İkinciyi yapmayacağına bu kadar emin olman çok güzel. Bu güven sana nerden geldi bilmiyorum. Umarım hersey gönlünce olur

Evet bunu da düşündüm ama şöyle işimi de yapmak zorundayım devamlı iyi geçinmek için araba borcum var ve ev de bizim ama bekarken eşimin aldığı ev olduğu için hiç bir hak talep edemem zaten ayrıca isim Müşterilerim bulunduğum çevrede yeni
Şimdi beni elinden komşular aldı ama amacı sabaha kadar döverek öldürmekten beni döverken bu cümleleri kurdu aldığım darbeler Baş ve boyun sırtım bacaklarım parmaklarım silah çekme başıma dayama kabzayla başıma ve sırtıma vurdu ben ağır darbe almasın diye başımı kollarımı ellerimi siper ettim yüzümde morluklar şişlikler var sonuç ben ölümcül darbe almadım ancak öldürmeye teşebbüs ve silahla tehdit saldırma vardı bunları ifadede detaylı anlattım kapıya gelen meslektaşlarına herkesi açık açık söyledi bunu götürün şikayetçi olsun olmasın dönsün bu eve kaldığım yerden dövmeye devam edeceğim dedi bu dikkatle alınırmi bilemem anladığım kadarıyla bukadariyla tutuklu kalması imkansız tebdir amaçlıymis zaten elimden bisey gelse içeride kalması için hiç durmazdım emin olun

Elimde rapor ve şikayet dilekçem var diğerleri elimde yok tutuklama kararı veren savcının ismini bile öğrenemedim henüz

İkinciyi yapmayacağına bu kadar emin olman çok güzel. Bu güven sana nerden geldi bilmiyorum. Umarım hersey gönlünce olur
Eğer mesleği elinden gitmezse bu olayda mesleğini
Tesekkur ederim verdiğiniz detaylı bilgi için inanın bu konularda çok bilgi sahibi değilim cevremde herkes basit yaralama vs girecek Bi cezası da olmayacak bu işin diyordu zaten umutsuzdum halada öyleyim nasıl ispatlayabilirim beni öldürmeye çalıştığını bilemiyorum avukatlara güvenemiyorum hepsi ilk etapta parayı düşünüyor hemen hesap bilgielerini attı onu içeride tutabilirim diyen avukat bana güven vermedi bu hamlesiyle bunun basit bir yaralama darp olmadığını nasıl ispatlayabilirim inanın hiç bilmiyorum

Evet bu durumda bu tutuklama işi kısa sürecek ama ben bu adamın bana yaptığı işkencenin cezasını çekmesini çok isterdim hayatıma kastetti komşular kurtardı beni ama bunu ispatlamanin yolu kurtulduğumda yüzümdeki vucudumdski morluklar değil biliyorum olanlara tanık olan karşı komşum savcının gönderdiği araştırmaya gelen polislere benim ifademin dogru olduğunu hepsine tanık olduğunu söylemiş ancak bu yeterli olur mu bilemem aslında yetismeseydiler belki beyin kanaması yada boynum kaburgalarım kırılarak ağır yaralanacak belki Dr kafama dayadigi silah ateş alıp hayattan koparilacaktim ama bu gerçekleşmediği için cezası yok bu işin biliyorum umudu kesmeyelim sanırım bu kadar basit işte hersey illa tutuklu kalması ceza alması için ölmem gerekiyor.

Heps8ni yaptım karşı komşum ve ailesi re yanımda her türlü yanında olacağız seni koruyacağız dediler sagolsunlar

Elimde rapor ve şikayet dilekçem var diğerleri elimde yok tutuklama kararı veren savcının ismini bile öğrenemedim henüz
Fark etmez cimerden içişlerine bakanlığına dilekçenizi yazın, darp raporunun resmini çekip ekine ekleyin, verdiğiniz ifadenin bir sureti varsa onunda resmini çekip ekleyin, …. Savcılığında işlem başlamıştır, oradan evrakların edinilmesi diye yazın

İkinci de mesleğini kaybedeceğini bilir bundan dolayı emin oluyorum çünkü onun mesleği herseyi onun
Mesleğini kaybetmesi için ancak kesinleşmiş tutuklama kararı olması lazım, bu karar için de sizi öldürmesi lazım, ikinciyi de yapar beşinciyi de.

Hanımefendi avukatın zaten size ücretsiz yardım etmesi gibi bir durum olamaz tabiki işi paraya dökecek. Hayır işi mi yapıyor bu avukatlar.
Bir hizmet alıyorsanız para olarak bedelini ödeyecekseniz.

Şikayetini alan herkes binpisman. Kesinlikle geri almayın dik durun duygu sömürülerine inanmayın. Geri al şikayetini diyene seni sabaha kadar döveyim sen şikayet etmezsen ben de şikayetimi geri alirim deyin

Mesleğini kaybetmesi için ancak kesinleşmiş tutuklama kararı olması lazım, bu karar için de sizi öldürmesi lazım, ikinciyi de yapar beşinciyi de.
Haklısınız ancak parasiz bu işi yapmaları gerekiyor demedim sadece vaadettikleri şeyleri yapamıyorlar sırf para kazanmak için kesin konuşuyorlar dedim.

İnanın bir polis in bunları yapabilmesi nasil bu kadar basit olabilir cezasiz kalir ve meslege devam edebilir oldurmeyene kadar inanin benim de aklım almıyor

İnanın bir polis in bunları yapabilmesi nasil bu kadar basit olabilir cezasiz kalir ve meslege devam edebilir oldurmeyene kadar inanin benim de aklım almıyor
Adli yargı ile idari yargı birbirinden farklıdır. Adli yargıda ceza aldığı bir olay idari yargının konusu olmayabilir. Sizin durumunuzda alacağı cezayı yazdım zaten, tabi olduğu disiplin kanununa göre durum bu.

Olmasi gereken olmuş sonunda. Boyle haberleri aldikca mutlu oluyorum. Olmasi gereken oluyor diye seviniyoruz halimize bak.

Kırık çıkık var mi sende? Basit tibbi müdahale ile giderilmeyecek bisey? Yoksa eger bu adamin daha önce başka suçtan hükmün ertelemesi vardir. Küt cisimle, silahla sirtina vurdugu falan tomografide tespit edildi mi adli tıp uzmani yazdi mi rapora?

Ben söyledim yazdı mı bilmiyorum gece yarısı acile götürüldüm ve çok kalabalıktı çok ilgilenmediler zaten ayakta duramıyorum da dedim sırtıma kafama vurdu dedim ama tomografi çekildi boynum ve başım için biswy çıkmadığı için sirtimda koca koca yumruk morlukları olmasına rağmen hafif sırtta kızarıklık yazılmış anlayamadım ama resim aldım

Olmasi gereken olmuş sonunda. Boyle haberleri aldikca mutlu oluyorum. Olmasi gereken oluyor diye seviniyoruz halimize bak.
Daha ötesi var dun yaşandı yanımda olduğunu söyleyen baba dün bana bir sürü bağırdı çağırdı para getir avukatı istiyor çıkar kocanı ordan şikayetini geri al çıksın orda gardiyan vs sataşıyor kavga ediyormuş oradakilere tartışıp sorun çıkarıyormus sürekli bende asla böyle birsey yapmam dedim diye ağzına geleni söyledi ozaman oğlumun evini boşalt bu şehri terket demeye başladı bende burası hala benim evim gitmeyeceğim dedim şikayetimi de geri almam dedim kapadım suratına telefonu

Oh mis. Yapman gerekeni yapmissin. Helal olsun sana. Gardiyanlarla kavga etsin onlar alismislar pislik insana. nasil basa cikacaklarini bilirler. Cikinca da saga sola en onemlisi sana salca olacak. O zaman sesi cikmiyodu ama.

Eşiniz ve ailesi sizi o evde rahat bırakmazlar.
Yerinizde olsam orayı terkederim yeni adresimi saklarım bir an önce boşanıp yoluma bakarım.
Bu çirkef eş ve ailesi ile uğraşılmaz.

Acildeki muayeneyi demiorum canim. Sen nerde şikayetçi oldun karakolda mi? Onun ertesi günü adli tıpa gitmedin mi? Bu kadar darp edildiysen gitmen lazimdi. Ordaki hekim kuralina göre yazar hastanedeki acip tip uzmani yazar yazmaz. Kac gün oldu şimdi gene gidebilirsin hala duruyodur morluklarin. Sirtinda koca koca yumruk varken nasil tomografi sadece başına çekilir? böyle ihmal olamaz iç kanaman olabilirdi. Raporun bu kadar basitken bu adami nasi tutuklu yargiliolar? Bu adamin demek ki başka suclari da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…