- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimlerimi gonderdim abisine, durumu anlattim ama yine de dedigi sey bi kavga ile yuva yikilmaz, sinirle vurmustur, sinirle kufur etmistir, sen de ona tokat attigin icin gurur yapmistir...nasıl bir kavgada gidilir mi diyebiliyor abisi..bilmiyormu boğazına sarıldığını.boşanmadan da öte bu adamın cinayete teşebbüsten yargılanması lazım resmen ölümden dönmüşsün canım çok geçmiş olsun.anladığım kadarıyla ailen sana destek oluyor.aman diyim hem senin hem çocuğunun selameti için bu adamdan kurtul düşünsene çocuğunun rol model alacağı adam bir cani ve can güvenliğin yok nasıl bir yaşam sürülebilir bununla
Tr ye cocugu goturmek eger sikayet ederse (cocugumu kacirdi diye) sorun olabilir, ki edemez diye dusunuyorum.. Neden diye sorduklarinda agzini yuzunu dagittim mi diyecek ? Ki elimde darp raporu var tercume ettirip her yerde kullanabilirim.. Burda sikayet etmeden gidiyorum simdilik.. Tr de dava acmayi dusunuyorum insAllah hrsey istedigim gibi olur.. Dua etmistim hayirli bir secim yapmak icin o gece.. Simdi, su saniye hic pisman, uzgun hissetmiyorum...Arkadaş Türkiye'ye dönmemiş, sanırım başka bir Avrupa ülkesine gitti için sorun olmadı.
L LeyL___06 Bunu bir araştır. TR'ye çocuğu götürmek sorun olabilir. Burada en azından öyle, Türkiye'den yurtdışına çocuğunuzla gitmek isterseniz, yanınızda olmayan ebeveynin izni gerekli.
İnşallah yavrunuzla çok güzel bir ömrünüz olsun; umarım o adamın da asla ikinci çocuğu olmaz ve sizin hasretinizle kavrulur!
Aldim evet cok sukur.. Cehenneme kadar yolunuz var defolun gidin dedi en son, cocugu da kast ediyor sanirim.. cogul konustuguna gore.. Gerizekali..cocugu aldınız mı
Resimlerimi gonderdim abisine, durumu anlattim ama yine de dedigi sey bi kavga ile yuva yikilmaz, sinirle vurmustur, sinirle kufur etmistir, sen de ona tokat attigin icin gurur yapmistir...
Canım çok geçmiş olsun, orda şikayet etmiyorsun ama sadece türkiyede boşanmakla kalmıyor, bulunduğun ülke'de de boşanman gerekiyor çünkü ordada evlisin resmi makamlarca..Tr ye cocugu goturmek eger sikayet ederse (cocugumu kacirdi diye) sorun olabilir, ki edemez diye dusunuyorum.. Neden diye sorduklarinda agzini yuzunu dagittim mi diyecek ? Ki elimde darp raporu var tercume ettirip her yerde kullanabilirim.. Burda sikayet etmeden gidiyorum simdilik.. Tr de dava acmayi dusunuyorum insAllah hrsey istedigim gibi olur..