• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu tip darp olaylarında erkek tutuklanmaz ama hem kolluk personeli olması, hem silahının olması tedbir amacıyla tutuklama kararı verilmesine neden olmuş ki çok çok doğru bir karar. muhtemelen silahına da el konulmuştur ki meslekten atılması için yazı da çok büyük ihtimalle yazılmıştır şimdiye kadar. sizin şikayetiniz geri çekmeniz halinde bile kamu davasına dönüştüğü için dava mecbur görülecek. katı raporunuz alındı mı vs vs bunlar davayı etkileyecek faktörler. iddianame duzenlenmeden eşiniz tahliye edilmez ama üzgünüm ki en sonunda tahliye edilir (maksimum 3 ay yatar tecrübelerime dayanarak söylüyorum) geçmiş olsun muhtemelen tahliye olunca çalışacak bir işi bile olmayacak.
Evet çok doğru tespitleriniz aynen böyle duydum önceki davaları da birleşince tutuklanma karari alınmış önlem amaçlı ve ilk duruşmaya kadar sürebilirmis bugün dava açıldı tüm evrakları gördüm e devletten ayrıca bilgi de aldım detaylı zaten bugün birimine dosyalar gönderilmiş görevden alınması kaçınılmaz durummus artık bu iş kendisi için ciddiye bindi geri dönüşü de yok kendi ifadesinde de eşim önce bana saldırdı sonra kendi kendini dövdü ben sadece bana saldırdığı tokat attığı için sırtına 2 yumruk attım demiş diğer iddiaları kabul etmemiş ama benim raporum her ne kadar düzgün alinmamis bayan doktor tarafından şahitlerim korktuğu için tanıklık yapmak istememelrrine rağmen benim beyanim dikkate alınmış raporda bulunan darbeler her ne kadar kizarikli hassasiyet sayılmış olsa da darp edildiğim yerler ve şikayet ettiğim sekil doğru kabul edilmiş çok şükür ben yalana siginmadim hiç eksik anlattım ama yalan konuşup abartmadim ve hepsi kabul edilmiş yargilama da belli haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmasına da karar verilmiş iddianamede çok şükür

Avukat cıkmaz falan demiş ama biz mustakil evde otururken suriyelelerşn yeni geldigi zamanlar da damda uyurduk ablalarımla sapık bir suriyeli bizim evi gözğne kestirmişti gece tacize gelmişti ki allahtan o gece damda biz uyumuyoduk babam annem uyyodu babamı gorunce kacmıs 2 3 kez yine geldi bize dnek gelme umuduyla tabi en son yakaladı babam iyi bir eldem gecirp polise oyle teslim ettiler. Bide sizofren gibi insan yakalanma riski var herkes kebdini bekliyor bidaha gelirse sonu olur diye yine krkusuzca suursuzca geliyor. Mahkeöe vs adamı içeri attılar 6 ay sonra biz sikayet falan almadık geri ama adamı cıkarmıslar bizde korkumuzdan o güzelim mustakil evimzden cıktık tokiye tasındık basımıza bela olursa diye valla ne olacagı belli olmaz ben acıkcası korkardım malum gunumuz kadınların sonu ne oluyor ne derece savunmasısız artık görüyoruz. O bu yaptıgını unutmaz cıkarsan ha bire bilenecek kavga edecek,cıkarmasan daha da bilenip intikam planları kuracak ne bilim.bu arada nasıl bir siddet naptı yani. Ve cocugun onunde mi? :(

Konuyu ilk açtığınızda görmüştüm, utanarak mutlu olmuştum sizin adınıza. Öyle müthiş bir sistemimiz var ki, olması gereken olunca seviniyoruz maalesef. Sonrasında pek çok gelişme yaşanmış, ama son yazdıklarınıza bakılırsa, bu iş pek onun lehine sonuçlanamayacak diye anlıyorum.
Size yaşatılan her saniye için gerçekten çok üzgünüm. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı. Belli ki siz çok güçlü ve cesur bir kadınsınız. Çocuğunuz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Umarım bu süreç en kısa sürede ve olması gerektiği gibi sonuçlanır.
Lütfen kendinize ve çocuğunuza çok dikkat edin. Bunu yapanı tanıdığınız için ileriye dönük bazı tahminleriniz var, ama diğer ihtimalleri de düşünerek tedbirli olmak en iyisi olur diye düşünüyorum. Lütfen bizi gelişmelerden haberdar etmeye devam edin.

Avukat cıkmaz falan demiş ama biz mustakil evde otururken suriyelelerşn yeni geldigi zamanlar da damda uyurduk ablalarımla sapık bir suriyeli bizim evi gözğne kestirmişti gece tacize gelmişti ki allahtan o gece damda biz uyumuyoduk babam annem uyyodu babamı gorunce kacmıs 2 3 kez yine geldi bize dnek gelme umuduyla tabi en son yakaladı babam iyi bir eldem gecirp polise oyle teslim ettiler. Bide sizofren gibi insan yakalanma riski var herkes kebdini bekliyor bidaha gelirse sonu olur diye yine krkusuzca suursuzca geliyor. Mahkeöe vs adamı içeri attılar 6 ay sonra biz sikayet falan almadık geri ama adamı cıkarmıslar bizde korkumuzdan o güzelim mustakil evimzden cıktık tokiye tasındık basımıza bela olursa diye valla ne olacagı belli olmaz ben acıkcası korkardım malum gunumuz kadınların sonu ne oluyor ne derece savunmasısız artık görüyoruz. O bu yaptıgını unutmaz cıkarsan ha bire bilenecek kavga edecek,cıkarmasan daha da bilenip intikam planları kuracak ne bilim.bu arada nasıl bir siddet naptı yani. Ve cocugun onunde mi? :KK43:
Çocuğunu çok seven adam alkolün etkisi ile çocuğumuz kucağımda bana öldüresiye saldırdı bende aynı stresi yaşıyorum çıkarsa bu yaşadıklarının hesabını sormaya çalışacak uzun süre de kalırsa benden intikam almak için neler yapacağını vereceği zararı planlayacak ama ne yapabilirim adamın psikolojik şiddeti zaten hiç bitmedi kıskançlığı bakimima aldığım kreme kadar sorun çıkarması bitmedi kendim için mutlu olduğum alanları engellemesi bunlara sabır göstermeye çalışır iken birde öldüresiye dövme şiddeti bu kadarına sessiz kalmam artık imkansızdı durduramıyorum başka türlü bana yapacağı kötülüklerini ama sonrasında da durduramayacagim diye endişe etmeye başladım uykularım kaçtı inanın mesleğinden olmak için bahane arıyor gibiydi olsa eminim burnumdan getirip beni manipule ederek mecbrmusum gibi hayatında tutup beni ona maddi olarakta bakmak zorunda bırakacak gibi geldi bana inanın zor düşünceler ve endişeler içindeyim

Konuyu ilk açtığınızda görmüştüm, utanarak mutlu olmuştum sizin adınıza. Öyle müthiş bir sistemimiz var ki, olması gereken olunca seviniyoruz maalesef. Sonrasında pek çok gelişme yaşanmış, ama son yazdıklarınıza bakılırsa, bu iş pek onun lehine sonuçlanamayacak diye anlıyorum.
Size yaşatılan her saniye için gerçekten çok üzgünüm. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı. Belli ki siz çok güçlü ve cesur bir kadınsınız. Çocuğunuz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Umarım bu süreç en kısa sürede ve olması gerektiği gibi sonuçlanır.
Lütfen kendinize ve çocuğunuza çok dikkat edin. Bunu yapanı tanıdığınız için ileriye dönük bazı tahminleriniz var, ama diğer ihtimalleri de düşünerek tedbirli olmak en iyisi olur diye düşünüyorum. Lütfen bizi gelişmelerden haberdar etmeye devam edin.
Tabiki haberdar edeceğim zaten sizlerle paylaştıkça iyi hissediyorum size de tecrübe olmuş olur kendi adıma inanıyorum bu işten galip çıkacağım oda ettiği ile kalacak zararı yaşayacak şikayetimi alsam almasamda cezalandiralacak zaten eminim bana sıçramasın ceza çekerken tek derdim bu

Canım ben bugün savcisiyla görüştüm daha önceki beraat ettiği davalar birleşmiş yani seviniyordu ya beraat ettim bu saatten sonra bana daha bisey olmaz diye meğer arka planda infazı yanar sayılmış aynı olaya benzer bir dava ile hakim karşısına çıktığı için başı büyük belada tutukluluk süresi uzayabilir hatta en kötü ihtimal mesleğinden atilacakmis inanın bunları duyarken sadece kızıma ve ailesine üzüldüm kendisine asla acımam üzülmem her ne kadar aileye de kızsam ama anne baba çocuklarına çok üzülüyorlar yine de içim yanıyor merhamet ediyorum sonra kızım babasını çok seviyordu çok düşkündü görmediği için de içine kapandı daha 2 yaşında ama herseyin farkında hissediyor sanki çok hassasta inanın üzülmek istemediğim halde bu sebeplerden ister istemez etkileniyorum
Evet denetimli serbestlik felan oluyor benimki de öyle yaktı zaten
Ama ister istemez insan üzülür. Şurda mutlu mesut yasamak varken dayak atmayı marifet sanıyorlar. Ben de eşime acımam öyle bi durum olsa ama bu konuma geldiğim içinde üzülürüm.
Kimsenin rehabilitasyon merkezi de değiliz. Gebersinler

Olabilir sonuçta imam nikahlı evliliklerini ogreneyebilirsiniz yada duygularınla hareket edip güvenip geçmişini arastirmayabilrsiniz bende aynı hataya düştüm öfke kontrolü bozukluğu olduğunu hiç anlayamadım evlenip çocuk doğurana kadar
Evliliklerini biliyodum da böyle bi sürü davası olan leş bi insan oldugunu bilmiyordum.
Zaten görücü usulüyle evlendik yani pek bişey hissetmemiştim o benim önceki evliliğimi didiklemedi bende onun
Gerçi işime geliyor bi taraftan şikayet etsem direk hapis komaya sokmasına gerek yok :KK53:

Evliliklerini biliyodum da böyle bi sürü davası olan leş bi insan oldugunu bilmiyordum.
Zaten görücü usulüyle evlendik yani pek bişey hissetmemiştim o benim önceki evliliğimi didiklemedi bende onun
Gerçi işime geliyor bi taraftan şikayet etsem direk hapis komaya sokmasına gerek yok :KK53:

Çok pardon ben sizi yanlış mı hatıtlıyorum acaba. Siz yurtdışında yaşamış ya da yurtdışı tecrübelerinden bahseden bir üye değil miydiniz? Görücü ile bağdaştıramadım.

Seni hatırlıyorum.
Neden barıştın ki?
Hani bosaniyordun?

Benim için mi dediniz ben ilk defa buraya konuyu yazıyorum başka biriyle karistirdiniz sanırım

Sayın H hersey36 üyeler öyle cin ki neredeyse 10 ay önceki konunuzdan sizi yakaladılar.
Objektif yorum istiyorsanız sizden de aynı karşılığı bekliyorlar. Neden boşanmadınız yazın ki ona göre yorum yazsınlar. Size vakit ayırıp cevap yazıyorlar

İlk evliliği severek deli divane yaptım. demekki bende yok evlilik bana göre değil diyerek kendimi suçluyorum.

Sizin bileşenler çok ilginç valla Afrkia, görücü, şiddet 🤦🏻‍♀️ ben oturtamadım. Evlilik herkese uygun olacak diye bir şey yok, benim de ikinci evliliğim ben mutluyum ama bu da bir nevi piyango gibi. Ne diyeyim siz iyi olun en önemli bu.

Benim için mi dediniz ben ilk defa buraya konuyu yazıyorum başka biriyle karistirdiniz sanırım

Sayın H hersey36 üyeler öyle cin ki neredeyse 10 ay önceki konunuzdan sizi yakaladılar.
Objektif yorum istiyorsanız sizden de aynı karşılığı bekliyorlar. Neden boşanmadınız yazın ki ona göre yorum yazsınlar. Size vakit ayırıp cevap yazıyorlar
Evet hanımefendi nerde kalmıştık? Hem herifin kendinden hem ailesinden o kadar lafı duyup eziyeti görüp nasıl devam ettiniz? Bunlar sizin daha evvel boşanmanızı yüzünüze çarpıp durdular, oğulları bunun için aldatacakmış da sizin de sesiniz çıkmayacakmış. Değerli oğulları hapse girince melek olmuşlar ama o da kısa sürmüş anlaşılan.

İlk evliliği severek deli divane yaptım. demekki bende yok evlilik bana göre değil diyerek kendimi suçluyorum.
Bir yerde bir yanlışın var, düzeltmediğin için hayat hep aynı şeyi koyuyor muhtemelen önüne. Ne diye sorma, bilmiyorum, o kadar vakıf değilim durumuna.

Sizin bileşenler çok ilginç valla Afrkia, görücü, şiddet 🤦🏻‍♀️ ben oturtamadım. Evlilik herkese uygun olacak diye bir şey yok, benim de ikinci evliliğim ben mutluyum ama bu da bir nevi piyango gibi. Ne diyeyim siz iyi olun en önemli bu.
Bende oturtamıyorum gerçekten.
Sizinde Mutluluğunuz daim olsun

Back
X