Şiddet görüyorum

Tamam anladık arkadaşlar ironi yapabiliyorsunuz hepiniz çok zekisiniz keşke burda harcanmasanız !
Konu sahibesinin derdi üzerinden laf sokup rahatladığınıza göre artık bırakın da konuyu, gerçekten yardımcı olmak isteyenler kalsın!

Konu sahibesi eşinizden tez vakitte boşanın.
Kadın sığınma evine gidin ve orda kaldığınız 6 ay boyunca bir işe girip para biriktirin.
Sonra kendinize bir ev bulun ve biriktirdiğiniz paranın bir kısmı ile bir kaç aylık kiranızı ödeyin kafanız dahat etsin.

Çalışmaya aynı zamanda açıktan okumaya devam edin.
Hayat sizin için daha yeni başlıyor. Dizleriniz kırılmadan sıçrayamazsınız. Allahın sevgili kulusunuz ki, size hayatınızı değiştirmeniz için bir fırsat veriyor. Daha genceciksiniz ve herşeye gücünüz de ernerjiniz de var. Yeterki isteyin.Yaşadıklarınız kamçınız değil azminiz olsun. Burayla lütfen irtibatınızı kesmeyin, gelişmelerden haberdar edin ve yardım istediğiniz bir durum olursa burda danışacağınız çok İNSAN var unutmayın. Allah yardımcınız olsun. Üstesinden geleceksiniz.
Allah razi olsun gercekten bazi seyleri yapabilecegimi gösterdiniz suan bazi arastirmalar hazirliklar yaptim bitirmeye kafama koydum daha fazla beklemicem

ne yaparsan yap çocuk yapma,
böyleleri çocukları olunca karısını daha az dövüyor çünkü çocuk dövmeyi daha eğlenceli buluyorlar.
kocana kum torbası doğurma.
boşanmayacaksın o belli, o zaman dayak yememeye çalış bari,
ne denir ki başka.

Arkadaslar şu laf sokan yorumlari birakin fikir verin arkadasin yaşı kucuk kimsesi yok .bana kalirsa ise gir hemen evden ayrilmadanda bi kac ay para biriktirebilirsin
Bu sehirde yasayamam amcama söyledim bana birsey olmaz dedi bosancam dedim sokakta orospun olsanda bizim yanimiza gelme dedi suan baska bi sehirde is bakıyorum burdada az para biriktirip gidicem

Bu sehirde yasayamam amcama söyledim bana birsey olmaz dedi bosancam dedim sokakta orospun olsanda bizim yanimiza gelme dedi suan baska bi sehirde is bakıyorum burdada az para biriktirip gidicem
Esin olacak adam calismana bisey demiyorsa iki uc ay para biriktir sonra bi kac ayda sıgınma evinde idare et birden olmaz hersey dikkat et

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum her hafta dovmuyor tabi ki ama en ufak tartışmada sinirlenio dişlerini sıkıyor ve beni hep dövmekle tehdit edio bir kaç ay önce terkettim sonra tekrar barıştık söz verdi ama en ufak kavgada bile beni dövmekle tehdit ediyor ayrılmak istiyorum fakat bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda intihar edecek duruma geldim en basiti bugün alisveris yapmaya çıktık herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio dayanamıyorum artık ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey yok kac sefer konuştuk bir konuda anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen nolur akıl verin ne yapmalıyım

İyi biri olduğuna emin misiniz?

Pişmanlığınız en fazla 'Neden bu kadar geciktim?' üzerine olur..

suan 14 yaşında yurtta kalo bende sabah bu yazilanlara hak verdim şimdi hazirliklar yapıyorum
Yolun acik olsun, Allah yardimcin olsun, korkma asgari ucretle bi ise girsen yeter sana, adamlar o parayla ev gecindiriyo, ona gore bi hayatin olur belki ama en azindan siddet gormez, kimseye muhtac olmazsin. Is konusunda nerde oturuyosun bilmiyorum ama burda guvenilir uyelerle yardimci olabiliriz bi is bulmana. Yeter ki kurtulmak iste bi yol bulunur.

Yolun acik olsun, Allah yardimcin olsun, korkma asgari ucretle bi ise girsen yeter sana, adamlar o parayla ev gecindiriyo, ona gore bi hayatin olur belki ama en azindan siddet gormez, kimseye muhtac olmazsin. Is konusunda nerde oturuyosun bilmiyorum ama burda guvenilir uyelerle yardimci olabiliriz bi is bulmana. Yeter ki kurtulmak iste bi yol bulunur.
Suan bazı arastimalar icindeyim cok sağolun

Sakin toparlanma surecinde vazgecme. Kararliligini koru. Zaten aileden yuzun gulmemis evlenmis esten de gulmemissin seni sen kurtaracaksin. Omur boyu boyle yasamak zorunda degilsin. Insallah kararin degismez.
İnanın o kadar yoruldum ki düzeltmeye en son dün sokakta magazada bile insanların icin o tür hareketleri son damla oldu magazada kadın denedi çıktı adam yakışmış hayatım diye bizim ki amina koycam simdi hadi al gidelim dio o kadar zoruma gitti ki o da kadın bende ben neden saygıyı haketmiyrm dedim o bnm ölmüş anneme söverken bile ben asla küfür etmedim bitti bitirdi beni midem almio artik

İnanın o kadar yoruldum ki düzeltmeye en son dün sokakta magazada bile insanların icin o tür hareketleri son damla oldu magazada kadın denedi çıktı adam yakışmış hayatım diye bizim ki amina koycam simdi hadi al gidelim dio o kadar zoruma gitti ki o da kadın bende ben neden saygıyı haketmiyrm dedim o bnm ölmüş anneme söverken bile ben asla küfür etmedim bitti bitirdi beni midem almio artik
Pislik terbiyesiz. Sen saygiyi hakediyosun butun kadinlar gibi, butun insanlar givi. Sadece insana catmamissin. Kurtar kendini katlandigin her gun pismanlik sebebi. Elinden geldigince hizlu bi sekilde toparlanmaya ve ayrilmaya bak.

Şiddet gören ve ihanete uğrayan kadınların kullandığı ortak cümle

İyi biri. Onu seviyorum.

E de aferin sevin madem oda sizi çok seviyor.
Siz önce kendinizi sevin

Back