- 28 Ağustos 2024
- 117
- -69
- 24
-
- Konu Sahibi sevdayorgunu
Nasıl bir tepki göstermem lazım lütfen söyleyin sürekli böyleyiz geçen ayda beni sinir krizine soktu nerdesin dedim diye bana beni bidaha aramayacaksın sen kimsin soramazsın nerde olduğumu dedi bende sinir krizi geçirdim yatıyordu omuzuna vurdum ama hızlı vurmadım kalktı sille attı dudağım patladı ağzımı sıktı dayanamıyorum artık boşanamıyorumda kimsem yok arkamdaSayıp sövmesi bile yeterli değil mi?
Nasıl davranmam lazımTabiki şiddet başka bi açıklaması olamaz
Madem boşanmak gibi düşünceniz yok siz bu adamı umursamayacaksınız.Naptığıyla nerde olduğuyla ilgilenmeyip kendi halinize oğlunuzla takılacaksınız.Yoksa daha çok dayak atar size bu kafayla o adamNasıl bir tepki göstermem lazım lütfen söyleyin sürekli böyleyiz geçen ayda beni sinir krizine soktu nerdesin dedim diye bana beni bidaha aramayacaksın sen kimsin soramazsın nerde olduğumu dedi bende sinir krizi geçirdim yatıyordu omuzuna vurdum ama hızlı vurmadım kalktı sille attı dudağım patladı ağzımı sıktı dayanamıyorum artık boşanamıyorumda kimsem yok arkamda
içeri geldim sinirden kendime vurdum ağladım ellerim
Kendime vurup ağlama raddesine getirmesi herşeyime sövmesi o kadarına hak etmeyişimden dolayıydı o kadar fazla tepki gösterdiki yanımda oturmamak için herşeyle uğraştı kaç ayın içime atmasının patlamasını yaşattıadam da haksiz ama sen de haksizsin.
yemege gotur demissin orada da birakip kalkmissin, bu kadarcık basit bir olayda kendine vura vura aglamissin, ellerini yüzüne kapatip sanki cok buyuk bir sey yasanmis gibi sesli sesli ağlamissin.
bu ne dram ya, hic de saglikli degil iletisim sekliniz. adam vurunca aglamaya bahane olmus en azından.
kendinize vura vura aglayip kavgayi siddetlendiren sizsiniz ama adamin sizin kolunuza vurmasi da siddet tabii ki.
oncesinde ne yaparsaniz yapin buna bahane olmamali.
bence durumunuz varsa esli terapi alin
e bunlar nereden cikti? hani sadece siz yuzunuzu kapatinca kolunuza vurmustu?sille attı dudağım patladı ağzımı sıktı
ayrica kocanizin elinin ayari yokmus. siz de dayagi yiyip oturuyormussunuz. sinir krizi sizin neyinjze? niye kendinizi tokatliyorsunuz? niye gidip adama vuruyorsunuz????bende sinir krizi geçirdim yatıyordu omuzuna vurdum
Siz bayağı dayak yiyorsunuz ve nasıl davranmam lazım mı diyorsunuz? Önce işe girin sonra da boşanın tabi. Şimdi çalışmama izin vermiyor da diyeceksinizNasıl bir tepki göstermem lazım lütfen söyleyin sürekli böyleyiz geçen ayda beni sinir krizine soktu nerdesin dedim diye bana beni bidaha aramayacaksın sen kimsin soramazsın nerde olduğumu dedi bende sinir krizi geçirdim yatıyordu omuzuna vurdum ama hızlı vurmadım kalktı sille attı dudağım patladı ağzımı sıktı dayanamıyorum artık boşanamıyorumda kimsem yok arkamda
Çünkü çok fazla içime atıyorum kaldıramıyorum artık sinirden vurdum kendime siz hiç duvara vurmadınızmı sinirle onun patlamasını yaşadımŞu davranişin manasi nedir ya. Biri karsimda kendine vursa bi tane de ben yapistirirdim herhalde kendine gelsin diye.
Esiniz barismiyor diye kendinizi dövecek hale geliyorsaniz boş havalar yapmayin kalkip giderek.
Esiniz de siz de çok sıkıntı.
Bendemi sorun var gerçekten çocuğuma yemek yedirdim kendi rahat rahat yedi sonradan yanımdan gitmesimi gerekiyordu ve tek başıma masada kalma fobim olduğunu da biliyorKardeşim sen acilen doktora git tedavi gör, çocuğun var sağlıklı ruh halinde değilsin.
Artık kaldıramıyorum olanları bana davranış biçimini benim onu salak gibi severken onun beni sallamaması sinir krizine sokuyor içime attıkça patlaması oluyore bunlar nereden cikti? hani sadece siz yuzunuzu kapatinca kolunuza vurmustu?
ayrica kocanizin elinin ayari yokmus. siz de dayagi yiyip oturuyormussunuz. sinir krizi sizin neyinjze? niye kendinizi tokatliyorsunuz? niye gidip adama vuruyorsunuz????
arkanizda kimse yoksa, isiniz yoksa, ise girme planiniz yoksa, kadin siginma evine gitmeye cesaret edemiyorsaniz boyle sacma tepkiler verip dayak yiyip susup oturmaktansa adamin suyuna gidin, kavgalari şiddetlendirecek seyler yapmayın
Onda benimde hatam vardı ama omuzuna vurmuştum dediği laflar sinir krizine sokmuştu ondan dolayı ben yaptığım için yaptı diye düşünmüştüm ama bugün ağlarken geldi vurdu hala aklım almıyorSille attı dudağın mı parçalandı. E adam seni dövmüş ne demek şiddet sayılır mı?