Aracıya son sözümü söyledim. aileden abla aradı ona da gerekeni söyledim hatta paylasim yapmış benim içinOnu bunu bilmiyorum ama
Eğer adam meslekten men edilirse
Size hayatı zindan eder ondan eminim.
Çünkü adamın içinde şiddet var. Orada birkaç gün kalmasına rağmen kavga çıkarmış diyorsunuz
Leş biri belli.
Araya giren aracıya da sakın güvenmeyin.zira onun amacı da belli
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi hersey36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ötede oynamam gerekiyormuş dayak siddet ölümden dönme yaşayan ben sikayetimi geri almıyorum diye benim için bunlar paylaşılıyor sözde dune kadar yanimdalardi fazla söze gerek yok attım ekran görüntüsünü bakın ne kadar hadlerini aşabiliyorlarAracıya son sözümü söyledim. aileden abla aradı ona da gerekeni söyledim hatta paylasim yapmış benim için
- 22 Mayıs 2009
- 909
- 682
- 323
- 42
belki ceza alacak bi süre sonradan mesleğinden olursa belki başına daha çok bela olacak Allahından bulsun defolup gitsin işine boşta kalınca belki sana daha çok sarar ben olsam böyle düşünürdüm sana kin güdebilir sonrasındaArkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
Baya tehdit etmis sözlu tehdidi de varsa kanitlı ses kaydi vs savciliga suc duyurusunda bulunun benceAracıya son sözümü söyledim. aileden abla aradı ona da gerekeni söyledim hatta paylasim yapmış benim için
Ne kadar hatalı bir yorum. Kin gudebilir diye susup otursun sikayetini cekip oyle mi. Zamaninda da şikayetini cekmiş ama daha beter dovmuş. Neden aynilarinı yasasinbelki ceza alacak bi süre sonradan mesleğinden olursa belki başına daha çok bela olacak Allahından bulsun defolup gitsin işine boşta kalınca belki sana daha çok sarar ben olsam böyle düşünürdüm sana kin güdebilir sonrasında
- 22 Mayıs 2009
- 909
- 682
- 323
- 42
daha öncede aynısı olduğunu bilmiyordum vazgeçmesin o halde it b.k yemeye töbe etmezNe kadar hatalı bir yorum. Kin gudebilir diye susup otursun sikayetini cekip oyle mi. Zamaninda da şikayetini cekmiş ama daha beter dovmuş. Neden aynilarinı yasasin
- 1 Haziran 2022
- 3.875
- 1
- 11.601
- 138
- 34
Buna güvenmeyin x kim ki. Bizim toplumumuzda kimse karı koca arasına girmez hele ki boşanma konusunda vebaldir der susar. Dayak yemenize hatta ölmenize dahi göz yumar ama boşanmaya vebale giremem der çekilir tak diye kalırsınız. Kaldi ki teşkilat böyle kontrolsuz amiplerden arınmalı. Yarın öbür gün başka kadınları önce mesleği ile tavlayıp sonra darp etmesine engel olursunuz şikayetinizi çekmeyerek.Onun sözünü aldım x kisi kesin tutacağım o sozu o tutmasa da ben tutacagim bu sozu her turlu senin istedigin olacak denildi ama o ihtimal var bende bunu söyledim güvenemiyorum dedim
Eş kişisi zaten meslegi fantazileri ve kizlari tavlamada kullanmış bir çok kızla kadınla oynamış üzmüş derin yaralar bırakmış terketmis birde bana bunları övünerek anlatırdı her tartışmadaBuna güvenmeyin x kim ki. Bizim toplumumuzda kimse karı koca arasına girmez hele ki boşanma konusunda vebaldir der susar. Dayak yemenize hatta ölmenize dahi göz yumar ama boşanmaya vebale giremem der çekilir tak diye kalırsınız. Kaldi ki teşkilat böyle kontrolsuz amiplerden arınmalı. Yarın öbür gün başka kadınları önce mesleği ile tavlayıp sonra darp etmesine engel olursunuz şikayetinizi çekmeyerek.
- 1 Haziran 2022
- 3.875
- 1
- 11.601
- 138
- 34
o yüzden hemşirem lütfen geri çekme şikayetini. Hem yaptıklarının bedelini ağır ödesin hemde artık başkasının canı yanmasın.Eş kişisi zaten meslegi fantazileri ve kizlari tavlamada kullanmış bir çok kızla kadınla oynamış üzmüş derin yaralar bırakmış terketmis birde bana bunları övünerek anlatırdı her tartışmada
Eğer bu sana yapılan bir oyun değilse yani şikayetini geri çektiğinde başına bı iş getirmeyecekse çocuk için geri çekilebilir manevi olmasada maddi desteği lazım çocuğa ama bilemedim zor bir karar umarım hakkında hayırlısı olsun. Zaten pişman olduğu için sana yalvardigini sanmıyorum mesleğini kaybetmemek için yapıyordur da önemli olan sana tekrar bela olmamasiArkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
- 31 Ekim 2022
- 1.552
- 5.587
- 88
- 25
Cidden dertlerinin ne olduğu şu sözünden bile belliyken göremiyor musunuz?Bunu söyledim ama çıkmadan ikna edemeyecekmis anlaşmalı bosanmaya
- 31 Ekim 2022
- 1.552
- 5.587
- 88
- 25
Evet çok haklısınız bugün tekrar arattirdilar birini son kararımı soyledim kimse artik beni aramasin dedim. yarın mahkememiz var zaten bakalım ne olacak tutukluluk süresi bitecek mi ?Cidden dertlerinin ne olduğu şu sözünden bile belliyken göremiyor musunuz?
Evet beni kadınları da tehdit etmeye başladı belli li zaten bana bu caniligi yapan birinin kan bağı olanindan pek hayır beklemiyorum dedimAblasının paylaşımını şimdi okudum, işte tüm ailede sizin için düşünülen, konuşulan şeyler yazıyor orda. Aklınızı başına alın, vazgeçmeyin asla. Mesleğini kaybedince okadar kabadayı olabilir mi merak ediyorum.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Bugün burada kızların duvarlarındaki paylaşımı görüp çok üzüldüm. Buradaki bir üyeyi cani kocası öldürmüş Allah belasını versin ki çocuklar anasız kaldı.
bu adamlar af haketmiyor kurtarın kendinizi.daha da yazmam demiştim ama dayanamadım buraya üye olan aramızda olan bir can gitmiş sıradaki kurbanın siz olup olmayacağınızı siz belirlersiniz.
Siz kocasız ölmezsiniz ama çocuğunuz siz olmadan yarım kalır eksik kalır.Kurtarın onu da kendinizi de
bu adamlar af haketmiyor kurtarın kendinizi.daha da yazmam demiştim ama dayanamadım buraya üye olan aramızda olan bir can gitmiş sıradaki kurbanın siz olup olmayacağınızı siz belirlersiniz.
Siz kocasız ölmezsiniz ama çocuğunuz siz olmadan yarım kalır eksik kalır.Kurtarın onu da kendinizi de
Yeni mi olmuş çok üzüldüm. beni de bebeğimi d Allah im korusun. bende endişe duyuyorum tabiki çıkmasını da hiç istemiyorum ama adalet sistemi ortada cikma ihtimali yüksekBugün burada kızların duvarlarındaki paylaşımı görüp çok üzüldüm. Buradaki bir üyeyi cani kocası öldürmüş Allah belasını versin ki çocuklar anasız kaldı.
- 1 Haziran 2022
- 3.875
- 1
- 11.601
- 138
- 34
Bunları size söyleyen kişiler eşiniz olacak mahlukatın ablası ve abisi mi? magarada mı büyümüş bunlar.Aracıya son sözümü söyledim. aileden abla aradı ona da gerekeni söyledim hatta paylasim yapmış benim için
- 1 Haziran 2022
- 3.875
- 1
- 11.601
- 138
- 34
kim? ben yazılanları görmedim Allah bin rahmet eylesin. Öldüren de cehenneme direk olur inşallah.Bugün burada kızların duvarlarındaki paylaşımı görüp çok üzüldüm. Buradaki bir üyeyi cani kocası öldürmüş Allah belasını versin ki çocuklar anasız kaldı.
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
2020 olmuş bugün anmışlarYeni mi olmuş çok üzüldüm. beni de bebeğimi d Allah im korusun. bende endişe duyuyorum tabiki çıkmasını da hiç istemiyorum ama adalet sistemi ortada cikma ihtimali yüksek
hln09