- 26 Temmuz 2017
- 80
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi pembehayaller96
Allah razi olsun gercekten bazi seyleri yapabilecegimi gösterdiniz suan bazi arastirmalar hazirliklar yaptim bitirmeye kafama koydum daha fazla beklemicemTamam anladık arkadaşlar ironi yapabiliyorsunuz hepiniz çok zekisiniz keşke burda harcanmasanız !
Konu sahibesinin derdi üzerinden laf sokup rahatladığınıza göre artık bırakın da konuyu, gerçekten yardımcı olmak isteyenler kalsın!
Konu sahibesi eşinizden tez vakitte boşanın.
Kadın sığınma evine gidin ve orda kaldığınız 6 ay boyunca bir işe girip para biriktirin.
Sonra kendinize bir ev bulun ve biriktirdiğiniz paranın bir kısmı ile bir kaç aylık kiranızı ödeyin kafanız dahat etsin.
Çalışmaya aynı zamanda açıktan okumaya devam edin.
Hayat sizin için daha yeni başlıyor. Dizleriniz kırılmadan sıçrayamazsınız. Allahın sevgili kulusunuz ki, size hayatınızı değiştirmeniz için bir fırsat veriyor. Daha genceciksiniz ve herşeye gücünüz de ernerjiniz de var. Yeterki isteyin.Yaşadıklarınız kamçınız değil azminiz olsun. Burayla lütfen irtibatınızı kesmeyin, gelişmelerden haberdar edin ve yardım istediğiniz bir durum olursa burda danışacağınız çok İNSAN var unutmayın. Allah yardımcınız olsun. Üstesinden geleceksiniz.