Şiddet, taciz.. aklimdan çıkmayan geçmiş.

Kıyamadım size..
Ama anlayamadım babanız nasıl bu kadar çabuk tesir altında kaldı?
Geçmiş maalesef hepimizin yaşamını çok etkiliyor . Ama bakın artık hayata başka bakmak için bir sebebiniz evladınız var.
Lütfen bu psikoloji ile onun da ruh halini etkilemeden bir uzaman baş vurun.

Ailemle bağım var, bir şey diyemiyorum. Görüşüyoruz, annemi seviyorum. Bisey yapamadı ama beni o büyüttü. Içine attı her şeyi. Onu silemiyorum.
Babam hala arada esime" bunu az dövmüşüm demi " diyor. Zor dayanıyorum ama annem, kardeşlerim var arada.

En kisa zamanda destek alicam, tesekkur ederim. ❤

Yalnız değilsiniz. Geçmişte yaşananlar herkesin aklına geliyor zaman zaman ama destek almak gerçekten faydalı oluyor. Geçmiş için yapılacak hiçbir şey yok ama gelecek için size, ailenize, kızınıza sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim. Allah sizi de, onu da bir daha kötülerle karşılaştırmasın inşallah, kaderi güzel olsun.

Amin inşallah çok sağolun ❤ hepimizi iyilerle karşılaştırsın insallahh❤

evinle eşinle bebeğinle mutlu ol . geçmişi silip atmak yaşadıklarını unutmak zor olur muhakkak bunun için de psikolojik destek almalısın . tüm güzellikler sizinle olur umarım

Çok üzüldüm. Keşke şikayet etsen o şerefsizi. İnşallah eşin ve çocuklarınla geçmişi unutacak kadar güzel bi hayatın olsun.

Ağlama canım o pislik insan obur tarafta hesabını nasıl verecek allahiindan bulur şen üzülme canım benm

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Burda ne kadar düşünme desekte olmayacak bazen en ufak durumlarla mücadele edemiyoruz bu çok büyük sorunla anca iyi bi uzmanla birlikte mücadele edebilirsiniz.

Çok üzüldüm. Keşke şikayet etsen o şerefsizi. İnşallah eşin ve çocuklarınla geçmişi unutacak kadar güzel bi hayatın olsun.
Inşallah, hepimizin herkesin güzel hayatı olur da böyle şeylere kalkışmaz kimse. Çok sağolun.❤ şikayet etsem de bisey çıkmaz diye tahmin ediyorum

Off kuzum yaa ne güzel destek olan kocan ve bebeğin var unutmaya çalış ilk fıtsatta git psikoloğa

Haklisiniz, en kısa zamanda bulucam iyi bi uzman.cok teşekkür ederim ❤

Hayatımda bir kez şiddet gördüm, atlatmam 5 yılımı aldı.
Sen gibi sürekli kabus görüyordum, hep bir şeylerden kaçıyordum rüyamda, yakalanıyordum.
Bende kabusları durduran kendi suçum olmadığını söylemem ve kendi geçmişimi kabul etmem oldu.
Reddediyormuşum farkında olmadan.
Kendinle konuş, kendine karşı şefkatli ol.
Bir de ben psikolojik desteğin faydasını gördüm.

Cok sagolun, kesinlikle iyi bi uzman bulup destek alicam.
Bende bu gece yine öyle kaçıyordum bi adamdan. allahım kimseye yasatmasin❤

cocuguyla okadar guzel ilgilenen bir baba bir arkadasin yanina tasinmasiyla nasil bukadar degisti cok enteresan gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…