- 19 Mayıs 2020
- 46.547
- 208.601
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sulh hukuk hakimi olarak şehven yazılmış.Kararı veren sulh ceza hakimi.
Btm ile giderilebilecek şekildr yaralama, kadına karşı olduğunda hapis seçilir apc seçilmezse alt sınır minimum 6 ay oluyor, eşe karşı ise 1/2 oranında arttırım ile 9 ay, 62 mad uygulanırsa 7 ay 15 gün. Sabıkasızsa hagb, sabıkasız değilse 51 ile ertelenir. Ha erteleme ya da hagb olmazsa bile yatarı yok ki hangi avukat ne şekilde süründürür onu merak ettim zira tck da cmk da infaz yasası da malum
Hep yazdım hep yazarım. Ben askerden , polisten korkarım. O kadar çok şey duydum , okudum ki. Bu ülkenin sorunlu ne kadar herifi varsa işsiz güçsüz hepsi polis , asker oldu. Akrabalarımdan bile bilirim bunu.
Şikayetini alan herkes binpisman. Kesinlikle geri almayın dik durun duygu sömürülerine inanmayın. Geri al şikayetini diyene seni sabaha kadar döveyim sen şikayet etmezsen ben de şikayetimi geri alirim deyinAilesi yanımda hakketti bu sonu sen haklısın dediler hatta ama seni zorlamayiz şikayetini geri al yada alma diye sana bırakıyoruz dediler hatta ben ağır tepkiler bekliyordum ama yanımda durdular sagolsunlar
Neden türk erkekleri bukadar kötü?Bende şaşırdım yakinlari için dayak yedim hiç sebepsiz hemde sabah kadar ölene kadar dövecgim seni kurtuluşun yok dedi başladı saldırmaya bileğimi kırmaya çalıştı basima sirtima gelen yumruklari tekmelerin haddi hesabi yok başımdan darbe yiyip beyin kanaması geçirmiyim ellerim kollarimla korudum komşular yetismese öleceğimi düşündüm ancak bunu ispatlamak için darp raporu alsamda vücudumdaki morlukları ceza almaz sandım ama beyanımda beni sabaha kadar döverek öldürmek istediğimi söyledim artık bunu mu dikkate aldılar bilmiyorum tebdir amaçlı savcı tutuklama kararı vermiş hakimde kabul etmiş çabuk çıkar dediler ama istemiyorum çıksın
Şikayetini geri çekmek diye bişey yok çünkü dava kamu davasına döndü.
Çok güçlüsün dövse sövsede seni baskılayamamış umarım korktuğumuz gibi olmaz
Onun hayatı
Umarım. Kamu davasına dönmüş olsada ceza alma durumu olmazmış tabi çevresi söylüyor bunu ve hatta yarın çıkarılacağını söylemiş avukatı bende avukat tuttum hallederim ben çıkarmam onu ordan dedi ve hemen hesap numarasını atti paraya doktu isi ben onu orman çıkarmam diyen avukatta para icin dedi sanirim bunu umudum yok inanin zaten yarın çıkarırlarsa birdaha tutuklanacagini düşünmüyorumŞikayetini geri çekmek diye bişey yok çünkü dava kamu davasına döndü.
Onun hayatı mahvolur
Sikayetimi ben birdefa aldım aile araya girdiği için tehdit hakaret vs olmuştu geçen yıl şikayeti geri alma ifadesini bile o verdirtti bana. Sonuç 2 ay önce beraat etti hatta bana kamu iftira davası açıldı buna guvenerek psikolojik şiddeti artti zaten en sonda öldüresiye dayak atma cesareti geldi adama son zamanlarda surekli bana soyledigi şey git istediğin yere şikayet et artık sana inanmaz mahkemeler dedi.Şikayetini alan herkes binpisman. Kesinlikle geri almayın dik durun duygu sömürülerine inanmayın. Geri al şikayetini diyene seni sabaha kadar döveyim sen şikayet etmezsen ben de şikayetimi geri alirim deyin
Benim tek istediğim yargilana kadar içeride kalması en azından düzenimi çabuk kurar ayrılırım bulunduğum şehirdenSabah sabah iyi geldi
Bizim burda da karısını dövdüğü için hapis yattığını duyduğum birisi vardı. Ne kadar süre yattı bilmiyorum ama
Siz işin peşini bırakmayın. Çevresinin ağzına hiç mi hiç bakmayın, onlar sizi değil sizi öldürmeye teşebbüs eden eşinizi kolluyor, sizin hareketlerinizi kırmaya çalışıyorlar. Tutuklu kalmasa bile ciddi sıkıntılarla boğuşacak hem adli hem de iş anlamında. Elinden silahını alacaklar önce, geri hizmete çekecekler, soruşturma geçirecek. O kadar kolay değil.Umarım. Kamu davasına dönmüş olsada ceza alma durumu olmazmış tabi çevresi söylüyor bunu ve hatta yarın çıkarılacağını söylemiş avukatı bende avukat tuttum hallederim ben çıkarmam onu ordan dedi ve hemen hesap numarasını atti paraya doktu isi ben onu orman çıkarmam diyen avukatta para icin dedi sanirim bunu umudum yok inanin zaten yarın çıkarırlarsa birdaha tutuklanacagini düşünmüyorum
İkinci şkayetinde daha da artıcak cezasıUmarım. Kamu davasına dönmüş olsada ceza alma durumu olmazmış tabi çevresi söylüyor bunu ve hatta yarın çıkarılacağını söylemiş avukatı bende avukat tuttum hallederim ben çıkarmam onu ordan dedi ve hemen hesap numarasını atti paraya doktu isi ben onu orman çıkarmam diyen avukatta para icin dedi sanirim bunu umudum yok inanin zaten yarın çıkarırlarsa birdaha tutuklanacagini düşünmüyorum
Evet haklısın ama daha önce çocuk var ve aile büyüklerinin araya girmesi nedeniyle açtığım hakaret ve tehdit davasını geri çekmiştim kamu davasına dönmesine rağmen bana tarig ettiği gibi verirdirdigi ifade nedeniyle beraat etti ve bana kamu davasi acildi iftira davası açtı devlet bana ve adam buna da güvenerek bu kadar ileri gitmekten çekinmedi en üzüldüğüm şey de bu nedenden dolayı bu davada ceza almayabilirŞikayetini geri çekmek diye bişey yok çünkü dava kamu davasına döndü.
Onun hayatı mahvolur
İkinci şikayeti için bana tekrar tehdit veya darp etme gibi girişimi olması gerekir ki ben artık buna izin veremem korumaya alırım kendimi yani oda bu işleri bildiği için eminim ikinci şikayet gerektiren bir hamle yapmaz zaten kendini yakmak istemez tabiki işin ciddiyetini anladı çünkü inanın tutuklanma kararını hiç beklemiyordu savcıya sarmış bu karar sonrası düşünün yaniİkinci şkayetinde daha da artıcak cezası
Eşimden biliyorum
Evet bunu da düşündüm ama şöyle işimi de yapmak zorundayım devamlı iyi geçinmek için araba borcum var ve ev de bizim ama bekarken eşimin aldığı ev olduğu için hiç bir hak talep edemem zaten ayrıca isim Müşterilerim bulunduğum çevrede yeni düzen iş vs kurana kadar maddi kayıp yaşayabilirimBebeğiniz siz neredeyseniz o düzene de çabucak alışır diye umut ediyorum. Lütfen acilen adres değişikliği yapın. Eşyalı bi eve taşının hem maddi durumunuz da iyiymiş. Sonradan ah vah etmektense bence en iyisi bu sizin ve beneğiniz için
Hakaret tehdidi bilmiyorum. Şiddet kamu davası oluyorEvet haklısın ama daha önce çocuk var ve aile büyüklerinin araya girmesi nedeniyle açtığım hakaret ve tehdit davasını geri çekmiştim kamu davasına dönmesine rağmen bana tarig ettiği gibi verirdirdigi ifade nedeniyle beraat etti ve bana kamu davasi acildi iftira davası açtı devlet bana ve adam buna da güvenerek bu kadar ileri gitmekten çekinmedi en üzüldüğüm şey de bu nedenden dolayı bu davada ceza almayabilir
Ben bırakanlari anlayamıyorum zaten.Eski nişanlımla aramızda arbede olmuştu.Hemen gidip şikayetci olmuştum ben şikayetimi alana kadar nezarette tutmuşlardı.Sabaha kadar önüne gelen yüzüne tükürmüs.Sonradan kamu davasına döndü mü bilmiyorum ama hiç öyle arka kapıdan bırakmıyorlar.Eşim tarafından darp edildim komşular beni kurtardı ancak sabahı beklenmedik bir durum oldu eşime tutuklama kararı verildi ben hiç ceza almaz ifade alır bırakılar diye ¹düşünmüştüm çok şaşırdım ama çok mutlu da oldum çünkü o bana öldüresiye vururken hiç acımadı bende ona acımıyorum umarım çıkmaz hatta itiraz etmiş uyuşturucu içenleri içeri atmıyorsunuz beni attınız diye haber geldi oysa hiç umudum yoktu tek endişem erken çıkması böyle bir durum yaşayan varmı
Hemen dava açın tek celsede darp raporu ile bosanirsiniz.Eşim tarafından darp edildim komşular beni kurtardı ancak sabahı beklenmedik bir durum oldu eşime tutuklama kararı verildi ben hiç ceza almaz ifade alır bırakılar diye ¹düşünmüştüm çok şaşırdım ama çok mutlu da oldum çünkü o bana öldüresiye vururken hiç acımadı bende ona acımıyorum umarım çıkmaz hatta itiraz etmiş uyuşturucu içenleri içeri atmıyorsunuz beni attınız diye haber geldi oysa hiç umudum yoktu tek endişem erken çıkması böyle bir durum yaşayan varmı