Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınır koyma konusunda zorluk yaşadığımı düşünüyorum çabuk yumuşayıp merhamet ediyorum insanlara ama düşünüyorum insan düşmanı bile hasta olsa insaniyet namına yardım eder ben hastayken eşim bu saatte doktora gidilmez diyip kapıyı kitleyip uyudu bir iki hafta sonrası da saçma bir sebepten sırtıma vurdu o gün yine doktora tahlil sonucu almaya gidiyordum ve kronik bir hastalık tanısı aldım hayatımın dönüm noktası oldu o gün ama yine de inanıp bir süre denemeye gelmiştim çamaşır makinesi bozuldu diye S***** G** (Defol) diye bağırdı bana içine çorap sıkışmış benim yaptığım birşey bile değil anlamıyorum bunlar niye konuşulmuyor eşine böyle davranma diye kimse niye uyarmıyor ben çocuğu düşünmeyen oluyorumsevgili kurupasta cekinmeniz, utanmaniz cok insani. benim de yakin bir kiz arkadasim ilk evliliginde siddet gorurmus. kimseye soyleyememis. cunku is hayatinda muthis bir networku var, ust duzey burokrat. ondan hikayesini dinleyince, sizleri cok iyi anliyorum.
yukarida arkadaslarin soyledigi yerlere basvurun, randevu alip gidin. konuyu acmadan once gizliligini yuzyuze gorusun uzmanla.
babanizin erken yasta vefat etmesi gibi durumlariniz olmus. eril olarak yol gosteren eksikligi yasanmistir, bu tur durumlarda tepki vermeyle ilgili kodlanmalariniz ideal olarak oturmamistir vs.
hic kendinizi suclamayin, hicbir sucunuz yok. her seyi duzeltirsiniz, bir olume care yok. allah size ve yavrunuza omur boyu saglik, mutluluk, merhamet, guzellik, versin![]()
ailesi bunlari konusmaz, adaletli davranis beklemeyin.Sınır koyma konusunda zorluk yaşadığımı düşünüyorum çabuk yumuşayıp merhamet ediyorum insanlara ama düşünüyorum insan düşmanı bile hasta olsa insaniyet namına yardım eder ben hastayken eşim bu saatte doktora gidilmez diyip kapıyı kitleyip uyudu bir iki hafta sonrası da saçma bir sebepten sırtıma vurdu o gün yine doktora tahlil sonucu almaya gidiyordum ve kronik bir hastalık tanısı aldım hayatımın dönüm noktası oldu o gün ama yine de inanıp bir süre denemeye gelmiştim çamaşır makinesi bozuldu diye S*** G (Defol) diye bağırdı bana içine çorap sıkışmış benim yaptığım birşey bile değil anlamıyorum bunlar niye konuşulmuyor eşine böyle davranma diye kimse niye uyarmıyor ben çocuğu düşünmeyen oluyorum
Sizce anlaşmalı mı vopanmalıyım çekişmeli miailesi bunlari konusmaz, adaletli davranis beklemeyin.
siz bosanma davasini baslatin bir an once.
Çocuk babasının umrunda mı sanki?Bir de eşimin ailesi çocuk böyle annesi babası ayrı nasıl olacak yazık diyor tayin istediğim için ama eşime kimse hastayken niye doktora götürmedin niye vurdun demiyor
Bir okula almaya geliyordu bazen bir de beni işe getirip götürüyordu nadirdir çocukla tek oynadığı berwber ayda bir iki dışarı çıkıyorduk oÇocuk babasının umrunda mı sanki?
Her şeyiyle siz ilgileniyorsunuz zaten.
Hafta sonu öğlen üçe kadar uyuyan, evin çocuğun hiçbir şeyiyle ilgilenmeyen bir baba olsa ne olmasa ne olur?
Eşiniz merhametsiz, beş para etmez biri.
Eski düzeninizde çocuğunuzla mutlu mesut yaşarsınız umarım.
Teşekkür ederim İnşallah. İşimi okula çok yakın ayarladım başka birine ihtiyaç duymayacağız o beni mutlu ediyorÇocuk babasının umrunda mı sanki?
Her şeyiyle siz ilgileniyorsunuz zaten.
Hafta sonu öğlen üçe kadar uyuyan, evin çocuğun hiçbir şeyiyle ilgilenmeyen bir baba olsa ne olmasa ne olur?
Eşiniz merhametsiz, beş para etmez biri.
Eski düzeninizde çocuğunuzla mutlu mesut yaşarsınız umarım.
cekismeli bosananlar surecin cok uzun oldugundan, birkac sene surdugunden bahsediyorlar.Sizce anlaşmalı mı vopanmalıyım çekişmeli mi
Evet ben de bundan korkuyorum zaten herşeyde kendini haklu görüyor ruh sağlığım iyice gider diye ben de uğraşmadan anlaşmalı boşanayım diyorum.cekismeli bosananlar surecin cok uzun oldugundan, birkac sene surdugunden bahsediyorlar.
siz davada siddet vs gorunmesini istemezsiniz diye dusunuyorum. bir de cok cirkin bir adam, sundurdukce sundurur.
anlasmali bosanmaniz daha iyi olur kanaatindeyim.
Birşey tapmadığımı mı sanıyorsunuz söylüyorum zaten yapıyorsun böyle davranamazsın diye sorun benim tepki vermemem değil eşimin tepkisinin değişmemesi bu sadece bana yönelik değil eşim sokakta da birilerine sinirlenip bağırıyor trafikte de söyleniyor camı açıp koca adam ya bu 185 boyunda 35 yaşında elini kolunu bağlayıp ağzını mı bantlayayım yanlış hareket yapmasın diyeSinirim bozuldu çok eziksin ya bacım bu ne ya öffff elin herifi beni itse onu oraya gömerim. Koca neymiş be koca kim sahibin mi o kim. Tepemin tası attı.
Boşan çok net acilen hemen irtibatı kes. O adam ömür törpüsü. Niye kendini heder ettin ki. Otur düşün ben bu hayatı niye çektim çekiyorum de. Kendini sev...Birşey tapmadığımı mı sanıyorsunuz söylüyorum zaten yapıyorsun böyle davranamazsın diye sorun benim tepki vermemem değil eşimin tepkisinin değişmemesi bu sadece bana yönelik değil eşim sokakta da birilerine sinirlenip bağırıyor trafikte de söyleniyor camı açıp koca adam ya bu 185 boyunda 35 yaşında elini kolunu bağlayıp ağzını mı bantlayayım yanlış hareket yapmasın diye
Birşey tapmadığımı mı sanıyorsunuz söylüyorum zaten yapıyorsun böyle davranamazsın diye sorun benim tepki vermemem değil eşimin tepkisinin değişmemesi bu sadece bana yönelik değil eşim sokakta da birilerine sinirlenip bağırıyor trafikte de söyleniyor camı açıp koca adam ya bu 185 boyunda 35 yaşında elini kolunu bağlayıp ağzını mı bantlayayım yanlış hareket yapmasın riyeSinirim bozuldu çok eziksin ya bacım bu ne ya öffff elin herifi beni itse onu oraya gömerim. Koca neymiş be koca kim sahibin mi o kim. Tepemin tası attı.
Irtobatı tamamen koparmak mümkün değil çocuk var ama tabi daha iyi olacak inşallahBoşan çok net acilen hemen irtibatı kes. O adam ömür törpüsü. Niye kendini heder ettin ki. Otur düşün ben bu hayatı niye çektim çekiyorum de. Kendini sev...
Hayır gizli tutuluyor soylerseniz bilgileriniz saklanırBiliyorum ama duyulursa iş çevremde dedikodu döner diye çekiniyorum
Utanmayin. Siddet uygulayan utansin. Sizin sunucuz nedir. Desteginizi alinPsikolojik destekten utanıyorum hem çocuk hem benim için de ihtiyaç var biliyorum. Ben kayıtlara şiddet vs diye geçerse diye utanıyorum. İşim gereği bazı toplantılarda sosyal hizmetten kişilerle karşılaşabiliyoruz.
Kadın evinden çıkmaz.Gitmesi gereken eşiniz.Kadesi indirin.Polisler anında gelir uzaklaştırma alır eşiniz.Bu hayatta çivi çiviyi söker.Küfretmek aşağılamak da şiddettir. Siz duyulmasın dedikçe o da zulmünü arttırmış.Utanması gereken siz değilsiniz.Eşimden ayrılıyorum. Geçmişte 3 4 sene öncesinde birkaç kere fiziksel şiddete maruz kaldım. Bir süre ayrı yaşayıp tekrar denedik bu süreçte eşiminmısrarı ve yalvarmalarına bakarak bir kez daha bir araya geldik ancak bu sefer fiziksel olmasa da psikolojik şiddet devam etti. Sinirlenince Allah belanı versin S*** G (Defol) gibi laflar etti. Eşyalarımı topladım. Bir çoğunu bırakacağım. Kıyafetlerimi çocuğun oyuncaklarını aldım. Ailem yanımda. Eşim ve ailesi bir kere bile bana yumruk armasının Tokat atmasının lafını etmedi. Daha hala şöyle inat etmeyin böyle inat etmeyin diye ara bulmaya çalışıyorlar. Olay çok büyümesin diye sessızce uzaklaşmayı seçiyorum. İçim yanıyor ama hasta halimle sırtıma yumruk yedim. Sanki çok normalmiş gibi lafını bile etmiyor. Ne hayallerle evlenmiştim. Babam ben küçükken vefatı etti. Anneme yük olmayayım diye KYK bursumla almıştım gabaklarımı. Şimdi hiçbirini götüremiyorum bile. Size sormak istediğim ücretsiz psikolojik destek alabileceğim yerler var mı çocukla birlikte. Ve memurum sosyal hizmet belediye gibi bir yerden destek alırsam duyulur mu böyle birşey hiç istemem. Utanıyorum![]()
Fiziksel şiddet yaklaşık 2 yıl önce oldu. Şimdi de şekil değiştirdi ve maalesef fark etmiyor arkadaşının yanında konuşurken bana hitaben ... Koy. Dedi şimdi ben buna dikkat kesilip orda kavga etsem rezil rüsva olcaz tüm sokağa arkadaşı da duraksadı gibi geldi fark edip bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir ancak ben zaten küfür sevmem ve özellikle erkek arkadaşının yanında normal konuşurken böyle bir tabir kullanması hiç hoş değildi. Onun haricinde de bir sorun çıkınca birşey bozulur trafik olur birşeyi kaybolur bağırıyor sorunun benimle ilgili olmasına gerek yok kendi çorabı kayboluyor karıştırdın mı elledin mi süpürge yaptın mı diye sorguluyor ben mi kaybettim diye bağırıyor bu şekildeKadın evinden çıkmaz.Gitmesi gereken eşiniz.Kadesi indirin.Polisler anında gelir uzaklaştırma alır eşiniz.Bu hayatta çivi çiviyi söker.Küfretmek aşağılamak da şiddettir. Siz duyulmasın dedikçe o da zulmünü arttırmış.Utanması gereken siz değilsiniz.