- 20 Haziran 2016
- 244
- 17.689
- 118
- 32
- Konu Sahibi pembehayaller96
-
Babam beni pazarlamak için can atıyorSenin kızının dayakçı bir kocası olsun ister miydin ?
Kızının kocasından dayak yediğini duysan uyuyabilir miydin?
Sen o evde hep dayak yersin 7 çocugun da olsa bu değişmez.
Bir gün bir kızın olur babasından ne görürse onu olur bilir
Babası gibi bi adam bulur evlenir çok dayak yer o zaman kahrolmazmısın?
Senin ailen senin dayak yediğini bilse kahrolmaz mı ?
2 yaşında bir kızım var yarın bir gün okula başlayacak arkadaşları itip kakar mı diye düşünüp içim burkuluyor
Kocasından dayak yese ne kadar üzülürüm. Evlat o ya canımın parçası
Sende bir ananın bir babanın parçasısın
Neden buna izin veriyorsun
Geç babanın karşısına beni bu adamdan koru kurtar de
Gerisini ona bırak
Kiyamam sana icim acidi su yazdigina. Evladindan hayir gor Allah yolunu acik etsin.Babam beni pazarlamak için can atıyor
Inanin esimden bir kez ayrildigimda benim yanimda kalacaksin diye yirtinda gece eve gelmesmnerdesin diye sormaz oara getireyim yeter kiKiyamam sana icim acidi su yazdigina. Evladindan hayir gor Allah yolunu acik etsin.
Her baba bir degil malesef inaniyorum canim o baba falan degil sadece sperm vermis bosver sen onu kocani da bosver karar verdigin gibi tez elden kendine bir yol ciz cocugunla. Her sey cok guzel olsun insallahInanin esimden bir kez ayrildigimda benim yanimda kalacaksin diye yirtinda gece eve gelmesmnerdesin diye sormaz oara getireyim yeter ki
Çocuğum yok çok şükürHer baba bir degil malesef inaniyorum canim o baba falan degil sadece sperm vermis bosver sen onu kocani da bosver karar verdigin gibi tez elden kendine bir yol ciz cocugunla. Her sey cok guzel olsun insallah
Ay valla mi ben niye var diye hatirliyorum. Ha simdi hatirladim kardesindi pardon. Benim balik hafizam. Nereden para bekliyosun? Biriktirecek misin biri mi verecek?Çocuğum yok çok şükür
Esim araba almak için bileziklerimi almıştı bankada parasida vardisimdi bayramdan sonra tekrar bilezik yapcaz onlari bekliyorumAy valla mi ben niye var diye hatirliyorum. Ha simdi hatirladim kardesindi pardon. Benim balik hafizam. Nereden para bekliyosun? Biriktirecek misin biri mi verecek?
Anladim. Bi yandan is bakiyor musun ev?Esim araba almak için bileziklerimi almıştı bankada parasida vardisimdi bayramdan sonra tekrar bilezik yapcaz onlari bekliyorum
Gözünü mesela nasıl korkutayim terkettim bi kere o ise yaramadj baska bi öneri istiyorumCanım herşeyi geçtim intihar edicek duruma geldim dedinizya..İşte buraya kafam çok takıldı.emin ol o adam senin sağlığından değerli değil.Daha güçlü olmaya bak.eger seni çok uzuyorsa ailenle istişare et.cok gençsin daha bebek düşünme sakin.karisina şiddet yapan cocugunada yapar.cocuga yapmadı diyelim,bir çocuk için annesinin dayak yemesi en büyük şiddet değilmidir? Buna şahit olması filan onun icdunyasini altüst eder.sen bence bu adamın gözünü bı korkut.eger devam ederse seni kaybedeceğini bilsin.yapamasin
Bir adamı herşeyin yaparsan adam gidicek olsa hiçbirşey olacağın için böylesin. Hiçbirşey olmaktansa ölmek daha kolay haklısın diyemeyeceğim sana.Yok kahretsin kimsem yok sadece küçük kardeşim var amcamlar bakio ilk zamanlr o cok küçük diye omu birakmamak icin dayaniyordum terkettim gidiyordum ama kardeşim sendemi beni bırakacaksın deyince geri döndüm sığınacak kimsemde yok ayakta jalicak takatim yok nefes alicak soluğum yok gülecek sevincim yok ben eşimi herşeyim yaptım ölen annem yaptım terkeden babam yaptim abi yaptım arkadas yaptim belkide bu yüzden gidemiyorum
Ortada yanlış anlaşılma olmuş ben açıklamasını yaptım.Siz de horozu mu dovuyordunuz?
Ne için kim için balkonda buluyosun acaba kendini,psikolojisi bozuk kocan içinmi ?sana bişe olsa ne olacak üç beş gün sonra kocan yine evlenir sende sana olanlarla kalırsın.Arkadaşım kendine gel,ayakların yere bassın boşan şunu yap bunu yap diyemem durumunu en iyi sen bilirsin,(diyenede çok kolay bence,ne hayatlar var hiç öyle oturduğunuz yerden yazması kadar kolay değil ) ama kendine acımakdan vazgeç,bi sen değilsin sorunlarla boğuşan milyonlarca kadın gerek fiziksel,gerek psikolojik şiddete her an maruz kalıyor.güçlü olmalısın kimse için değil kendin için..ve hayatın için en iyisini en iyi kararı yine sen verirsin.Kesinlikle yapmam zaten ben öyle bir aile büyüdüğüm için biliyorum... Of yaaaa offf dayanamıyorum Yemin ederim geceden beri uyuyamadm aglayip duruyorum kac kere balkonun yaninda buldum kendime ama biz yetim oldugumuz icin heo kardesim gelio aklima annesi yok babası yok bide bensiz mi birakayim diyorum ama yaşayamıyorum da(
Ben okuyordum 10.sinif bitmistim yazinda calisiodum bi sabah ise giderken annemi ölü buldum sonra olaylar gelisti amacam bizi aldi kendi yasadigi sehre getirdi sonrada evlendirdiler ne ima etmek istediginizi anladm fakat sakin imasinda dahi bulunmayinDaha önce soruldu mu bilmiyorum ama okumanız gereken yasta neden evlendiniz? Evlenmek Zorunda mı kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?