Ablasi paylasamis benim için diğer ablası da acaba nasıl tahrik ettin de kardeşim seni bu hale getirdi dedi aynisini yaşamalarını temenni ettim sadeceBunları size söyleyen kişiler eşiniz olacak mahlukatın ablası ve abisi mi? magarada mı büyümüş bunlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçim rahat değil siz olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi hersey36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2022
- 3.874
- 1
- 11.600
- 138
- 34
AMİN.Ablasi paylasamis benim için diğer ablası da acaba nasıl tahrik ettin de kardeşim seni bu hale getirdi dedi aynisini yaşamalarını temenni ettim sadece
- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158
- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158
- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
Hangi üyeydiBugün burada kızların duvarlarındaki paylaşımı görüp çok üzüldüm. Buradaki bir üyeyi cani kocası öldürmüş Allah belasını versin ki çocuklar anasız kaldı.
bu adamlar af haketmiyor kurtarın kendinizi.daha da yazmam demiştim ama dayanamadım buraya üye olan aramızda olan bir can gitmiş sıradaki kurbanın siz olup olmayacağınızı siz belirlersiniz.
Siz kocasız ölmezsiniz ama çocuğunuz siz olmadan yarım kalır eksik kalır.Kurtarın onu da kendinizi de
- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
Bence de konu sahibi ciddiye al lütfennSiz şehir falan değiştirin, koruma talep edin. Ailecek ruh hastası bunlar korktum sizin için
Mahkemeye başka şehirde girmek için ayrıldım bulunduğum yerden tedbir amaçlı cikar kapıya dayanır diye bakalım yarından sonra ne olacakSiz şehir falan değiştirin, koruma talep edin. Ailecek ruh hastası bunlar korktum sizin için
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.629
- 548
Yaşasa ne olacak ki? Bi daha tahrik etmemeye çalışacak kocişini.Ablasi paylasamis benim için diğer ablası da acaba nasıl tahrik ettin de kardeşim seni bu hale getirdi dedi aynisini yaşamalarını temenni ettim sadece
- 31 Ekim 2022
- 1.552
- 5.582
- 88
- 25
Son duruşmada tutukluluk süresini uzattı hakim. Delilde sundum ama ne kadar işe yarar bilemedim sadece tanık dinlenmesi istendi tabi tanıklar da karşı komşum çok iyi insanlar ama uyarilip göz dağı verdiler komsularima çekiniyorlar benimle konuşmayı bile kestiler tanık olacaklarını sanmiyorumKonu sahibi son durum nedir?
Yani ne teklif ederlerse etsinler sikayetimden vazgecmedimKonu sahibi son durum nedir?
Bu alenen tehdit değil mi ya ?Aracıya son sözümü söyledim. aileden abla aradı ona da gerekeni söyledim hatta paylasim yapmış benim için
Ayrıca ne salakmış evliya Çelebi gezgin ve sizin durumunuza zerre ilgisi yok