Eşimden ayrılıyorum. Geçmişte 3 4 sene öncesinde birkaç kere fiziksel şiddete maruz kaldım. Bir süre ayrı yaşayıp tekrar denedik bu süreçte eşiminmısrarı ve yalvarmalarına bakarak bir kez daha bir araya geldik ancak bu sefer fiziksel olmasa da psikolojik şiddet devam etti. Sinirlenince Allah belanı versin S***** G** (Defol) gibi laflar etti. Eşyalarımı topladım. Bir çoğunu bırakacağım. Kıyafetlerimi çocuğun oyuncaklarını aldım. Ailem yanımda. Eşim ve ailesi bir kere bile bana yumruk armasının Tokat atmasının lafını etmedi. Daha hala şöyle inat etmeyin böyle inat etmeyin diye ara bulmaya çalışıyorlar. Olay çok büyümesin diye sessızce uzaklaşmayı seçiyorum. İçim yanıyor ama hasta halimle sırtıma yumruk yedim. Sanki çok normalmiş gibi lafını bile etmiyor. Ne hayallerle evlenmiştim. Babam ben küçükken vefatı etti. Anneme yük olmayayım diye KYK bursumla almıştım gabaklarımı. Şimdi hiçbirini götüremiyorum bile. Size sormak istediğim ücretsiz psikolojik destek alabileceğim yerler var mı çocukla birlikte. Ve memurum sosyal hizmet belediye gibi bir yerden destek alırsam duyulur mu böyle birşey hiç istemem. Utanıyorum