Şiddet

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
3.000
9.388
108
36
Çok detaylı eskileri anlatamayacağım çünkü ellerim titriyor bugün kardeşim annemi tekme tokat dövdü, babam polisi aradı, polise dediler ki bipolar tedavi
Olmuyor bizi dövdü, polis ve sağlık ekipleri kardeşimi konuşarak iknayla geri bıraktılar, ardından yola çıktı abla senin evine geliyorum burada kalamam dedi gelme dedim intihar edecem dedi, tekrar polisi arayop plakayo verdik, polis yüne getirdi eve bıraktı, ben şimdi ailemden haber alamıyorum, polis demiş ki pazartesi dilekçe verin vs, bu gece ne olacak, ben kime nasıl ulaşacağım, bu sefer iyice sinirlenip tlfnlarını ellerinden alır döver yada daha kötü birşey yaparsa kimin nasıl haberi olacak
Polis doğru prosedürü mü uyguladı peki
Annemle en son komuştuğumda çık evden dedim çıkartmıyor dedi, ne babam bakıyor tlfna ne annem ne kardeşim, iş için 2 saat sonra uçağım var yurtışına gideceğim
Ne yapayım iptal mi edeyim gideyüm mi

Proseduru tam bilemiyorum ancak savciliga sikayet edip zorlama ile tedaviye baslanabilir mi diye dusundum.

Daha onceki konularinizi biliyorum, prosedure dair bilgisi olan yazsin, uste ciksin diye yaziyorum.

Allah sabir versin, gecmis olsun.

Ailenizin evine gidip durumlarini kontrol edebilecek birileri yok mu? Polisi arayip durumlarini kontrol edilmesini isteyebilirsiniz belki sonucta bugun siddete dair sikayet var?

Çok üzüldüm duacınız olacağım. Hiç komşu falan yok mu ulasacağınız akraba gibi.

Polisi tekrar arayın; anne babanıza telefonla ulaşamadığınızı; kardeşinizin tekrar eve girdiğini ve anne babanızın can güvenliği olmadığından endişe ettiğinizi söyleyin. Çabuk olun, zaman kaybetmeyin.

Polisi mi arasanız acaba neden bakmıyorlar telefonlara kardeşiniz telefonlarını da mı aldı acaba.

Bir akrabam var akşam aradım bas bas bağırdı, gitti baktı olaylar sırasunda polis eve bırakınca o da geri döndğ ve bıktım artık sizden dedi
Bence de polise söyleyin haber alamıyorum deyin kardeşim bir şey yapmış olabilir deyin bakarlar

Anneniz bu derece darp görmüş kesinlikle aynı eve yollamaları yanlış prosedür, öldürmesini mi bekliyorlar? Anneniz kades yüklesin, bipolar diye kimse bu şekilde sineye çekilemez. Gelen ekip nasıl götürmez anlamıyorum ben bu tarz vakaları mutlaka götürüyorum acilde narkotik ilaç veriliyor en azımdan geceyi uyuyarak sersem geçiriyolar. Bu derece zararı varsa hastaneye yatışı olacak, anneniz darp raporu alsın ayrıca.

112yi arayacaksınız aileme ulaşamıyorum böyle böyle bi durum yaşandı canları tehlikede olabilir diyerek açık adres vericeksiniz, ekip çıkartacaklar. Bu noktada annen şikayetçi olacak yoksa işlem yapılamaz, resmi kayıtlara girmesi gerekiyor. Hastaysa cezasıda ona göre olur ve yatışta çıkar. Yani buralara yazana kadar neden bilgi almıyosunuz 112den anlamıyorum

Yapıldı diyoruz ya, dedim ya şilsyet etti polise diye
Biz anlaştık bidaha yapmayacak diyip bıraktılar

Teşhisi ve raporu varsa eğer doktoruyla görüşüp polis ve ambulans yardımıyla hastane yatışı saglanabiliyor bilginiz olsun. Simdi ise polisi arayın derim yeniden. En azından gözaltina alirlarsa raporu sunup ordan hastane yatışı da yaptırılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…