ederim.

Işte vakti zamanında beraber aynı konulara yorum yaparken benim de çok cici bir evliliğim vardı.

Herşeyin böyle tepe taklak olacağını bilemezdim. 10 yıllık mutlu yuva 8 ayda cehennem oldu. 17 yıldır sevdiğim adam hemde deli gibi. Bana hayatım diyince igrenir oldum. Evet bekledim. Keşke dememek için bekledim. 10 yıldan sonra böyle olunca bir neden bulmaya çalıştım. Geri dönüş olmasın dedim. Ve karar verdim. 10 yılın arkasından babam öldü çocuğum hastanede yattı 1 ay. Eve döndüm sorunlar bitmedi neyle savaşacağımı şaşırdım. Uzulmem gereken çok sey vardı.sanki inadına yaptı ailesi ve kendisi. Tamam şu anda zayıf üstüne gidelim dediler. Ama bundan 3 4 ay önce ona söyledim. Su an çok kotuyum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama ayağa kalkmayım diye dua et seni silicem hayatımdan dedim. Kahkaha atarak gitti. Şimdi görecek ışte nasıl olduğunu. Kalktım ayağa.bugünde ogluma psikolojik destek alması için randevu aldım.

Bende sizi eski yorumlarınızdan tanıyorum surda 10 sayfadır bosanacağımı yazdım. 5 kişi anladı sadece . şikayet etmemek bosanmamak demek olarak algılanıyor sanırım. Çok teşekkür ederim.

Işte vakti zamanında beraber aynı konulara yorum yaparken benim de çok cici bir evliliğim vardı.

Herşeyin böyle tepe taklak olacağını bilemezdim. 10 yıllık mutlu yuva 8 ayda cehennem oldu. 17 yıldır sevdiğim adam hemde deli gibi. Bana hayatım diyince igrenir oldum. Evet bekledim. Keşke dememek için bekledim. 10 yıldan sonra böyle olunca bir neden bulmaya çalıştım. Geri dönüş olmasın dedim. Ve karar verdim. 10 yılın arkasından babam öldü çocuğum hastanede yattı 1 ay. Eve döndüm sorunlar bitmedi neyle savaşacağımı şaşırdım. Uzulmem gereken çok sey vardı.sanki inadına yaptı ailesi ve kendisi. Tamam şu anda zayıf üstüne gidelim dediler. Ama bundan 3 4 ay önce ona söyledim. Su an çok kotuyum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama ayağa kalkmayım diye dua et seni silicem hayatımdan dedim. Kahkaha atarak gitti. Şimdi görecek ışte nasıl olduğunu. Kalktım ayağa.bugünde ogluma psikolojik destek alması için randevu aldım.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,ver bir an önce mahkemeye bitsin bu sıkıntında..
Oğlunla beraber yeni bir hayata merhaba demek için güzel günlerin olsun inşallah..

Emin ol boşanman oğlun için çok iyi gelecek. Çünkü annesinin dayak yediğini gören erkek çocuğu er ya da geç o davranışı sergilemeye başlar.
Sen ona de ki 'oğlum biz babanla artık iyi arkadaşlar değiliz ve artık başka evlerde yaşayacağız. ama biz seni hep çok seveceğiz ve bu konuda asla bir eksiğimiz olmayacak.' de.
Çok konu açmadım dün uzman desteği alacağız bugün. Sadece dün bana sordu anne borcumuz var babamda yok iki kişi çalışması gerek değilmi dedi. Değil oğlum ben yeterim merak etme sen dedim.

Öğretmeni be anlattım okuldaki hal ve tavırlarına dikkat etsin diye. Okadar iyi bir öğretmen ki. Hemen iş arayışına başladı daha uzun zaman ayirabilecegim.kadın da şok yaşadı. Senin gibi biri nasıl şiddet görür neden rahatsı olabilir ben bile seninle zaman gecirince enerjim yerine geliyor dedi. Ve okadar emindimki her sorduklarında evet kesinlikle bosanıcaz dedim.
Şimdi yeni bir hayat kuruyorum. Oğlum ce bana. Zaten ingilizce kursuna yazıldı ce çok heyecanlı değişik bir şey oldu onun için şu zor dönemde yeni heyecan iyidir.

En zorunu hallettim. Defalarca bana bundan sonra böyle sana bu evi zehir edicem diyip geçip karşımda kahka ile tv izledi.
O gün yine yaptı çıkmadı evden o lafı yutturdum ona polis ile çıkarttım.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,ver bir an önce mahkemeye bitsin bu sıkıntında..
Oğlunla beraber yeni bir hayata merhaba demek için güzel günlerin olsun inşallah..
Kk nin atarlı prensesi diyorum ben size. Her yorumunuzda. Çok teşekkür ederim. Eski konularda asina olduğum insanlar gelince eski doatlarla sohbet edercesine rahatlıyorum. Çok teşekkür ederim

Rabbim güzel kapılar açsın inşallah,çok mutlu olun oğlunuzla birlikte.
Karar alıp uygulamaya koymanıza çok sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu arada boşanma kararı evet aldım ama henüz işleme baslamadim. Kendisi bey efendi anlaşmalı boşanma olsun bitsin hemen dedi. Anlaşmalı dan kasıtin ne olduğunu bilmiyor bence. Şimdi biraz zaman geçsin konuşmak gerek bununla ilgili. Benle olmazsa avukatla konuşur. Anlaşmalı boşanmada şartlarım var kabul ederse onun karına. Cekismelide o zararlı çıkar

Kk nin atarlı prensesi diyorum ben size. Her yorumunuzda. Çok teşekkür ederim. Eski konularda asina olduğum insanlar gelince eski doatlarla sohbet edercesine rahatlıyorum. Çok teşekkür ederim

Hayatın bizlere ne getireceğini bilemiyoruz, bazen acı bazen tatlı şeyleri ancak yaşayıp görüyoruz öğreniyoruz..
Bundan sonrada oğlunla berabercene güzel günlerinize inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun,umarım çok üzülmeden yıpranmadan bu iş biter..

Ben anlamıyorum neden tutuklanmasına izin vermiyorsunuz. Eskiden çocuğum yok ondan anlamıyorum derdim. İki çocuğum var hala anlamıyodu . Adam seni çocuğun önünde dövecek sen şikayetçi olamayacaksın. Ya adam sana vururken düşüp kafanı çarpsan ölsen felç kalsan. Ya bunlar olmayacak seyler değil ki. Tutuklansın serefsiz.

Allah yardımcınız olsun aynen sakın pısmayin o üzerinize geldikçe tabiri caizse siz daha çok çirkeflik yapın o gibiler bundan anlar
Bunlar zaten cirkefler canım benim ailecek. Yıllarca benim onların yanında ağır başlı olmam dikkat çekmem koydu onlara. Yine cirkeflik yapmiycam ama ben o polisi cagirmazdim beni bilir aman kimse duymasın aman annem duymasın derdim. Çağırdım artık bir tereddütü oldu. Cikom daha fazla ne yapabilir.
Cirkeflik yapmam dik durusum yeter artık onlara. Hayatta ki her ileri adımımda şunu bilecek. 10 yıldır olduğum yerde sayıyor sam tek nedeni o. Yükünü boşaltan bir uçak gibi rahat devam edicem yoluma

Ben anlamıyorum neden tutuklanmasına izin vermiyorsunuz. Eskiden çocuğum yok ondan anlamıyorum derdim. İki çocuğum var hala anlamıyodu . Adam seni çocuğun önünde dövecek sen şikayetçi olamayacaksın. Ya adam sana vururken düşüp kafanı çarpsan ölsen felç kalsan. Ya bunlar olmayacak seyler değil ki. Tutuklansın serefsiz.
Çünkü bir işime yaramayacak. Kac hafta kaç ay. Onun en büyük cezası ondan boşanmam zaten. Uzaklaştırma dersen haberleri görüyoruz gelmek isteyen yine geliyor eşini öldürüyor. Ben darp raporu aldım. Polis geldi zaten kaydı var. Eve zaten Birdaha alamam kapımı kilitleyim uyurum. Hırsız girme riski ile aynı risk benim için. Korkmuyorum ki artık. Zaten bosaninca da tamamen bitti gitti olacak

Çünkü bir işime yaramayacak. Kac hafta kaç ay. Onun en büyük cezası ondan boşanmam zaten. Uzaklaştırma dersen haberleri görüyoruz gelmek isteyen yine geliyor eşini öldürüyor. Ben darp raporu aldım. Polis geldi zaten kaydı var. Eve zaten Birdaha alamam kapımı kilitleyim uyurum. Hırsız girme riski ile aynı risk benim için. Korkmuyorum ki artık. Zaten bosaninca da tamamen bitti gitti olacak
Senin işine yaramayacak da o bi tutuklanıp o ortamı görünce bida ki sefere gözü korkacak.
Evet sen çok büyük olmana rağmen anne baba boşanmasından etkilenmeli olabilirsin ama demek ki sen daha hassassın bide eğer arada böyle siddet olmadıysa daha zor kabullenmiş olabilirsiniz. Ama benim bi arkadaşım bardı mesela artık boşansınlar böyle hergün eziyet bıktım derdi. O yüzden çocuğuna üzülme bunun için bu onun in daha iyi olacak

Hayatın bizlere ne getireceğini bilemiyoruz, bazen acı bazen tatlı şeyleri ancak yaşayıp görüyoruz öğreniyoruz..
Bundan sonrada oğlunla berabercene güzel günlerinize inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun,umarım çok üzülmeden yıpranmadan bu iş biter..
Yani beni yıpratacak iki sey var.
1. Si olaylara annem veya aileden başka birinin dahil olması annemle konuştum asla girmeyip uzak kalacaksın dedim. Çünkü bu insanlar beni annemle vurmayı da ahlak edindiler. Bir yerden sonra olayın boyutu anneme geçiyor.
2. Si. Oğlum . ışte en büyüğü bu. Çünkü öyle 3 5 aylık bir durum değil. Uzun vadede hem dimdik hem vicdanlı hemde eziklik yaşamayan bir delikanlı olmasını istiyorum.

Gönül ister ki annesi babası ile bir aile ortamında büyüyerek yetişsin. Ama artık bizim öyle bir gelecek vadeden ortamımız kalmadım tek başıma üstesinden gelicem. Gerçi tekde değilim. Öğretmeni de tam destek bu konudq

Keşke şikayetçi olup tutuklansaydı,uzaklaştırma aldımı acaba gerçi buda çözüm olmuyor..
Yinede çok dikkatli ol benceiböyle adamların ne yapacaklarını kestrmek bazen zor oluyor..
Dışarı çıkarken filan gözün her yerde olsun lütfen..

X