Evet çok doğru tespitleriniz aynen böyle duydum önceki davaları da birleşince tutuklanma karari alınmış önlem amaçlı ve ilk duruşmaya kadar sürebilirmis bugün dava açıldı tüm evrakları gördüm e devletten ayrıca bilgi de aldım detaylı zaten bugün birimine dosyalar gönderilmiş görevden alınması kaçınılmaz durummus artık bu iş kendisi için ciddiye bindi geri dönüşü de yok kendi ifadesinde de eşim önce bana saldırdı sonra kendi kendini dövdü ben sadece bana saldırdığı tokat attığı için sırtına 2 yumruk attım demiş diğer iddiaları kabul etmemiş ama benim raporum her ne kadar düzgün alinmamis bayan doktor tarafından şahitlerim korktuğu için tanıklık yapmak istememelrrine rağmen benim beyanim dikkate alınmış raporda bulunan darbeler her ne kadar kizarikli hassasiyet sayılmış olsa da darp edildiğim yerler ve şikayet ettiğim sekil doğru kabul edilmiş çok şükür ben yalana siginmadim hiç eksik anlattım ama yalan konuşup abartmadim ve hepsi kabul edilmiş yargilama da belli haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmasına da karar verilmiş iddianamede çok şükürbu tip darp olaylarında erkek tutuklanmaz ama hem kolluk personeli olması, hem silahının olması tedbir amacıyla tutuklama kararı verilmesine neden olmuş ki çok çok doğru bir karar. muhtemelen silahına da el konulmuştur ki meslekten atılması için yazı da çok büyük ihtimalle yazılmıştır şimdiye kadar. sizin şikayetiniz geri çekmeniz halinde bile kamu davasına dönüştüğü için dava mecbur görülecek. katı raporunuz alındı mı vs vs bunlar davayı etkileyecek faktörler. iddianame duzenlenmeden eşiniz tahliye edilmez ama üzgünüm ki en sonunda tahliye edilir (maksimum 3 ay yatar tecrübelerime dayanarak söylüyorum) geçmiş olsun muhtemelen tahliye olunca çalışacak bir işi bile olmayacak.