Şiddet, taciz.. aklimdan çıkmayan geçmiş.

Niye görüşüyorsun ki canım o zaman? Ben babamla aylardır muhattap olmuyorum bana yaşattıkları, anneme kardeşlerime yaşattıkları yüzünden. Hala beddua ediyormuş arkamdan. Sanki Harika bir babaydı da ben hayırsız evlat oldum

Canım görüşmesem bir sürü insana laf etme hakkı vercem, bi de arada kardeşlerim ve annem var. Evlendikten sonra davranışları bayağı değişti, bisey diyemiyor pek. Bende konu açmıyorum. Öyle arada bi görüşmeyle geçip gidiyor.
Seninki daha zormuş, bizimki beddua etmez pek.
Geçen kızımla uğraşırken "yaaa, sen büyüt, bak 20 yaşına getir. Sonra kalkıp gitsin" dedi. Nerede nasıl baktın, sen hiç konuşma dedim bisey demedi.
Ben uğraşmayı bıraktım. Saygısız davranmamaya çalışıyorum.

Canımmm benim yaaa o kadar kötü şeyyaşamışsın ki.. şiddet, taciz... hele taciz olayı kadın için ciddi bir travma demek.. geçmişte ben de tacize maruz kaldım.. hala aklıma gelince midem bulanıyor.. Ama allah yardımcın olmuş be eşinle tanışmış ve evlenmişsin.. bundan sonraki hayatına odaklan... bencil ol.. kimse senden daha önemli değil.. sana kendini kötü hissettiren insanları def et.. kendin için def et gitsin...

Çok üzülerek okudum allah bin belasını versin o adamın. İnşallah bu yaşadığın travmaları en kısa zamanda atlatırsın, dualarımdasn..

Gerçekten öyle mi yapmalıyız? Konu ile alakası Yok ama bize yük olanlar hayatımızda olmayınca daha mutlu oluruz demi? Aynı iş yerinde çalışsak bile çıkarmalı mıyım?

Kaçarak evlenmişsin. Ailenle görüşüyor musun

Ahh kuzum ahh, nedir bu kadınların çektiği. bu nasıl iştir yaa.
Insanın geleceğini ne kadar etkiliyor p*çler.
Çok haklısın, dediklerini yapacağım.
Çok teşekkür ederim ❤

Annem azap yasatmadi bana, okuyacaksanız düzgün okuyun bence yada hiç okumayın..

neyi okuyup okumayacağıma ben karar verebilirim sanırım..
ayrıca tüm bu olaylar olurken aynı ev içinde değil miydi anneniz??
bir çocuğun babası tarafından bu kadar şiddet ve eziyet görmesine müsaade eden anne de azap çektirmiştir bence..

Bilmediğiniz konular hakkında hep böyle yorumlar yapar mısınız?

Yasadıkların icin cok uzuldum lütfen kendine bunu yasatmaya devam etme ve destek al eşinin destek olmasına ayrı sevindim ama umarım bundan sonra her şey senin için yoluna girer

Yasadıkların icin cok uzuldum lütfen kendine bunu yasatmaya devam etme ve destek al eşinin destek olmasına ayrı sevindim ama umarım bundan sonra her şey senin için yoluna girer
Inşallah, çok teşekkür ederim ❤ destek alicam. Çok sağolun.

Kusura bakma ama babanda iyi bir insan değilmiş. Dayaktan zevk alıyor sanki. O S. Denen adamında allah belasını versın. Unutun sizde hayatınız yeterince zindan etmişler bundan sonrasını siz mutlu geçirin. Rabbim eşini de bebeğinide sana bagışlasın hepp mutlu olun. Aklımıza geldiği an bebeğinizi düşünün başla şeylere odaklanın

lutfen en kisa zamanda psikolog yardimi alman seni bunlardan uzaklastiracaktir sakin bunu erteleme, cok sanslisin esinle paylasimin konusunda rahatsin buda cok onemli, esin ve evladinla guzel bir yasam diliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…