• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet ve destek

kurupasta

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
133
Puanlar
23
Eşimden ayrılıyorum. Geçmişte 3 4 sene öncesinde birkaç kere fiziksel şiddete maruz kaldım. Bir süre ayrı yaşayıp tekrar denedik bu süreçte eşiminmısrarı ve yalvarmalarına bakarak bir kez daha bir araya geldik ancak bu sefer fiziksel olmasa da psikolojik şiddet devam etti. Sinirlenince Allah belanı versin S***** G** (Defol) gibi laflar etti. Eşyalarımı topladım. Bir çoğunu bırakacağım. Kıyafetlerimi çocuğun oyuncaklarını aldım. Ailem yanımda. Eşim ve ailesi bir kere bile bana yumruk armasının Tokat atmasının lafını etmedi. Daha hala şöyle inat etmeyin böyle inat etmeyin diye ara bulmaya çalışıyorlar. Olay çok büyümesin diye sessızce uzaklaşmayı seçiyorum. İçim yanıyor ama hasta halimle sırtıma yumruk yedim. Sanki çok normalmiş gibi lafını bile etmiyor. Ne hayallerle evlenmiştim. Babam ben küçükken vefatı etti. Anneme yük olmayayım diye KYK bursumla almıştım gabaklarımı. Şimdi hiçbirini götüremiyorum bile. Size sormak istediğim ücretsiz psikolojik destek alabileceğim yerler var mı çocukla birlikte. Ve memurum sosyal hizmet belediye gibi bir yerden destek alırsam duyulur mu böyle birşey hiç istemem. Utanıyorum 😔

Eşimden ayrılıyorum. Geçmişte 3 4 sene öncesinde birkaç kere fiziksel şiddete maruz kaldım. Bir süre ayrı yaşayıp tekrar denedik bu süreçte eşiminmısrarı ve yalvarmalarına bakarak bir kez daha bir araya geldik ancak bu sefer fiziksel olmasa da psikolojik şiddet devam etti. Sinirlenince Allah belanı versin S*** G (Defol) gibi laflar etti. Eşyalarımı topladım. Bir çoğunu bırakacağım. Kıyafetlerimi çocuğun oyuncaklarını aldım. Ailem yanımda. Eşim ve ailesi bir kere bile bana yumruk armasının Tokat atmasının lafını etmedi. Daha hala şöyle inat etmeyin böyle inat etmeyin diye ara bulmaya çalışıyorlar. Olay çok büyümesin diye sessızce uzaklaşmayı seçiyorum. İçim yanıyor ama hasta halimle sırtıma yumruk yedim. Sanki çok normalmiş gibi lafını bile etmiyor. Ne hayallerle evlenmiştim. Babam ben küçükken vefatı etti. Anneme yük olmayayım diye KYK bursumla almıştım gabaklarımı. Şimdi hiçbirini götüremiyorum bile. Size sormak istediğim ücretsiz psikolojik destek alabileceğim yerler var mı çocukla birlikte. Ve memurum sosyal hizmet belediye gibi bir yerden destek alırsam duyulur mu böyle birşey hiç istemem. Utanıyorum 😔
Siz keşke ilk şiddette boşansaydiniz ama geç de olsa bu kararı almanız hem çocuğunuz hem sizin için en hayırlısı olmuş maddi ozgurlugunuzde var neticede kimseye yük olmayacaksınız çocuğunuzla güzel bir hayata başlayabilirsiniz
İkinci olarak piskolojik destek almak kessinlikle utanılacak bişey değil bu sizin hayata bakışınızı genişletir size iyi gelir nasıl hastalandigimizda bir gripte bile ilaç alıp çaresine bakiyorsak bazen ruhumuzuda tedavi edebiliriz bu kafa yapisindan çıkmanızı tavsiye ederim öncellikle
Ücretsiz kısmına gelince buyuk şehirlerde mesela Ankara'da var diye biliyorum kurumun adıni tam bilmemekle birlikte arasitirsaniz çıkacaktır Allah yardimciniz olsun en kısa zamanda toparlanip hayatınızı yoluna koyarsiniz umarım

Siz keşke ilk şiddette boşansaydiniz ama geç de olsa bu kararı almanız hem çocuğunuz hem sizin için en hayırlısı olmuş maddi ozgurlugunuzde var neticede kimseye yük olmayacaksınız çocuğunuzla güzel bir hayata başlayabilirsiniz
İkinci olarak piskolojik destek almak kessinlikle utanılacak bişey değil bu sizin hayata bakışınızı genişletir size iyi gelir nasıl hastalandigimizda bir gripte bile ilaç alıp çaresine bakiyorsak bazen ruhumuzuda tedavi edebiliriz bu kafa yapisindan çıkmanızı tavsiye ederim öncellikle
Ücretsiz kısmına gelince buyuk şehirlerde mesela Ankara'da var diye biliyorum kurumun adıni tam bilmemekle birlikte arasitirsaniz çıkacaktır Allah yardimciniz olsun en kısa zamanda toparlanip hayatınızı yoluna koyarsiniz umarım
Psikolojik destekten utanıyorum hem çocuk hem benim için de ihtiyaç var biliyorum. Ben kayıtlara şiddet vs diye geçerse diye utanıyorum. İşim gereği bazı toplantılarda sosyal hizmetten kişilerle karşılaşabiliyoruz.

Psikolojik destekten utanıyorum hem çocuk hem benim için de ihtiyaç var biliyorum. Ben kayıtlara şiddet vs diye geçerse diye utanıyorum. İşim gereği bazı toplantılarda sosyal hizmetten kişilerle karşılaşabiliyoruz.
Devlet hastanelerinde psikolog var, kesinlikle gizli kalıyor.hatta psikolog ile yolda ,markette karşılaşmanız durumunda sizi tanimamazliktan geliyorlar. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Devlet hastanelerinde psikolog var, kesinlikle gizli kalıyor.hatta psikolog ile yolda ,markette karşılaşmanız durumunda sizi tanimamazliktan geliyorlar. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Direkt randevu alınabiliyor mu ki psikiyatr harici terapi için

Hayır gizlilik esas kalıyor o tür durumlarda ağır bir tanı yoksa kayıtada geçmiyor diye biliyorum içiniz rahat olsun

Direkt randevu alınabiliyor mu ki psikiyatr harici terapi için
Ben geçen günlerde e devletten aile ve sosyal hizmetlere bağlı bir hizmet olan
" bireysel aile danışmanlığı" başvurusu yaptım 1 gün sonrasında beni aradılar ücretsiz yüz yüze ve online olarak psikolojik destek veren psikologlar var. Psikolojik destek almaktan utanmayın. Bunda utanacak hiçbir şey yok.

Ben geçen günlerde e devletten aile ve sosyal hizmetlere bağlı bir hizmet olan
" bireysel aile danışmanlığı" başvurusu yaptım 1 gün sonrasında beni aradılar ücretsiz yüz yüze ve online olarak psikolojik destek veren psikologlar var. Psikolojik destek almaktan utanmayın. Bunda utanacak hiçbir şey yok.
Yanlış anlaşıldım psikolojik destek almaktan değil de şiddet durumu birileri tarafından duyulursa diye çekiniyorum çalıştığım çevrede.

Utanma hayat senin hayatın sana şiddet gösteren kişi utanmalı. sen utanılacak bir şey yapmıyorsun. dik dur. güçlü ol. insanları boşver.

İnan ki değmeyecek. Özgürleş. Mutlu ol. Çalışan kadınsın sen. Paran var. Buna odaklan. Bak bana ben ev hanımıyım bana bir adam vursa var ya o kolunu kırar müsait yerine monte ederim. net. kimse bana tokat atamaz. Onu rezil rüsva ederim cümle aleme. erkekliği yok derim. o derece...

Yanlış anlaşıldım psikolojik destek almaktan değil de şiddet durumu birileri tarafından duyulursa diye çekiniyorum çalıştığım çevrede.
Elalemi boşverin, kendinizi iyileştirmeye odaklanın. Öncelik sizin hayatınız. Utanması gereken bir kişi var o da size el kaldıran,şiddet gösteren o şahıs.

Elalemi boşverin, kendinizi iyileştirmeye odaklanın. Öncelik sizin hayatınız. Utanması gereken bir kişi var o da size el kaldıran,şiddet gösteren o şahıs.
Uyanması falan yok sözü bile geçmiyor konusunu ettiğimde ben mükemmel olsaydım da sen boşanmaya bahane bulurdun diyor. Herkesin evliliğinde oluyormuş ben dünyadan birhabermişim

Uyanması falan yok sözü bile geçmiyor konusunu ettiğimde ben mükemmel olsaydım da sen boşanmaya bahane bulurdun diyor. Herkesin evliliğinde oluyormuş ben dünyadan birhabermişim
Manipüle etmeye çalışmış sizi. Her evlilikte şiddet,hakaret olmuyor siz boşanmayın diye bir şeyler uydurmuş. Umarım bir an önce boşanır kurtulursunuz bu heriften.

Mhrs sağlıklı hayat merkezi üzerinizden psikolojik danışmanlık bölümünden randevu alabilirsiniz.

Anladım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun e devletten bakin size yakin bir yerde hem cocuk hem kendiniz için terapi almanızı sağlayacak kurumlar var ve gizli tutuluyor, ayrica siz utanmayın size bunu yapan o yaratık utansın, başın dik gez utanilacak bişey yapmadın

Manipüle etmeye çalışmış sizi. Her evlilikte şiddet,hakaret olmuyor siz boşanmayın diye bir şeyler uydurmuş. Umarım bir an önce boşanır kurtulursunuz bu heriften.
Ben de biliyorum çevremde insanların eşleri evde yemek bile yapıyor eşim 3te kalkıyor ve siz erkeklerin sizin robotu uz olmasını istiyorsunuz diyor halbuki tek istediğim evde bağırma çağırma olmasın çocukla bir parka gitsin az biraz da evde birşeyler ile yardım etsin ben de çalışıyorum hatta maaşım eşimden 10 bin daha yüksek. Bisiklet öğretecekti çocuğa sözde ben 5 yaşında öğrendim şöyle böyle iyiyim 5 aydır hareket yok bisiklet baktık bulamadık yakın çevrede o da ben iteklemetince bıraktı. Ben arkdaşının bisikletiyle 4 5 kere çıkardım öğrendi. Şimdi de ben öğretecektim diyor

Çok geçmiş olsun e devletten bakin size yakin bir yerde hem cocuk hem kendiniz için terapi almanızı sağlayacak kurumlar var ve gizli tutuluyor, ayrica siz utanmayın size bunu yapan o yaratık utansın, başın dik gez utanilacak bişey yapmadın
Biliyorum ama duyulursa iş çevremde dedikodu döner diye çekiniyorum

Back
X