Neden ya neden? Bu sebepler öldürülmekten daha mı iyi anlamıyorum.
Ailemin şehrine dönmek istemiyorum diye kendinizi öldürteceksiniz.
İkinci evliliğim de bitti diye millet konuşacak diye kendinizi öldürteceksiniz.
Kayınpeder bile defol git şehri evi terket demiş inat etmişsiniz.
Eşimin maaşından daha fazla kazanırım kendime güveniyorum diyip bilmediğiniz paikopat kocanın memleketinde yaşamaya inatla devam etmek neden yani.
Çocuğum ailemin evinde çok ağlıyor ne ya. Sanki şu an çok huzurlu mutlu hayat veriyorsunuz travma üstüne travma .
Unutmayın yarın öbür gün başınıza daha ne gelecekse sizin yüzünüzden gelmiş olacak sırf ikinci defa boşanmış olmayım kafasından çıkmadığınız için.Elalem ne der diye diye öldürteceksiniz kendinizi.
Kaçın gidin kendi memleketinize veya başka bir yere. Uzaktan da boşalabilesiniz isterse uzun sürsün size ne.Siz şu an canınızı kurtarmanız gerek ne evi,ne anlaşmalı boşanması,ne nafakası
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi hersey36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
ş konusunda kendime güveniyorum başaracağıma inanıyorum kafam raha6 olmadığı halde esimin magisinin iki katını kazanabilecek potansiyelim var ticarette
- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Peki tamam. Hayatta kalmaya gayret edin.Başka da bir şey demem. Allah’a emanetBakın ben o konuları zaten astım su anki konu farklıydı
Haklısın bakalım ne olacak kozlarını elimde olduğu kesin şahit vs bulsalar da işe yaramayacak gibi aslında ailesinin tek endişesi mesleğini itibarını kaybetmesi birde üstlerine kalacak oğulları en son olayda polislere demişti ya benim mesleğim umurumda değil babam zengin bana bakar demişti( büyük yalan)O adam senin eline kalmış bunu anla artık. Sen olmasan kendi de bir şekilde çıkacak adam bunu şart koşmaz. Kimse senin kapını çalmaz yolları arşınlayıp kimse sana yalvarmaz.
- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.470
- 358
X'e falan güvenip girdiğiniz yoldan çıkmayacaksınız, beyefendi de madem dayak yiyormuş içerde; size vurduğu her tokadın yumruğun bedelini ödüyor demektir dokunmayın. Çeksin cezasını.Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
Evet işte bende dün x kişiye tam olarak bunu anlatmaya çalıştım ben defalarca sikayetimi geri aldım kendimi de yakacak şekilde şans verdim adam bunu iyilik değil olarak kabul etmedi eziyetini kotu davranışlarını artırdı en sonda canıma kast etti dedim onlara göre hala psikolojisi bozuk eee diyorum siz bu adami ikna edebilecek msnz tedavi olmaya beni birdaha rahatsız etmeyeceğine halledeceğiz vs yapiyorlar asla bana güvenmiyorlar dun ablasının birine kızdım siz dedim ortalık bulandırır kışkırtıp beni suçlu çıkarmaya çalışıyorsunuz magdurken utanmıyor musunuz bana sende kardeşimi nasıl kiskirtmissan bu hale getirmişse seni yaptı bana ve ben şok yani dayak yemeyi öldürülmeye tesebbus edilmeyi haketmisim demek istedi dün e kadar yanimdalardiBak geçen de korkmuştun bilenir diye şikayetini çekmiştin, öldüresiye dayak yedin. Korktukça üstüne geliyor, bunu anlamayacak bir şey yok. Sana senin için yalvarmıyorlar. Oğulları hapse girdi,şimdi de kallavi dava dosyaları olacak, boşanma da dahil. Aklı başında bir kadın bunları görürse yanaşmaz daha ona. Onlar gibisi gelir. Onlar da kendileri gibisini istemiyor, onu ezemezler çünkü.
Aynen öyle telefonu elime verdiğinde direk bunu söyledim bana yasattiklarini anlayabiliyor musun dedim sustu konuyu degisti bende telefonu bıraktım elimdenX'e falan güvenip girdiğiniz yoldan çıkmayacaksınız, beyefendi de madem dayak yiyormuş içerde; size vurduğu her tokadın yumruğun bedelini ödüyor demektir dokunmayın. Çeksin cezasını.
Çok iyi tespit bundan sonra oğullarına bu dosyayla standartlarina uygun kız alamayız dusuncesi vardır eminim.Bak geçen de korkmuştun bilenir diye şikayetini çekmiştin, öldüresiye dayak yedin. Korktukça üstüne geliyor, bunu anlamayacak bir şey yok. Sana senin için yalvarmıyorlar. Oğulları hapse girdi,şimdi de kallavi dava dosyaları olacak, boşanma da dahil. Aklı başında bir kadın bunları görürse yanaşmaz daha ona. Onlar gibisi gelir. Onlar da kendileri gibisini istemiyor, onu ezemezler çünkü.
Şerh koydum uzaklaştırma aldırdım giriş kapıya kamerada taktirdim oturuyorum şu an içinx o kadar kefilse size bi senet imzalasın. Esinizden alamazsaniz ondam alirsinız. Hey allahım bos konusan ne çok insan var. Bir de esinizin babası ablası slan da igrenc insanlar. O il onlarin memleketi ise taşinın iş durumunuz müsaitse. Gerci bekarken aldigi eve de aile serhi koydurup oturmaya devam edebilirsiniz
Aslında keske meslekten olsa en buyük ceza ona o olur. Baksaniza çocugunu bile umursamıyor.Haklısın bakalım ne olacak kozlarını elimde olduğu kesin şahit vs bulsalar da işe yaramayacak gibi aslında ailesinin tek endişesi mesleğini itibarını kaybetmesi birde üstlerine kalacak oğulları en son olayda polislere demişti ya benim mesleğim umurumda değil babam zengin bana bakar demişti( büyük yalan)
- 4 Şubat 2022
- 2.635
- 6.368
- 88
O çok iyi aile büyüğü hiç de tarafsız değilmiş, kimseye güvenmeyin. Eşiniz uzun süre düzelmiş gibi yapabilir ama özüne dönecektir bu konuda tek söyleyeceğim bu..Arkadaşlar konularımı bilirsiniz en son eşim tutuklanmıştı. Bana karşı fiziksel şiddet silahla tehdit hakaretten dolayı dava açıldı hakkında. mesleği gereği ilk duruşma 25 gun sonraya yani erkene alındı.(duruşmaya 2 gün kaldı) şimdi işin ciddiyetini anlayan aile büyüklerinden sayılı X kişi bugün benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü çok iyi tarafsız biridir. Benden rica etti eşimle gorusmemi istedi cezaevinde kızını da görsün diye tabi başta kabul etmedim sonra bu gorusme ile anlaşmalı boşanma şartlarına ikna edebilecegimi düşünerek görüşmeye gitmeyi kabul ettim. Çok uzatmadm konuşmayı ve çok pişman olduğunu söyledi benden defalarca özürler diledi ağladı çünkü aynisini orda yaşıyormuş kufur ve siddet görüyormuş hayatında yaşamadığı eziyeti gördüğünü günlerdir uyuyamadigini ne isterse öyle yapacağını söyluyor pağlıyordu. İnsan olarak düştüğü hale vicdan yaptım ama bana yaptığı kötülükleri düşününce vicdan yaptığım için kendime kızdım toparlandim. X kisi bosanmami istemiyor duzelir baska sehire e tasinirsiniz vs sozler verdi. Ben kesinlikle bana bunu yapan adamin yuzunu gormek istemedim asla kabul etmeuecegimi ihtimal bile olmadigini souledim. Simdi kafamı bulandıran şey teklif ettigim anlaşmalı boşanmayi kabul ettiler ancak benden ricaları bunun karşılığında sadece şikayetçi olmayarak bu adamın ceza almadan mesleğini kurtarıp çocuğuma daha iyi bir baba ve gelecek sağlamanın mantıklı olacağını söylediler kabul eder gibi oldum çünkü sürünerek çekişmeli bosanacagima yipranacagima bu şekilde kolay ve kârlı kurtulabilirim diye düşündüm. Ama içime sinmeyen bu adamın bana yaptığı kötülüklerin cezasını çekmeyeceği yanına kâr kalıp hiç bisey olmamis gibi yaşayacak olması bunu düşünerek asla kendimi affetmeyeceğim gibime geliyor. Bayanlar siz olsaydınız ne hissederdiniz?? çok celisiyorum kendimle kararsızım
- 24 Ağustos 2022
- 579
- 1.882
- 43
Evet şimdi konustum x kişi ile sizi kırmadım düşündüm söylediklerinizi ama benim kadınlık gururum bana yapilan hakaretler kötülükleri unutmam mümkün değil cezasini çekmesini istiyorum yoksa kendimi hayatım boyunca affetmeyeceğim dedim anlaşmalı boşanmak istemzse de kendisi bilir dedim.O çok iyi aile büyüğü hiç de tarafsız değilmiş, kimseye güvenmeyin. Eşiniz uzun süre düzelmiş gibi yapabilir ama özüne dönecektir bu konuda tek söyleyeceğim bu..
Gitmek sayılmaz tam olarak kizim icin gittim birde qnlasmali bosanmaya razi gelsin diye cunku herkes birsey konusuyordu kimin gercek söylediğini ogrenmek icin gidip kendisinden duymak istedim yuzunu gormek istemediğimi konuşmak istemediğimi belirttim zatenBu kadar olay yaşayıp halaa çocuğuda alıp ziyarete gitmek nedir yani?
Avukatınız muhattab olsun nasıl yüzüne baktınız nasıl hala iletişim kurabildiniz adamın yapmadığı eziyet kalmamış ya birde şikayetimi geri alsammı diye düşünüyorsunuz.pess
- 24 Ağustos 2022
- 579
- 1.882
- 43
Kızınız için bu adamdan uzak durmanız gerekiyor zaten.Gitmek sayılmaz tam olarak kizim icin gittim birde qnlasmali bosanmaya razi gelsin diye cunku herkes birsey konusuyordu kimin gercek söylediğini ogrenmek icin gidip kendisinden duymak istedim yuzunu gormek istemediğimi konuşmak istemediğimi belirttim zaten
Anlaşmalıya siz değil avukatınız razı edecek o konuşacak.
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- 30 Aralık 2009
- 22.925
- 89.358
- 1.123
Ohhhhhhhhh ohhhhhhhhh ohhhhhhhh bin kere canıma değsin ohhhh.Bugun ki cezaevi gorusmesinde ağladığını özür dileğini defalarca pişman oldugunu gördüm gözlerimle hatta aynisinin beteri yaşatılmis cezaevinde 23 gundur cekmedigi gormedigi eziyet kalmamis ama ben inanmıyorum içimden ona acımak bile kendime büyük küfür gibi geliyor kendime kızıyorum en ufak vicdan yaptığımda.
Görsün şiddet uygulamak nasıl bir şeymiş ahlak yoksunu