- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
İkinciyi yapmayacağına bu kadar emin olman çok güzel. Bu güven sana nerden geldi bilmiyorum. Umarım hersey gönlünce olurİkinci şikayeti için bana tekrar tehdit veya darp etme gibi girişimi olması gerekir ki ben artık buna izin veremem korumaya alırım kendimi yani oda bu işleri bildiği için eminim ikinci şikayet gerektiren bir hamle yapmaz zaten kendini yakmak istemez tabiki işin ciddiyetini anladı çünkü inanın tutuklanma kararını hiç beklemiyordu savcıya sarmış bu karar sonrası düşünün yani
Evet bunu da düşündüm ama şöyle işimi de yapmak zorundayım devamlı iyi geçinmek için araba borcum var ve ev de bizim ama bekarken eşimin aldığı ev olduğu için hiç bir hak talep edemem zaten ayrıca isim Müşterilerim bulunduğum çevrede yeniBebeğiniz siz neredeyseniz o düzene de çabucak alışır diye umut ediyorum. Lütfen acilen adres değişikliği yapın. Eşyalı bi eve taşının hem maddi durumunuz da iyiymiş. Sonradan ah vah etmektense bence en iyisi bu sizin ve beneğiniz için
Şimdi beni elinden komşular aldı ama amacı sabaha kadar döverek öldürmekten beni döverken bu cümleleri kurdu aldığım darbeler Baş ve boyun sırtım bacaklarım parmaklarım silah çekme başıma dayama kabzayla başıma ve sırtıma vurdu ben ağır darbe almasın diye başımı kollarımı ellerimi siper ettim yüzümde morluklar şişlikler var sonuç ben ölümcül darbe almadım ancak öldürmeye teşebbüs ve silahla tehdit saldırma vardı bunları ifadede detaylı anlattım kapıya gelen meslektaşlarına herkesi açık açık söyledi bunu götürün şikayetçi olsun olmasın dönsün bu eve kaldığım yerden dövmeye devam edeceğim dedi bu dikkatle alınırmi bilemem anladığım kadarıyla bukadariyla tutuklu kalması imkansız tebdir amaçlıymis zaten elimden bisey gelse içeride kalması için hiç durmazdım emin olunKararı veren sulh ceza hakimi.
Btm ile giderilebilecek şekildr yaralama, kadına karşı olduğunda hapis seçilir apc seçilmezse alt sınır minimum 6 ay oluyor, eşe karşı ise 1/2 oranında arttırım ile 9 ay, 62 mad uygulanırsa 7 ay 15 gün. Sabıkasızsa hagb, sabıkasız değilse 51 ile ertelenir. Ha erteleme ya da hagb olmazsa bile yatarı yok ki hangi avukat ne şekilde süründürür onu merak ettim zira tck da cmk da infaz yasası da malum
Elimde rapor ve şikayet dilekçem var diğerleri elimde yok tutuklama kararı veren savcının ismini bile öğrenemedim henüzMadem kendisi de polis hemen cimerden içişleri bakanlığına şikayet et. Elinde darp raporu, polis tutanağı, tanık ifadeleri, tutuklama kararı ne varsa ekle. Bir de işyerinden ceza alsın, silahına el konulsun. İçişleri bakanlığı personeli konusunda alkol ve kadına şiddet konularında çok hassas ve cezasız bırakmıyor. Kendiliğinden öğrenmelerini beklersen sonuç alamazsın, içişleri bakanlığına cimerden yazarsan soruşturma geçirir ve ceza alır. Silahına el konulması ve naaş kesintisi bir yana ceza puanı ile işyerinde bu konunun öğrenilmesi güzel bir ders olur.
Eğer mesleği elinden gitmezse bu olayda mesleğiniİkinciyi yapmayacağına bu kadar emin olman çok güzel. Bu güven sana nerden geldi bilmiyorum. Umarım hersey gönlünce olur
Tesekkur ederim verdiğiniz detaylı bilgi için inanın bu konularda çok bilgi sahibi değilim cevremde herkes basit yaralama vs girecek Bi cezası da olmayacak bu işin diyordu zaten umutsuzdum halada öyleyim nasıl ispatlayabilirim beni öldürmeye çalıştığını bilemiyorum avukatlara güvenemiyorum hepsi ilk etapta parayı düşünüyor hemen hesap bilgielerini attı onu içeride tutabilirim diyen avukat bana güven vermedi bu hamlesiyle bunun basit bir yaralama darp olmadığını nasıl ispatlayabilirim inanın hiç bilmiyorumSulh hukuk hakimi olarak şehven yazılmış.
Şiddet uygulayan eş polis memuru.
Emniyetin joker bir maddesi vardır disiplin tüzüğünde. Her ne kadar Danıştay kimi zaman özel hayat idari soruşturmaya konu alınamaz diyerek aksi yönde karar verse de şayet eşe karşı işlenen şiddet basit yaralamanın ötesine geçerse ki canavarca işlenmesi de bu kapsama dahil müeyyide ağırlaşıyor.
Hizmet dışında resmi sıfatın gerektirdiği saygınlığı ve güven duygusunu sarsacak eylem ve davranışlarda bulunan kolluk sadece adli değil idari soruşturma da geçirir.
İyi bir avukat olayın sadece adli değil idari yönü olduğunu da bilir. İdarenin resen harekete geçmesinin çok bir anlam ifade etmediğini hepimiz biliyoruz burası Türkiye. Eşe karşı basit yaralama olarak geçince konu belki 6 ay kıdem tenziliyle kalır ötesine taşınmaz ama şayet suç ağırlaştırılmış haliyle değerlendirilirse ortaya nur topu gibi bir KAPATILAMAYACAK idari boyut ortaya çıkar ki bu da onu it gibi süründürür.
Evet bu durumda bu tutuklama işi kısa sürecek ama ben bu adamın bana yaptığı işkencenin cezasını çekmesini çok isterdim hayatıma kastetti komşular kurtardı beni ama bunu ispatlamanin yolu kurtulduğumda yüzümdeki vucudumdski morluklar değil biliyorum olanlara tanık olan karşı komşum savcının gönderdiği araştırmaya gelen polislere benim ifademin dogru olduğunu hepsine tanık olduğunu söylemiş ancak bu yeterli olur mu bilemem aslında yetismeseydiler belki beyin kanaması yada boynum kaburgalarım kırılarak ağır yaralanacak belki Dr kafama dayadigi silah ateş alıp hayattan koparilacaktim ama bu gerçekleşmediği için cezası yok bu işin biliyorum umudu kesmeyelim sanırım bu kadar basit işte hersey illa tutuklu kalması ceza alması için ölmem gerekiyor.Kararı veren sulh ceza hakimi.
Btm ile giderilebilecek şekildr yaralama, kadına karşı olduğunda hapis seçilir apc seçilmezse alt sınır minimum 6 ay oluyor, eşe karşı ise 1/2 oranında arttırım ile 9 ay, 62 mad uygulanırsa 7 ay 15 gün. Sabıkasızsa hagb, sabıkasız değilse 51 ile ertelenir. Ha erteleme ya da hagb olmazsa bile yatarı yok ki hangi avukat ne şekilde süründürür onu merak ettim zira tck da cmk da infaz yasası da malum
Heps8ni yaptım karşı komşum ve ailesi re yanımda her türlü yanında olacağız seni koruyacağız dediler sagolsunlarÇok geçmiş olsun. Lütfen sürekli tedbirli olun. Adam psikolojik olarak hasta. Çıktığında uzaklaştırma kararı alsa da gözü dönebilir. Telefonunuza mutlaka kades uygulamasını indirin. Ayrıca kapınızın da kilidini değiştirin.
İkinci de mesleğini kaybedeceğini bilir bundan dolayı emin oluyorum çünkü onun mesleği herseyi onunİkinciyi yapmayacağına bu kadar emin olman çok güzel. Bu güven sana nerden geldi bilmiyorum. Umarım hersey gönlünce olur
Fark etmez cimerden içişlerine bakanlığına dilekçenizi yazın, darp raporunun resmini çekip ekine ekleyin, verdiğiniz ifadenin bir sureti varsa onunda resmini çekip ekleyin, …. Savcılığında işlem başlamıştır, oradan evrakların edinilmesi diye yazınElimde rapor ve şikayet dilekçem var diğerleri elimde yok tutuklama kararı veren savcının ismini bile öğrenemedim henüz
Mesleğini kaybetmesi için ancak kesinleşmiş tutuklama kararı olması lazım, bu karar için de sizi öldürmesi lazım, ikinciyi de yapar beşinciyi de.İkinci de mesleğini kaybedeceğini bilir bundan dolayı emin oluyorum çünkü onun mesleği herseyi onun
Hanımefendi avukatın zaten size ücretsiz yardım etmesi gibi bir durum olamaz tabiki işi paraya dökecek. Hayır işi mi yapıyor bu avukatlar.Umarım. Kamu davasına dönmüş olsada ceza alma durumu olmazmış tabi çevresi söylüyor bunu ve hatta yarın çıkarılacağını söylemiş avukatı bende avukat tuttum hallederim ben çıkarmam onu ordan dedi ve hemen hesap numarasını atti paraya doktu isi ben onu orman çıkarmam diyen avukatta para icin dedi sanirim bunu umudum yok inanin zaten yarın çıkarırlarsa birdaha tutuklanacagini düşünmüyorum
Şikayetini alan herkes binpisman. Kesinlikle geri almayın dik durun duygu sömürülerine inanmayın. Geri al şikayetini diyene seni sabaha kadar döveyim sen şikayet etmezsen ben de şikayetimi geri alirim deyin
Haklısınız ancak parasiz bu işi yapmaları gerekiyor demedim sadece vaadettikleri şeyleri yapamıyorlar sırf para kazanmak için kesin konuşuyorlar dedim.Mesleğini kaybetmesi için ancak kesinleşmiş tutuklama kararı olması lazım, bu karar için de sizi öldürmesi lazım, ikinciyi de yapar beşinciyi de.
İnanın bir polis in bunları yapabilmesi nasil bu kadar basit olabilir cezasiz kalir ve meslege devam edebilir oldurmeyene kadar inanin benim de aklım almıyorMesleğini kaybetmesi için ancak kesinleşmiş tutuklama kararı olması lazım, bu karar için de sizi öldürmesi lazım, ikinciyi de yapar beşinciyi de.
Adli yargı ile idari yargı birbirinden farklıdır. Adli yargıda ceza aldığı bir olay idari yargının konusu olmayabilir. Sizin durumunuzda alacağı cezayı yazdım zaten, tabi olduğu disiplin kanununa göre durum bu.İnanın bir polis in bunları yapabilmesi nasil bu kadar basit olabilir cezasiz kalir ve meslege devam edebilir oldurmeyene kadar inanin benim de aklım almıyor
Olmasi gereken olmuş sonunda. Boyle haberleri aldikca mutlu oluyorum. Olmasi gereken oluyor diye seviniyoruz halimize bak.Eşim tarafından darp edildim komşular beni kurtardı ancak sabahı beklenmedik bir durum oldu eşime tutuklama kararı verildi ben hiç ceza almaz ifade alır bırakılar diye ¹düşünmüştüm çok şaşırdım ama çok mutlu da oldum çünkü o bana öldüresiye vururken hiç acımadı bende ona acımıyorum umarım çıkmaz hatta itiraz etmiş uyuşturucu içenleri içeri atmıyorsunuz beni attınız diye haber geldi oysa hiç umudum yoktu tek endişem erken çıkması böyle bir durum yaşayan varmı
Ben söyledim yazdı mı bilmiyorum gece yarısı acile götürüldüm ve çok kalabalıktı çok ilgilenmediler zaten ayakta duramıyorum da dedim sırtıma kafama vurdu dedim ama tomografi çekildi boynum ve başım için biswy çıkmadığı için sirtimda koca koca yumruk morlukları olmasına rağmen hafif sırtta kızarıklık yazılmış anlayamadım ama resim aldımKırık çıkık var mi sende? Basit tibbi müdahale ile giderilmeyecek bisey? Yoksa eger bu adamin daha önce başka suçtan hükmün ertelemesi vardir. Küt cisimle, silahla sirtina vurdugu falan tomografide tespit edildi mi adli tıp uzmani yazdi mi rapora?
Daha ötesi var dun yaşandı yanımda olduğunu söyleyen baba dün bana bir sürü bağırdı çağırdı para getir avukatı istiyor çıkar kocanı ordan şikayetini geri al çıksın orda gardiyan vs sataşıyor kavga ediyormuş oradakilere tartışıp sorun çıkarıyormus sürekli bende asla böyle birsey yapmam dedim diye ağzına geleni söyledi ozaman oğlumun evini boşalt bu şehri terket demeye başladı bende burası hala benim evim gitmeyeceğim dedim şikayetimi de geri almam dedim kapadım suratına telefonuOlmasi gereken olmuş sonunda. Boyle haberleri aldikca mutlu oluyorum. Olmasi gereken oluyor diye seviniyoruz halimize bak.
Oh mis. Yapman gerekeni yapmissin. Helal olsun sana. Gardiyanlarla kavga etsin onlar alismislar pislik insana. nasil basa cikacaklarini bilirler. Cikinca da saga sola en onemlisi sana salca olacak. O zaman sesi cikmiyodu ama.Daha ötesi var dun yaşandı yanımda olduğunu söyleyen baba dün bana bir sürü bağırdı çağırdı para getir avukatı istiyor çıkar kocanı ordan şikayetini geri al çıksın orda gardiyan vs sataşıyor kavga ediyormuş oradakilere tartışıp sorun çıkarıyormus sürekli bende asla böyle birsey yapmam dedim diye ağzına geleni söyledi ozaman oğlumun evini boşalt bu şehri terket demeye başladı bende burası hala benim evim gitmeyeceğim dedim şikayetimi de geri almam dedim kapadım suratına telefonu
Acildeki muayeneyi demiorum canim. Sen nerde şikayetçi oldun karakolda mi? Onun ertesi günü adli tıpa gitmedin mi? Bu kadar darp edildiysen gitmen lazimdi. Ordaki hekim kuralina göre yazar hastanedeki acip tip uzmani yazar yazmaz. Kac gün oldu şimdi gene gidebilirsin hala duruyodur morluklarin. Sirtinda koca koca yumruk varken nasil tomografi sadece başına çekilir? böyle ihmal olamaz iç kanaman olabilirdi. Raporun bu kadar basitken bu adami nasi tutuklu yargiliolar? Bu adamin demek ki başka suclari da var.Ben söyledim yazdı mı bilmiyorum gece yarısı acile götürüldüm ve çok kalabalıktı çok ilgilenmediler zaten ayakta duramıyorum da dedim sırtıma kafama vurdu dedim ama tomografi çekildi boynum ve başım için biswy çıkmadığı için sirtimda koca koca yumruk morlukları olmasına rağmen hafif sırtta kızarıklık yazılmış anlayamadım ama resim aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?