şiddeti yaşadım iliklerime kadar. ama garip bir sakinlik var üzerimde...

noluyo şimdi, boşanıyor musun yoksa yine 18 sayfa boşa mı konuştu millet?
Işte bu yuzden kapansın istiyorum konum. 18 sayfa boyunca bosanmayacagım demedim hiç ama insanlar nedense hep kendi yorumunu katıyor. Geçmişte ne yaşadığımı da çok iyi biliyorum mesela önüme tekrar servis edilmesine gerek yok. Konu kapanırsa bide burda germem kendimi. .
Herşeyi gayet açık yazıyorum ama 18 sayfa boyunca bosanmayacagım için laf eden kişiler var. Zaten derdim birinin benim iyi niyetimi bu zamana kadar anlamadan üzerime gelmesi. Ne kimsenin gazı ile ayrılır nede kimsenin gazı ile barışırım.
Bosanmaktan vaz geçsem daha dün oğluma korkma oğlum baban eve bir süre sonra gelecek derim. Ama ben ayrılık hala var olarak konuşuyorum onunla.

Bende herkes tarafından çok güçlü bilinen bir kadını. Yaşadığım şeye kimse inanamıyor üstelik eşimi tanıyanlar da böyle birşey yaptığına da inanamıyor. Bana barış diyeni de ayrıl diyeni de dinlemiyorum.

Dün akşam da sabaha kadar düşündüm. Ama hiç barissammi diye değil. Ne olur bilmiyorum. Hala sindiremiyorum sindirebilirmiyim diye düşündükçe kötü oluyorum.

Bu yüzden konum kapatılsın istiyorum. Buraya bakıp da hala beni burda yazdiklarimdan hangi cümleyle vuracağını düşünen insanların olması da üzüyor.

Zaten çok iyi insanlar biriktirmişim çevremde arkamada küçük ama güçlü bir ordu var. Onlarla dahads güçlü hissederken burda aşağı çekilmek bana zor geliyor. Okumaktan erinip ilk paragrafa göre beni yargılayan insanlara tekrar tekrar açıklama yapmak zorunda kalmakda beni yoruyor

bazen doğru tektik. kocan dövüyorsa boşanırsın. kaldı ki bi sürü konun var, herkes boşan demiş. boşanmamışsın. bu konuyu da boşanın dediniz boşanmadım aha dayak yedim tadında açmışsın. doğal olarak ben de sana soruyorum son durum nedir diye. seni vurmaya çalıştığım filan yok. ama dediğim gibi bazen doğru tektik. her şeyin üzerine bi de dayak yeyip hala boşanmazsan kusura bakma ama ben vurmuşum vurmamışım çok da umrunda olmaması lazım, sonuçta halin ortada.

Biraz ayrı yaşamaya devam edin, bu konuyu bir süre dusunmemeye çalışın, baska şeylerle oyalamaya çalışın

Hakkınızda hayırlısı olsun

Geçmiş konudan alıntı yapan benim direk beni alıntı yapıp neden yüzleşmiyorsunuz? Cevaplarıma bakarsanız ilk başta çok destekçi oldum ama eski konulara bakınca fikrim değişti amacım yüzünüze vurmak değildi ki siz yalan söylediniz bende ortaya çıkardım neden zorunuza gitti? Eşim 8 aydır böyle diyorsunuz ama değil adam en başından beri böyle? Sürekli dengesiz bir hal içinde giderek de artıyor adam sanki alıntı yaptığım şeyleri başkası yazmış gibi davranmayın bende üzüldüm halinize isterim ki bir kadın kurtulsun bu hayat kimsenin yaşamak zorunda olduğu bir hayat değil ama siz ısrarla son 8 aydır böyle vay eşimi tanıyamıyorum diyorsunuz adam size daha ne yapsın? Bence gerçeklerle yüzleşin keşke o gün kuaförde benim en mutlu günümde bunu yapan adam bana neler yapmaz lan basayım şuna tekmeyi rezil olsun düğün deseydiniz de rezil olay hayatınız olmasaydı hepimiz ne umutlarla evleniyoruz kimse böyle şeyler yaşamak istemez ama siz bu saatten sonra vay psikolojik vay çocuğum babasız büyür vay şu vay bu diyip gözünüzü kapatmaya devam ederseniz bu genç yaştaki cesaretiniz ileri yaşlarda hiç gelmez o çocuk o evde o babayı rol model alarak büyür kendinizi kandırmayın daha fazla siz sadece kk da bir üyesiniz pencereyi kapattığım an yoksunuz o yüzden geçmişiniz ne, ne yazmışsız çokta beni bağlamaz senin önüne getirmenin bana bir faydası yok en fazla iki gün sonra senin varlığını unutacağım büyük ihtimal neden sana kötülük yapayım? Belki sen dönüp onları okursan şu at gözlüklerini çıkarıp aaaa evet bu adam baştan beri böyle ben neye ne için katlanıyorum? Dersin.

Işte yine aynı şey vurma çabası derken siz degildiniz kasıt. Sürekli öyle değil böyle diye aciklama yapmak yordu.

Kocam üstüme araba sürmedi mesela. Kocam bağımlı hiç demedim mesela. Daha bir sürü açıklamak zorunda olduğum şey. Banane ne derlerse desinler de benim mizacım değil. Boşuna stres oluyorum ekstradan

Bu adam oğlunu dövdü seni dövdü polise senden şikayetçi oldu. Aile terapisti bunlara cozummu bulacak. Çocuk için çok üzüldüm. Şiddet ortamında kendide şiddet görerek büyüyor. Çoktan boşanma davası açmam gerekirken aile terapisti nereden çıktı simdi

merhaba konuya sonradan dahil oldum, şans eseri ama yazmadan edemedim. öncelikle gerçekten yaşadığınız olaylar çok üzücü. bence bu tarz forumlar sorununuzu çözmek için kurulmuş bir yer değil, siz sıkıntılarınızı burada anlatarak rahatlıyorsunuz, kimseye söyleyemediğiniz dertlerinizi döküyorsunuz. belki de olayların görmediğiniz yanlarını buraya yazarken fark ediyorsunuz. o yüzden size yazılanlara incinmeyin, çünkü sizin gibi birçok olumsuz duygu ve dürtüsünü boşaltmak için burada olan başka insanlar da var malaesef. nacizane sorununuz ile ilgili söylemek istediklerim de şunlar. Ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum. Hayatımda hissettğim en güel duygulardan biriydi anne babamın boşanmış olması. çünkü artık evde kavga gürültü bağırış yoktu. huzursuz, mutsuz bir ortamda , kavga eden bireylerle büyümekt, AYRI ANNE BABA İLE BÜYÜMekten daha zor. sizin kendinize güvenmeniz, çocuğunuza destek olmanız ve bu süreci atlatırken bir uzmandan destek almanız faydalı olacaktır diye düşüyorum. 2 çocuk annesiyim, eşim şu anda bana fiziksel ya da ruhsal şiddet uygulasa elimden geleni yaarım onu kazanabilmek adına.. ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok.umarım aileniz için en doğru kararı verirsiniz, sevgilerle..

Size vuran eşiniz buradaki kadınlar değil.konu basliginiza bakın isterseniz "siddeti yaşadım iliklerime kadar"
Bizler çocuğunuz için bu adamı çıkartın hayatınızdan . Çocuğunuzu mahvetmeyin böyle bir babaya ihtiyacı yok. Aile terapisti yerine mahkeme olmali sonraki buluşma noktamız.

Evliligini yurutur musun yurutmez misin bilmiyorum ama bak bir cocuk yetistiriyorsun.senin icin onemli olan cocugunun huzurlu mutlu guven ve siddetin olmadigi bir ortam olusturmak bu ortam ya babayla olacak ya babasiz.ama huzurlu ama siddetsiz olacak.dun esim benimle heyecanli bir sekilde yuksek sesle konusuyor yani birilerini elestiriyor bende hadi ya falan dinliyorum.iki bucuk yasindaki kizim babasina donup baba anneme neden bagiriyorsun diyor.kizim annene bagirmiyorum anneni cok seviyorum ben baska birinden bahsediyorum deyince kizim heee dedi sustu.peki senin evladin iliklerine kadar yasadigin siddeti gordu mu gordu.onu bir omur unutur mu saniyorsun.esinle barissanda bir tartissaniz eyvah annemi gene dover mi bana da vurur mu diye korku stres icinde bekliyecek.sade cocugunu dusun.

En başta söyledikleriniz den yola çıkarak konum kapansın istedim. Ve hala defalarca yazdığım şeyler soruluyor hiç ima etmedigim şeyler yaptım yapacağım olarak yargılanıyor. Ama beni hayatımı eşimi çocuğumu iki aileyi yakından tanıyan kişiler bile olaylara bukadar uzakken burdan destek bekledim aksine bir sinir yaşamama neden oldu. Zaten durumum okadar da iyi değil. Baş etmem gereken birsürü şey var. Hepsi de oğlumla ilgili. Yani oğlumun psikolojisi benim için çok önemli ve çok zor bir döneme girdi. Bende ayrıca kotuyum dün onunla ilgilenemedigimi farkettim mesela. Akşam uyku saatinde yatması için psikilog sakın taviz verme dedi. Beni üzmemek için uğraşan çocuk anne yarın günlerden ne diye sordu. Yani pazar günü gelecek babamı gorucem sen benim geç saate kadar oturmama izin vermedin diye şimdiden kullanmaya başladı. Bunlarla nasıl başa cikicam. Bu sorun gittikçe değişerek karşıma çıkacak. Ben neler düşünürken hala dayak yedin yok boşamada gör vs tarzı konuşmalar iyi niyetli değil ki. Benim burda olma nedenim hep birilerine destek olmak oldu belki farketmeden yanlışta yaptım bilemiyorum.. Ama dik durmak ilk onceligim şu an karşı taraf beni üzgün yorgun bitkin görmemeli. Hele oğlum hiç görmemeli. Çocuğum aglasın diye caba gosteriyorum şu an içine atmasın diye. Zaten isim zor yani

Boşanmaz diyenler bir nebze haklı çıktı ktı çünkü sonuçta başta net olan kararın şimdi oğlum oğlum diye diye bir sanş daha vermeye dönüştü. Oğlunu bahane etme çünkü eşininde çok iyi bildiği üzere sen eşinden VAZGEÇEMEZSİN. Oğlunu çok düşünseydin hastayken ona uzanan elleri kırardın. O adamın bir daha yüzüne bakmazdın. Neyse sert olduysa kusura bakma ama ısrarla gerçekleri görmek istemiyorsun. Ama hayat senin dilerim hersey istediğin gibi olur.

Girme şu konuya Sinem diyorum yine dayanamıyorum
Çok üzüldüm
Hanginize üzüleceğimi de şaşırdım
Anneniz ne durumda şuan

bence sen çok güçlü ve iyi bir annesin.... böylede devam et.

Canim yanlis anlama sana yardimci olmaya calisiyoruz.bazen bazi dogrular dan dan diye acimasizca gelir.yasadigin hayati sen biliyorsun ne cektiginide.
Bazı arkadaşları tenzih ederek söylüyorum. Bu yardımcı olmak falan değil. Burda boşanmaz belli kafası ile yazanlar var hala.
Neymiş efendim kocamı değil çocuğumu psikoloğa gourecekmisim ki olay gecesi daha bağlantı kurdum psikolog için çocuğuma. Psikoloğun değerlendirmesi eşin gelmeli. Eşimin isteği çift terapisi. Boşandığım zaman ds bu çocuk babada kalacak baba belki özlem ile çocuğa fiziksel şiddet uygulamaz büyük ihtimal veriyorum buna. Ama şiddet gösterme yada öfkesi ile çocuğu doldurmayı düşünürken çocuğa zarar verme durumu var. Çift terapisine girersen ancak bir rahatsızlığı varsa onunla ayrıca ilgilenir dedi. Bunu daha önce de yazdım farklı şekillerde yazdım ama bir arkadaş da demiş ya burada herkes güç verecek kadar onemsemiyor olabilir durumu kendini bu mecrada kanıtlamak isteyenler de olur. Şunu okudum devamına gerek duymadım diyen birsürü insan var mesela. Işte bu benim eşimin mantığı. Sen bana bunu yaptın der mesela yaptım ama sende bunu yaptın bana derim. İkinci anlattığımı es geçer hala benim yaptığıma takılı yaşar ve değerlendirir tüm yasananı.

Siz her söyleneni kötü anlıyorsunuz. Kocanizi değil çocuğunuzu götürün derken çocuğa çok üzüldügum için demiştim. Babasından hastayken dayak yiyiyor. Annesi gözü önünde şiddet görüyor polisler falan. Çocuk çok etkilenmiştir sizden ve eşinizden çok daha fazla. Çocuğunuzun önce psikologa gitmesi gerekirken evlilik terapisti çok anlamsız.
Buradaki herkes eminim çocuğunuzun yaşadıkları için çok üzüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…