Şiddet görüyorum

Kiyamam sana

Al işte bir Stockholm sendromu daha. Şiddet görüyorsun ama sevdiğini sanıyorsun.
Bu sevgi değil bilinçaltında korku. Sen sevdiğini sanıyorsun.
Ne zorun var bu adamı çekmeye? Ayrıldıktan sonra daha beterini yaşamazsın herhalde.
Yalvarmalarına aldırma. Kişiliğini kaybetmişsin mahkum olmuşsun.
Yol ver gitsin bir daha gelmeyeceğiz dünyaya.

O adam iyi biri değil ama senin gidecek bir ailende yok sanırım Allah yardımcın olsun

Onun adi Stockholm sendromu degil caresizlik.

Internet var onunde meslek edinme kurslari var ucretsiz aylik maas veriyorlar arastir kimse seni kurtarmaz. Kendi kendini kurtarman lazim

Canım benim daha küçüksün seninki eş sevme değil kim sürekli dayak yiyip sonra da seviyorum diyebilir ki hayvana bile eziyet etsen senden uzaklaşır kendini korumak için içgüdüsel olarak yapar bunu ama bizim kadınlarımız dayak yedikçe seviyorum der anlayamıyorum çocuk yok çocuk olsa tamam diyeceğim.Size saygısı olmayan bir adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz.İleride çocuk da olursa bugun gözüm moraldı boşanmak istiyırum eşim dövüyor eşimden nefrat ediyorum ama çocugum babasız kalmasın diyeceksiniz.Yol yakınken bırakın.Kadınlar güçlüdür istedikten sonra her şeyi yapabilirsiniz.

Çok fazla yorum yapmam aslında konunun baştan beri okuyorum,durumuna çok üzüldüm evlilkte Rabbim herkezi iyilerle ,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın belli ki evlendiğin adam vicdan merhamet sahibi değilmiş sen anne baba yerine koy dört elle sarıl etmediği zulum kötülük kalmasın,ama inan çaresiz değilsin hayatın çok başındasın,şimdi nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun bizimle de paylaşırmısın? inşallah Hakkında hayırlısı olur ve bu adamdan biran evvel kurtulursun,

Bu bı şiddet mı?
Ben evlenmeden önce abilerimde şiddet gördüm dovuldum dayak yedim...
Evlendim. Kocam dövmedi ama aynı sizin göreviniz bı seni döverim diye tehdit ediyor bana.
Dedesi anneannesinin dovuyormus da kimsesi olmadığı için gidemiyormus da.. bana yapamıyor ama tehdit ediyor bak seni döverim çok fena yaparım çok sinirliyim diyor 3sene oldu evleneli son bı yıldır böle. Boşanmaya bile kalktim ama kalkıp da anamın evine gidemedim. Napayım çocuk var bırakmıştım eskiden kadınlar şiddet gördü ama kalkıp da gitmedi eşimi hala çok seviyorum.

Ben boşanmaya sıcak bakmıyorum çünkü abim boşandı ailem çok üzülür. Yapamam eşim bunu diyor sen giderken sana neler yaparlar ezerler seni diyor Allah'tan ailem arkamda.. ailem hiç bı zaman beni ezmedi eşim yanlış tanıyor ailemi kavga ediyoruz kendi ailesine çok tutuyor bende bişey diyemiyorum dilim tutuluyor napayım bende işitme kaybim var derdimi anlatamıyorum aileme bu saatten sonra beni kim begenip alacak.. boşanıp da napacaktim isim de var bide kızım var. Burda konu açmadım açmak istemedim kusura bakma konu gibi oldu.

iyi biri dedigine ve onsuz pisman olurim gibi geliyor dedigine gore tam dovememis bidahakine soyle daha iyi dovsun
neyin kafasi bu ya beni dovecek birde iyi biri olacak he tabi tabi melek mubarek

Ne yapacaksın hastaneden darp raporu alacaksın ve gidip boşanma davası açacaksın . Ananız sizi Xbey dövsün diye doğurmadı ve evlendirmedi. Biraz gözünüzü açın lütfen ... Niye intihar edeceksin ş...siz bir insan için mi ? 21 yaş ve 2 yıllık evlilik!!!! İhşanlah cocuğun yoktur.

Kesin yapar bu dediklerinizi kesin ...

Lütfen kimsesiz ne demek..
Benim kızımda evli,şimdi evimizden çıktı diye kimsesiz mi oluyor?
Kızıma kalkacak o eli ben kırarım ...
Böyle örnekler vermeyin ...
Keşke herkesin böyle düşünen bir ailesi olsa sizi tebrik ediyorum ama maalesef L laracraft ın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.Yaşadığımız tamda söyledikleri gibi...

Onun dışında iyi diyorsunuz da neyin dışında iyi, adam dayak makinası gibi heran döverimm dşye tehdit ediyor ve dövüyor . Hakaret cabası. Hergün 3 posta dayak hakaret hır gür günleriniz çok atraksiyonlu geçiyor boşanmayın bence sıkılır pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…