Yarın taksiye atlayın, eşyalarımızı hazırlayın ilk önce hastaneye gidin rapor alın. Hastaneye girmeden içeriye rica eder, beklersiniz. İki çocuğu bahane etmeyin. Eğer istemiyorsanız o yaratığa evden gitmesini söyler, hatta anahtarı değiştirir, dışarıda bırakırsınız. Polise haber vermek zor değil. Siz korktukça bu hayvan üzerinize gelmeye devam edecek. Ailenize de gidebilirsiniz. Ama ne olursa olsun bir an önce yapın yoksa bir ay daha bu adamla aynı evde yaşamak zorunda kalırsınız. Sakın yumuşamayın. Size vurduğu için pişman değil, sizi sadece tekrar rahatsız edebilmek için zaman kazanmaya çalışır, red edilmek istemez. Gerginlik sürdükçe yalvarır, özür diler, ağlar sızlar ama aradan zaman geçince yine dayağı yersiniz. Dayak atarken size acıdığını sanmıyorum. Keyif alıyordur, hatta sizi suçlar eğer yüz bulursa. Şu ana kadar dayak yemediyseniz artık geçmiş olsun. O kapıyı açmışsınız. Sizin suçunuz sadece böyle birini hala eş olarak kabul etmeniz. Siz olmasanız başka biri olsa aynı durum yine yaşanırdı. Kendi kişiliği olmayan, göbek bağı kesilmemiş, manipülatif, kurnaz ama zeki olmayan biri bu. Dürtüsel davranıyor. Size terbiye verdiğini ve yine sizin onu kabul edeceğinizi düşünüyordur. Eğer bir adım geri atarsanız bunu evlilik anlaşmanızda dayak yemeyi kabul ettim olarak imzalamış olursunuz.
Yerinizde olsam tava vs Çelik, kalın bir tane alır ve hazırlıklı olurdum. Bir daha saldırma durumunda çocuk vs demeden kendinizi savunun. Cinayetler böyle zeka geriliği olan, sosyal statüsü, insan ilişkileri gelişmemiş insan öncüllerinin dürtülerine hakim olmamaları veya erkeklik diye yarattıkları kavrama sığdırımadıkları balon EGO’larından dolayı öldürüyorlar.
Sizin ne yapıp edip bu adamı ciddi bir duruşunuzla, gözünüzü karartmakla korkutmanız ve sonra da arkanıza bakmadan gitmeniz gerekiyor.
Ayrılma aşamasında bunun telefon konuşmalarını da kaydedin. Mesajı asla silmeyin. Güvenliğiniz olmadığı için evden kovmanız normal. Ailesini de arayıp oğlunuz böyle bir b.k yedi dersiniz. Ailenizin yanı aslında en iyisi. Ama polis desteğini alın bence.
Mutlaka ama mutlaka salgın nedeniyle zor ama bir psikiyatristten destek alın.
Bir de adamı tehdit edin. Eğer bir daha beni dövmeye kalkarsan, elini kaldırırsan seni okuluna da milli eğitime de şikayet ederim diye. Ayrılınca aynı ortamda çalışmak da zor olur. Başka yere tayin isteyip gitsin.