Şiddet görüyorum

İntihar diyosun Allah in verdiği cani Allah alir. Cocukca düşunuyorsun ben de coknbadireler atlattim ama asla oyle sacma sapan bir intihar falan düşünmedim hep sabrettim ve dua ettim bence sen de de anormallik var hem adamdan vazgecemiyorsun hem intihar diyorsun bence doktora gidip pisikolojik destek alirsan öyle boşanabilirsin

çocuk gelişimi okuyordum kayseridebi sabah annemi ölü olarak bulunca okulum yarida kesildi gebze amcamlar yanina aldi suanda disardan bitirmeye çalışıyorum
Başınız sağ olsun... İş bulup girseniz ? Abla abi kardeş ya da bir süre sizin arkanızda duracak bir baba ya da akraba yok mu ? Bu durumu çevrende bile kimse yok mu ? Nasıl dayanıyorsunuz bu kadar kötü şeye?

Sizi sindiren korkutan tehdit eden bir yaratigi ;sevme kelimesi ile birarada bulundurmaniz kendinize en büyük hakaret. ..daha Küçüksun ablacim yolunu rotani çiz asla düzelme ihtimali yok bunun ve sakin hamile kalma...o zaman seni daha çok köşeye Sıkıştırıŕ ...ve silkelen kendine gel buna layık miyim diye ?
Çok teşekkür ederim bu yorumlardan sonra kendimi daha iyi hissettim hani böyle dibe vurus vardir ya onu yaşıyorum sabaha kadar düşünmediğim sey kalmadi yemin ederim ama suan yeni baslangic yapabilirim gibi hissediyorum

Başını biraz dışarıya uzat ne güzellikler ne güzel insnlar var bir bilsen. Sana hayvan gibi davranan adamın anısı aklın bile gelmez. Cesur ol inan hiçbişey imkansız değil.
Ayrıca o adam iyi falan da değil, sana yaklaşmak için yaptığı cilveler iyilikten başka bişey...:stop:

Başın sağolsun
Sagol Allah razi olsun farkindayim bana cok kızıyorsun ama o kadar cok sey yasadm ki annem obenm ailemdi o ölünce yine güçlü oldum kardesim icin babam aldi yanina üvey anne var sonra para karşılığı gecelik olarak arkadaşına satmaya kalktı amcami aradm o geldi aldi burda desen burdada hep ezmeler hor görmeler tam ayaga kalkıyorm toparlaniyorum dersin ya iste biri gelip tekme atti artik takatm kalmadi şimdide korkar oldum artik

Başınız sağ olsun... İş bulup girseniz ? Abla abi kardeş ya da bir süre sizin arkanızda duracak bir baba ya da akraba yok mu ? Bu durumu çevrende bile kimse yok mu ? Nasıl dayanıyorsunuz bu kadar kötü şeye?
Sadece küçük kardesim var babam bizi çocukken bırakmış annem öldükten sonra aldi yanina ama beni pazarlamaya kalkti amcam sahip çıktı ama yengem istemedi evlendikten sonra terketmeden önce yengeme dedim siddet görüyorum sadece gözünü korkutun konuşun dedim o senin kocan doverde severde dediler bende terkettim sonra

Başını biraz dışarıya uzat ne güzellikler ne güzel insnlar var bir bilsen. Sana hayvan gibi davranan adamın anısı aklın bile gelmez. Cesur ol inan hiçbişey imkansız değil.
Ayrıca o adam iyi falan da değil, sana yaklaşmak için yaptığı cilveler iyilikten başka bişey...:stop:
haklısınız kendimi cok kapattım sanirim

Sadece küçük kardesim var babam bizi çocukken bırakmış annem öldükten sonra aldi yanina ama beni pazarlamaya kalkti amcam sahip çıktı ama yengem istemedi evlendikten sonra terketmeden önce yengeme dedim siddet görüyorum sadece gözünü korkutun konuşun dedim o senin kocan doverde severde dediler bende terkettim sonra
Kaç yaşındasın

O nasıl baba ! Allah onu bildiği gibi yapsın ! Yenge de tam şirret ! Amcanız o benim yeğenim diyemedi mı yazıklar olsun ! Kardeşiniz kimle kalıyor ?

Amcam bakıyor ama yatili yurtta kalıyor
Aman ne güzel bakıyor ! Çok üzüldüm gerçekten... Kaçın kurtulun o adamdan, kendinize yeni bir hayat kurun... Gerekirse yarı aç yarı tok yaşayın...

Daha çok gençsin be güzelim, kendine haksızlık etmek neden ki? Şansını dene bir kadın sığınma evine git oradaki kadınlardan cesaret alırsın belki.
Aradan geçen zamanda geç bile kalmışım dersin.
Eşin sahip çıkanın olmadığından da cesaret alıyor sanırım.

Aman ne güzel bakıyor ! Çok üzüldüm gerçekten... Kaçın kurtulun o adamdan, kendinize yeni bir hayat kurun... Gerekirse yarı aç yarı tok yaşayın...
Kardeşim daha resit olmadığı icin onu alamıyorum birazda onun büyümesini bekledim ama simdi o resit olana kadar çalışıp bi düzen kurcam

Daha çok gençsin be güzelim, kendine haksızlık etmek neden ki? Şansını dene bir kadın sığınma evine git oradaki kadınlardan cesaret alırsın belki.
Aradan geçen zamanda geç bile kalmışım dersin.
Eşin sahip çıkanın olmadığından da cesaret alıyor sanırım.
Öyle zaten hep dio kavga ederken kimsen yok diye

Back