Bende şaşırdım yakinlari için dayak yedim hiç sebepsiz hemde sabah kadar ölene kadar dövecgim seni kurtuluşun yok dedi başladı saldırmaya bileğimi kırmaya çalıştı basima sirtima gelen yumruklari tekmelerin haddi hesabi yok başımdan darbe yiyip beyin kanaması geçirmiyim ellerim kollarimla korudum komşular yetismese öleceğimi düşündüm ancak bunu ispatlamak için darp raporu alsamda vücudumdaki morlukları ceza almaz sandım ama beyanımda beni sabaha kadar döverek öldürmek istediğimi söyledim artık bunu mu dikkate aldılar bilmiyorum tebdir amaçlı savcı tutuklama kararı vermiş hakimde kabul etmiş çabuk çıkar dediler ama istemiyorum çıksınNezarethanede mi tutuluyor tutuklu mu yargılanacak? Savcılık mi demiş? Davada mi karar verildi? Ben de mutlu oldum valla.
Ailesi yanımda hakketti bu sonu sen haklısın dediler hatta ama seni zorlamayiz şikayetini geri al yada alma diye sana bırakıyoruz dediler hatta ben ağır tepkiler bekliyordum ama yanımda durdular sagolsunlarbeklenmedik bir şekilde çıkma ihtimaline karşı kendinizi güvene alın lütfen. adres değişikliği veya yanınızda varsa aile büyüklerinden biri olmadan hareket etmeyin derim.
Bu saatten sonra pişman bile olsa yada olmasa sana karışamaz biz izin vermeyiz dedi aile büyükleri.bilmiyorum ne olacak bosanacagimi asla yüzünü bile görmek istemediğimi söyledim zaten uzaklaştırma aldım evimden bir yere gidemem şuan bebeğim küçük düzeni var çok hassas bir çocuk üzülüyor evinden ayrı oluncaAilesi yanımda hakketti bu sonu sen haklısın dediler hatta ama seni zorlamayiz şikayetini geri al yada alma diye sana bırakıyoruz dediler hatta ben ağır tepkiler bekliyordum ama yanımda durdular sagolsunlar
Aynen öyle dava açarken bile görevlilerin bile çok bir ceza alamadığını söylemesi beni çok umutsuzlandirmisti bu tutuklama kararı güçlü hissetmemi sağladıülkemdeki yargının özeti. adaletten beklentimizi ne kadar da düşürmüşüz
her ne kdr öyle deseler ve davransalar bile onların çocukları o. bunu asla ama asssssla aklınızdan çıkarmayın. yeri gelecek o iyi siz kötü olacaksınız. lütfen akıllıca hareket edin.Ailesi yanımda hakketti bu sonu sen haklısın dediler hatta ama seni zorlamayiz şikayetini geri al yada alma diye sana bırakıyoruz dediler hatta ben ağır tepkiler bekliyordum ama yanımda durdular sagolsunlar
Tipi cezaevine atılmış tebdir amacliymis sözde pazartesi çıkaracakmis avukatı onu bilmiyorum umarım bu defa hakkettiği cezayı çeker çünkü hiç bir sebep yokken alkolün etkisiyle beni sabah kadar dovecegini söyledi polisler kapidayken onlara götürün şikayetçi olsun benden dönsün kaldığım yerden devam edeceğim demişti düşünün bu kadar ileri gittiNezarethanede mi tutuluyor tutuklu mu yargılanacak? Savcılık mi demiş? Davada mi karar verildi? Ben de mutlu oldum valla.
Bunu da biliyorum söyledim de yüzlerine beni dışlayıp suçlasaniz bile ben davamdan vazgeçmiyorum sustular hakkın dediler ama eminim benim kararlı olduğumu gördükçe bana saldırıya geçecekler çokta eminimher ne kdr öyle deseler ve davransalar bile onların çocukları o. bunu asla ama asssssla aklınızdan çıkarmayın. yeri gelecek o iyi siz kötü olacaksınız. lütfen akıllıca hareket edin.
Serefsiz ya gücü yetiyor tabi. Temiz bi sopa yemiştir inş polislerdenTipi cezaevine atılmış tebdir amacliymis sözde pazartesi çıkaracakmis avukatı onu bilmiyorum umarım bu defa hakkettiği cezayı çeker çünkü hiç bir sebep yokken alkolün etkisiyle beni sabah kadar dovecegini söyledi polisler kapidayken onlara götürün şikayetçi olsun benden dönsün kaldığım yerden devam edeceğim demişti düşünün bu kadar ileri gitti
Uzaklaştırma aldır yaklasamasin yaninaBu arada komsularimda kendisinden korkuyor çünkü hepsine küfür etti balkondan alkollüyken sadece bir komşum yetişti beni kurtardılar korkmadan yalnız şahitlik etmeyebilirler ama savcı talimatıyla olayla ilgili komsulara soru sorulmus sagolsun bir komsum oldugu gibi dogru soyledikleri kadinin bizde gorduk kurtardik demis bizim olayı anlatmış herhalde bundan içeri atıldı ama zoruma giden bir akrabası beni aradı geçici attılar çıkar o sonrada sen şikayetini geri alsanda almasanda sorun değil hiç bir ceza almaz dedi bana boşuna çabalama dedi bozuldum buna da ayrıca
Alkollü diye hixvirsey diyemedi polisler tepki veremediler beni götürdüklerinde bu söylediklerini duydunuz sizde tanıklık edebilirmsnz diye biz bisey yapamayz böyle bir yetkimiz yok söyleyemeyiz denildi bize zaten aralarında arkadaslari da vardı çünkü kendisi de p.Serefsiz ya gücü yetiyor tabi. Temiz bi sopa yemiştir inş polislerden
Kades uygulamasını indirmiş miydiniz? Saldıracağını hissettiğiniz an butona basın.Tipi cezaevine atılmış tebdir amacliymis sözde pazartesi çıkaracakmis avukatı onu bilmiyorum umarım bu defa hakkettiği cezayı çeker çünkü hiç bir sebep yokken alkolün etkisiyle beni sabah kadar dovecegini söyledi polisler kapidayken onlara götürün şikayetçi olsun benden dönsün kaldığım yerden devam edeceğim demişti düşünün bu kadar ileri gitti
Aldırdım normal süre 1 hafta bana 1 ay verildiUzaklaştırma aldır yaklasamasin yanina
Eşiniz de mi polis? İnşallah meslekten atılır.Alkollü diye hixvirsey diyemedi polisler tepki veremediler beni götürdüklerinde bu söylediklerini duydunuz sizde tanıklık edebilirmsnz diye biz bisey yapamayz böyle bir yetkimiz yok söyleyemeyiz denildi bize zaten aralarında arkadaslari da vardı çünkü kendisi de p.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?