Şiddet görüyorum

Bir hayır DUA'sı bir çok belanın,
Bir AH ise bir çok hayrın önüne geçebilir.
DUA'nın peşinden iyiliğin ise izinden yürüyün.
Kötü zaten hak ettiğini, hak ise elbet bir gün yerini bulur.
Yolu doğru olanın yükü ağır olsada, onun yardımcısı ALLAH olur ...!Cuma aksamı Size dua ediyorum .Rabbim içinde bulunduğunu z durumdan rahmetiyle kurtarsın

Öncelikle darp raporu alın boşanırken lazım olur. Bu kafayı da bırakın kocamda severde döverde bu ne yahu dayak yemekten hoşlanıyor musunuz anlamadım ? İlle de boşanmam diyorsanız eşinizi tedavi ettirin bi şekilde.

Madem boşanmaya hazır hissetmiyorsunuz, maddi manevi en kötüsüne hazırlanmaya bakın. Mesela ziraat gibi sadece avuç içinizle, parmak izinizle vs. para çekebileceğiniz bir banka bulup hesap açtırın. En az bir 200-300 tl biriktirmeye çalışın o hesapta ki yarın öbür gün gecenin bir yarısı paltonuzu dahi almadan terliklerinizle evden kaçmak zorunda kalırsanız, en azından taksi paranız olsun, ilk anda 5 kuruşsuz kalmayın.

İkinci olarak tıpkı deprem çantası gibi 2-3 parça kıyafetiniz, nüfus, evlilik cüzdanı, düğün kaseti vs. resmi belgelerin kopyalarının olduğu bir çanta hazırlayıp güveneceğiniz bir yakınınıza verin. Evden ayrılıp boşanmaya karar verdiğiniz ama eşyaları almak için dönmeye korktuğunuzda o çanta işinize yarayacak.

Yetim maaşınız vardır muhtemelen, boşandığınızda para sıkıntısı çekmezsiniz ancak durum böyle değilse ismek, işkur vs. bir kurumdan kurs almak için eşinizi ikna etmeye çalışın. Ben çocuk veya yaşlı bakımı sertifikası öneriyorum. Gerekli durumlarda yatılı bakıcı olarak kolaylıkla yaşadığınız değiştirip kalacak yer ve iş bulabilirsiniz bu sayede.

Babam beni pazarlamak için can atıyor

Herkese iyi veya kötü yorumlar için teşekkür ederim aslında iyi biri dememin sebebi etrafina iyidir yardimda eder o anlamda dedim seviyorum dedim sevdiğim kadarda nefret ediyorum inanin ben aşık olarak ölerek biterek evlenmedim zaten sevmemin sebebi evine ekmek geyirio sadık hic yoktan ayni yastiga bas koyduk bunlari kesinlikle bahane gibi algilamayin evet sevdim çünkü o kadar caresiz bir zamanda yardim etti sevdim çünkü annem yerine babam yerine bi abi arkadas yerine koydum bu yaptıkları bana cok koyuyor innmak dahi istemiyorum hala neyi bekliosun ölmeyi mi diyor bazi arkadaslarimiz hayir kime sorsam yikma yuvani 3 sene sonra düzelir dediler evet bir yuva yıkmak kolydir ayakta tutmak zor olandir ben sadece evliligimi kurtarmak icin elimden geleni yaptım demissiniz ki yardım istemio ki cümlemin sonunu okuyun akil verin lütfen diyorum çünkü tıkandım artık 21 yaşındayım ve yüzüm gulmedi inanin gulmedi anlatsam inanamayacaginiz şeyler yaşadım bana kiziyorsunuz cogunuz ama ben sadece evliliğimi kurtarmaya çalıştım ve artik yoruldum buraya denk geldim yardım istedim o kadar bazilariniz icin sinirlenmek kolay basgit demek kolay ama burda o kadar farkli olaylar dönüyor ki ben size sadece yuzeysel anlattim.. Lütfen çok mu sinirlendiniz bana çıkın gidin ama böyle kirici asalayici yorumlar yapmayın çünkü cogunuz benim 21 yil boyunca yasadigim hayatin 3 te 1 ini yasamadiniz yazmak kolay oyuzden size herkese teşekkür ederim bu arada bosanmaya karar verdim oarasal yönden destek gelicek onu bekliyorum herkese tekrar cok cok teşekkürler

Inanin esimden bir kez ayrildigimda benim yanimda kalacaksin diye yirtinda gece eve gelmesmnerdesin diye sormaz oara getireyim yeter ki
Her baba bir degil malesef inaniyorum canim o baba falan degil sadece sperm vermis bosver sen onu kocani da bosver karar verdigin gibi tez elden kendine bir yol ciz cocugunla. Her sey cok guzel olsun insallah

Canım herşeyi geçtim intihar edicek duruma geldim dedinizya..İşte buraya kafam çok takıldı.emin ol o adam senin sağlığından değerli değil.Daha güçlü olmaya bak.eger seni çok uzuyorsa ailenle istişare et.cok gençsin daha bebek düşünme sakin.karisina şiddet yapan cocugunada yapar.cocuga yapmadı diyelim,bir çocuk için annesinin dayak yemesi en büyük şiddet değilmidir? Buna şahit olması filan onun icdunyasini altüst eder.sen bence bu adamın gözünü bı korkut.eger devam ederse seni kaybedeceğini bilsin.yapamasin

Gözünü mesela nasıl korkutayim terkettim bi kere o ise yaramadj baska bi öneri istiyorum

Bir adamı herşeyin yaparsan adam gidicek olsa hiçbirşey olacağın için böylesin. Hiçbirşey olmaktansa ölmek daha kolay haklısın diyemeyeceğim sana.
Bir işe gir para biriktir kendine güvenin gelsin ayrı eve çık kardeşini de al yanına adam akıllı yaşayın. Asgari ücretle çalışacağın yer bulursun

Ne için kim için balkonda buluyosun acaba kendini,psikolojisi bozuk kocan içinmi ?sana bişe olsa ne olacak üç beş gün sonra kocan yine evlenir sende sana olanlarla kalırsın.Arkadaşım kendine gel,ayakların yere bassın boşan şunu yap bunu yap diyemem durumunu en iyi sen bilirsin,(diyenede çok kolay bence,ne hayatlar var hiç öyle oturduğunuz yerden yazması kadar kolay değil ) ama kendine acımakdan vazgeç,bi sen değilsin sorunlarla boğuşan milyonlarca kadın gerek fiziksel,gerek psikolojik şiddete her an maruz kalıyor.güçlü olmalısın kimse için değil kendin için..ve hayatın için en iyisini en iyi kararı yine sen verirsin.

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama okumanız gereken yasta neden evlendiniz? Evlenmek Zorunda mı kaldınız?
Ben okuyordum 10.sinif bitmistim yazinda calisiodum bi sabah ise giderken annemi ölü buldum sonra olaylar gelisti amacam bizi aldi kendi yasadigi sehre getirdi sonrada evlendirdiler ne ima etmek istediginizi anladm fakat sakin imasinda dahi bulunmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…