Şiddet görüyorum

Senin kızının dayakçı bir kocası olsun ister miydin ?
Kızının kocasından dayak yediğini duysan uyuyabilir miydin?

Sen o evde hep dayak yersin 7 çocugun da olsa bu değişmez.

Bir gün bir kızın olur babasından ne görürse onu olur bilir
Babası gibi bi adam bulur evlenir çok dayak yer o zaman kahrolmazmısın?

Senin ailen senin dayak yediğini bilse kahrolmaz mı ?

2 yaşında bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak arkadaşları itip kakar mı diye düşünüp içim burkuluyor
Kocasından dayak yese ne kadar üzülürüm. Evlat o ya canımın parçası

Sende bir ananın bir babanın parçasısın
Neden buna izin veriyorsun

Geç babanın karşısına beni bu adamdan koru kurtar de
Gerisini ona bırak

İyi ama dövüyor hımm sevdim bunu
Kendini kandırmasan keşkee??

Keşke fakat öyle olmuyor bide benim evliligim görücü usulü gibi oldu toydum ayrica ailem olmayinca bi an önce evden yollamaya baktılar artık yaşayacak birşey kalmamış gibi hissediyorum
Çok üzüldüm:/ çalışma şansın var mı? Eger calısmıyorsan bian önce çalış.
Mor çatı gibi şiddet gören kadınlara destek olan yerler var başvurabilirsin. Ayrıca avukat feyza hanım bence size yardımcı olur, fikir alırsınız nolur o adamla beraber yaşamayın boşanın

Cektiginiz acidan zevk almaya bakin. Cunku sizi doven surekli kufur eden intahara surukleyen birini hala sevebiliyorsaniz baska alternatifiniz yok demektir.
Yani haddimi astiysam kusura bakmayin ama bazen ne kadar incitici acimasiz yorumlar yapiliyor bir bayan hem cinsine bukadar kati olmamali ya soylediklerini onaylamiyorsaniz susup yorum yapmayin mesela şu cevap ona yardimci olmaktan ziyade can yakıcı

Ayni seyi biraz once ben yazdim size sonuna kadar katiliyorum onaylamadığınız bir konu varsa sirf laf sokmak aşağılamak can yakmak icin neden yorum yapılır buraya yazan insanlar cogunlukla zaten doğrularını yanlışlarını biliyorlar manevi destek yada fikir istiyorlar nedir Bu kin aşağılama cabasi

Ben de dusuncenize katiliyorum.Bir arkadasimin kızkardeşi evlendigi gün siddet görmeye başlamış.Tam sekiz ay nerdeyse hergün.Öğretmendi ayrıca.Tabi olay ortaya çıktı.Sordum niye söylemedin bize diye.Utandım dedi.Bir de öyle birşey ki dedi insan aptallaşiyor, doğru düşünemiyor.Kendine güvenini kaybediyorsun.O kadar aşağılanmış hissediyorsun ki beynin uyusuyor.Sürekli bahaneler buluyorsun kendince dayağı hakli çıkaran.Boşanmadan sonra uzunca bir süre tedavi gördü.Sanirim bayanlarin çoğu böyle hissediyor.Yoksa sadece eşine mahkum olduğunu düşünenler değil çalışan bayanlar da bu durumu kabullenmezdi.Bence eşinin yaptığını biz de yapiyoruz onlara ama farklı bir şekilde aslinda.Onlara çözüm odaklı yorumlar yapsak.Kendilerine güvenmeleri için destek olsak.Zaten çok sağlıklı değiller bence psikolojik olarak.Neyi bekliyorsun olmeyi mi cümlesi bence panik olmuş, ne yapacağını bilmeyen, bilse de cesareti olmayan birini daha da incitir.Gelin destek olalim onlara.Yol gösterelim.Böyle bir hayatı haketmediklerini anlatalim.Genelde böyle konulara yorum yapmiyorum.Çünkü incitici o kadar yorum oluyor ki.Ama bu sefer dayanamadim.Lütfen bayanlar onlari aşağılamak yerine destek olalim, bu hayattan kurtulmalarini sağlayalım.

Amin kesinlikle katiliyorum size cok genc toy daha cesaretlendirmek dururken bu aşağılama yargılama neden

Ne guzel anlatmissiniz tamda dusundugum gibi hayatı boyunca asagilanmis hor gorulmus siddet uygulanmis bu kadar toy birine en fazla manevi destek olmalıyiz insanların birinin Camino yakmak asagilamak istegini hicbir zaman anlayamadim anlamakta istemiyorum bir medet uman cesaret isteyen kardesimize hemcinsimize bu özgüven kırıci cumleler niye

Ha dayak harici iyi biryse sorun yok o zaman. Dayağa devam. Mazallah boşanıp da pişman olursunuz filan, neme lazım. Mutluluklar.
Herifi bulsam " abi devam, az bile dövüyorsun" diyeceğim nerdeyse, o derece.

Ne diyelim peki. Aman sabret gecer belki mi? Gecmeyecek. Kendide biluyor gecmeyecegini. Gelipte buraya sorunu nasil cozerim.kendimi nasil.kurtaririm deseydi ayri cevaplardim. Ama adam beni dovuyor sovuyor ama cok seviyorum diyen birinede nezaket falan gosteremem.

Bişey demek zorunda değilsiniz kendisi de söyledi yazmak mecburiyetiniz yok sizin söyledikleriniz zaten işine yaramaz sadece karşınızdakini dahada aşağıya çeker

Hayvanlar bile dovulmez.
Bu nasil iyi biri olabilir aklim almiyor?
Hayvanlar bile dövülmez mi:)
tavuk ve horoz kavgasını da gördum ben. Nasıl kavga öyle. Tavuk en son dayanamayıp kumese kaçtı horoz peşinden gitti bişey yapamadı horoz çok asi biri oldu bizede saldırıyodu kestik bizde

Dalga mi geciyorsunuz?kadincagizin derdi basindan askin ne alaka bu konunun icine boyle garip bi yorum.

Dayak beyninize zarar mi verdi,ne demek ayrılırsam pişman olurum,aslında iyi biri?

Eşinizi ya tedaviye ikna edeceksiniz yada boşayacak canınızı kurtaracaksınız.

Bütün hayatını dayak yiyerekmi geçirmek istiyosun bu adamdan ayrılınca pişman olman için şuurunu kaybetmiş olman gerekiyor.kurtulunca kına yakman gerekir bi yerlerine bide üzülürüm diyosun.kusura bakma ama bu zihniyet hakediyor dayagı

Yol yakinken ayril canim..huylu huyundan vazgecmez....iyi biri demeyi de birak lutfen? Karisini doven erkek iyi biri degildir lutfen anla bunu....haaa bu arada sakin cocuk yapma..cocuk olunca duzelir dusuncesi tamamen yanlistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…