Burada demişlerdi onun ailesi başta ne derse desin oğluna dönerler nihayetinde diye.Gene şaşırtmadı erkek tarafı.
Aynen öyle üstelik bana destek olan komşumu bana karşı kışkırtıp kötüleyip bana destek olup şahitlik etmemesi için Altan alta göz dağı verdiler onlar barışacaklar siz kotu olacaksınız benimde psikolojik sorunlarimin oldugunu soyleyerek biz sizi severiz karşı karşı gelmek istemeyiz bu olay için demişler yaşadığım canilige şahit olan beni destekleyen bir komşum vardı onlarda benden uzaklastilar çok üzülüyorum koca iki bina site bu adamdan ailesinden çekindikleri için bana destek olamıyorlar şahitlik yapamıyorlar

bu tip darp olaylarında erkek tutuklanmaz ama hem kolluk personeli olması, hem silahının olması tedbir amacıyla tutuklama kararı verilmesine neden olmuş ki çok çok doğru bir karar. muhtemelen silahına da el konulmuştur ki meslekten atılması için yazı da çok büyük ihtimalle yazılmıştır şimdiye kadar. sizin şikayetiniz geri çekmeniz halinde bile kamu davasına dönüştüğü için dava mecbur görülecek. katı raporunuz alındı mı vs vs bunlar davayı etkileyecek faktörler. iddianame duzenlenmeden eşiniz tahliye edilmez ama üzgünüm ki en sonunda tahliye edilir (maksimum 3 ay yatar tecrübelerime dayanarak söylüyorum) geçmiş olsun muhtemelen tahliye olunca çalışacak bir işi bile olmayacak.

Ayyy cok mutlu oldum
IiŞte yılmayan korkusuz guclu kadın ohhh be

Canim.kamu davası açılır. Cezaalir. Hüküm geri bırakılır ama 5 yıl içinde şiddet olayı tekrarlanirsa hapse girer.
Mesleğinden olur.

Bence o evi terkedin cikarsa ne yapacagi belli olmaz

İlkine daha çok uygulamış ama 2. Şikayet ettiği için daha çok bası ağrımıştı. Şimdi hapis cezası var
Canım ben bugün savcisiyla görüştüm daha önceki beraat ettiği davalar birleşmiş yani seviniyordu ya beraat ettim bu saatten sonra bana daha bisey olmaz diye meğer arka planda infazı yanar sayılmış aynı olaya benzer bir dava ile hakim karşısına çıktığı için başı büyük belada tutukluluk süresi uzayabilir hatta en kötü ihtimal mesleğinden atilacakmis inanın bunları duyarken sadece kızıma ve ailesine üzüldüm kendisine asla acımam üzülmem her ne kadar aileye de kızsam ama anne baba çocuklarına çok üzülüyorlar yine de içim yanıyor merhamet ediyorum sonra kızım babasını çok seviyordu çok düşkündü görmediği için de içine kapandı daha 2 yaşında ama herseyin farkında hissediyor sanki çok hassasta inanın üzülmek istemediğim halde bu sebeplerden ister istemez etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…