Şiddet

Devletin bu konudaki "ailenin ellerine birakmislik" tutumu hakikaten cok kotu.
Illa birine ciddi ciddi zarar vermesi gerekiyor sanirim, gecen seneki samuray kilicli katili hepimiz hatirliyoruzdur eminim, o ailede belki cok savas vermistir ogullarini kapatmak icin, bilemiyorum, ben bu duzenin degistirilmesi gerektigine inaniyorum, yani tedavi gormeyen, reddeden saldirganligi bir sekilde kolluk kuvvetlerine yansiyan hastalarda daha onleyici tedbirlerin savcilik karari vs beklenmeden uygulanabilmesi gerektigine inaniyorum.

Ozge'ye verdigim en azından kendi karakoluna git bilgi al ne yapilabilir oneriside benim tezcanliligimla alakali, ben duramazdim ailemin tehlikede oldugunu bilirken, ozge'de duramadi tabi ama fikir almaya calisiyordu sadece bu kisim benlik degildi.

Tabiki cesitleri oldugunu biliyorum, ornek vermek icin yazmistim yakinim hakkindaki bildiklerimden. Mesela baska bir tanidigimda alisveris ve yeme krizine giriyor mani doneminde ailesini ciddi batağa surukledi, cesit cesit hepsi.

Ozetle tedavi gormeleri şart ve böyle bir durumda devletin onleyici tedbirler almasida sart.

Tamamen ornek olsun diye yaziyorum.

Mesela birisi bipolar tanisi aldi, 6 ay tedavi gormedigi saptandi mi aile gorusmesine gidecek bir ekip durumu takip edecek ve zorlama hastaneye yatisi yapacak gibi gibi... Şunun yonetmeligini cikarmak, savcisindan izin almak vs kisacik isler halbuki.

Aslinda su konuyu avukat arkadaslardan biri gorsede bu durumdaki insanlara bilgi verecek birseyler yazsalar, hepimizde bilgilensek.

Ne diyorsun ya, neyi kamufle etmişiz? Zaten aile içi şiddet diye çağrıldı polis
İnsanların acısı üzerinden boş beleş stres atmak için cahil cühela yazma defol konumdan, açık açık yazıyor ya şiddet uygulıyor dendi polise diye

Dünden beri aklım bu konuda ya. Çok üzüldüm boğazım düğümlendi okurken. Konu sahibi ne yaptınız? Aileniz ne durumda? ozgefeee
Pazartesiyi bekliyorlar savcılığa gitmek için, konum üzerinden insanlar atıp tutmuş annesi şikayetçi olmamış diye, annemi konuşturmamışlar bile zorla barıştırmaya çalışmışlar hadi pazartesi gidin savcılığa diye

Nasilsiniz sizi çok merak ettim bir gelisme varmi

Nasilsiniz sizi çok merak ettim bir gelisme varmi
Ailem pazartesiyi bekliyor, kardeşim çok sinirli biraz şokta, bundan sonrası ne olacak nereye varacak hiç bilmiyorum
Ama yorumlardan okuduğum kadarıyla zorunlu yatışta oldukça zormuş, umutlarım iyice azaldı

Ailem pazartesiyi bekliyor, kardeşim çok sinirli biraz şokta, bundan sonrası ne olacak nereye varacak hiç bilmiyorum
Ama yorumlardan okuduğum kadarıyla zorunlu yatışta oldukça zormuş, umutlarım iyice azaldı
Dava açıp birilerinin vadisi olması gerekiyor hastaneye yatırmak için malesef yaptirimi çok fazla umudunu kaybetme lutfen

Bizim ülkedeki polisler iş yapmamaya yemin etmiş gibiler. Dayak yiyen kadınları da evlerine yolluyorlar kocakarı vaazı verip. Kim olursanız olun şikatet işlerini direkt savcıya dilekçe verip yapın. Özellikle karakol polisleri bı acayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…