Yarında alabilir, hatta yine aynı şekilde baskı altında olduğunuda söylemeli. Anneniz kendinide şikayetinize net ifade etmeli, anne-çocuk meselesi olduğu için anneler inanılmaz değişken davranıyo 5dkda konuşurken fikir değiştiriyolar. Aslında yanında olsanız daha iyi olur bu süreçlerde
Annem arattırmış polisi bana dediğüne göre hastaneye gçtürün diye yalvarmış ama prosedür öyle değilmiş sanırım, polisler kardeşimin iyi haldee olduğuna ikna olmışlar
Anneniz, oğlumdan sikayetciyim beni darp etti deseydi annenizi hastaneye götürüp darp raporu alip, işlem yaparlardi. Anneniz polisi arayip sadece hastaneye götürün yatirin dediyse polisin islem yapmamasi normal değil mi ? Sonuçta kardesinizin akil sağlığına dair bir rapor ya da ailenizin kardesiniz üzerinde bir vasiligi yoksa sadece söylemle yatış yapacaklarını sanmıyorum.
Anneniz, oğlumdan sikayetciyim beni darp etti deseydi annenizi hastaneye götürüp darp raporu alip, işlem yaparlardi. Anneniz polisi arayip sadece hastaneye götürün yatirin dediyse polisin islem yapmamasi normal değil mi ? Sonuçta kardesinizin akil sağlığına dair bir rapor ya da ailenizin kardesiniz üzerinde bir vasiligi yoksa sadece söylemle yatış yapacaklarını sanmıyorum.
Annem nunu söylemesi gerektiğüni bilmiyordur o anda unutmıştır onların yönlendireceğini sanöıştır içim yanıuor yine limseye ulaşamlyorum çıkıp gitsem 10 saat yol
Annem nunu söylemesi gerektiğüni bilmiyordur o anda unutmıştır onların yönlendireceğini sanöıştır içim yanıuor yine limseye ulaşamlyorum çıkıp gitsem 10 saat yoyol
Ben sizin yerinizde olsaydım, coktan kalkip en yakin karakola gidip bilgi almistim ne yapılabilir diye, belki sikayetinizi alir, ilgili karakolu sikayet hakkinda bilgilendirirler.
Deneyin bence ya da 112'yi tekrar arayip durumu anlatin, 183 Aile ici siddet hattini deneyin, onlarada anlatin ne yapılabilir sorun
Annem nunu söylemesi gerektiğüni bilmiyordur o anda unutmıştır onların yönlendireceğini sanöıştır içim yanıuor yine limseye ulaşamlyorum çıkıp gitsem 10 saat yol
Anneniz bilmese bile polislerin bunu söylemesi gerekir. Ya anneniz sikayetci olmadı ya da polisler uğraşmak istemediler.
Allah yardımcınız olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum.
Anneniz bilmese bile polislerin bunu söylemesi gerekir. Ya anneniz sikayetci olmadı ya da polisler uğraşmak istemediler.
Allah yardımcınız olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hasta her yerde her zaman hastadır. Polisi görünce bi anda iyileşmez. Kardeşiniz hasta kelimesinin arkasına saklanan kötü biri, karakteri bozuk. Annenize de yazık, evlat atsan atılmaz. Şikayetçi olsa anında uzaklaştırma kararı çıkar halbuki..
Hasta her yerde her zaman hastadır. Polisi görünce bi anda iyileşmez. Kardeşiniz hasta kelimesinin arkasına saklanan kötü biri, karakteri bozuk. Annenize de yazık, evlat atsan atılmaz. Şikayetçi olsa anında uzaklaştırma kararı çıkar halbuki..
Bipolar olanların çoğu aynu davranışları sergiliyor, şiddet uygulamıyor hepsi elbette ama kriz anında polis ambulans gelince sakin sakin rol yapabiliyorlar
Geçmiş olsun öncelikle. Anne babanızın polis ve sağlık ekipleri geldiğinde verdikleri ifade önemli. Size tanık olduğum birkaç olaydan bahsedeyim, eşi tarafından darp edilen kadın için ambulans talep edildi (talep eden kişi bizzat şiddet uygulayan eş) kadın sonrasında ısrarla kimsenin gelmemesini söyledi ancak ekipler kadınla bizzat görüşmeden olay yerinden ayrılmayacaklarını belirttiler. Bir diğer olayda da aynı kardeşiniz gibi adam annesine şiddet uyguluyor ekip talep ediyorlar ancak anne sürekli birilerini aratıp şikayetçi olmadığını kimsenin gelmemesini istiyor buna rağmen yine de önlem amaçlı sağlık ve polis ekibi olay yerine gidiyor.
Aile içi şiddet durumlarında bu tarz olaylar sık yaşanıyor.