Kombiniz var mı?Su ani ısınıp ani soğuyor ılımıyor birden buz kesiy
Aradım açmadı. Özne kullanmayinca anlaşılmamış ben zaten en başından beri hep arayıp yazıyorum kendisine.Geçen defa aradığımda da apartman görevlisini yönlendirdiEv sahibini siz neden aramıyorsunuz?
Yok elektrikli şofben ben farkı bilmiyorum ama hem apartman görevlisi hem ev sahibi şofben dedi. Ben almasına alırım da 5-6 ay sonra gideceğim zaten. Neden masraf yapayım.Termosifon olabilir mi o? Elektrikli şofben alsan kullansan daha hayrına olur senin.
Kombim yok şofbenim var, merkezi sistem kömürle ısınıyor galiba payölçer var tam olarak nasıl oluyor emin değilim. 10 defa dedim ev sahibine halledemedi 2 haftadır çok basit bir şey halbuki. Kiradan düşmeyi kabul etse ben de yaptırırım.Kombiniz var mı?
Merkezi sistem ne demek bilmiyorum açıkçası.
Aynı problem bizde de oldu, hatta buraya sordum diye hatırlıyorum. Bir parçasında problem vardı 100 liraya değişildi ve sorun çözüldü. Kendi kendine düzelmesini beklemek saçma, düzelmez zaten.
Bence yaptır sonra yarı yarıya lriadan düşmeyi teklif et.Aradım açmadı. Özne kullanmayinca anlaşılmamış ben zaten en başından beri hep arayıp yazıyorum kendisine.Geçen defa aradığımda da apartman görevlisini yönlendirdi
Yok elektrikli şofben ben farkı bilmiyorum ama hem apartman görevlisi hem ev sahibi şofben dedi. Ben almasına alırım da 5-6 ay sonra gideceğim zaten. Neden masraf yapayım.
Kombim yok şofbenim var, merkezi sistem kömürle ısınıyor galiba payölçer var tam olarak nasıl oluyor emin değilim. 10 defa dedim ev sahibine halledemedi 2 haftadır çok basit bir şey halbuki. Kiradan düşmeyi kabul etse ben de yaptırırım.
Zaten ilk günden beri böyle benlik bir şey değil.Bence yaptır sonra yarı yarıya lriadan düşmeyi teklif et.
Ayıp ya bir de yeni girmişsin. Belki önceden vardı problem sen gelince iyice bozuldu.
Ya ben servsici tanımıyorum ki ya da kaziklanmaya çok müsait oluyorum.Şofbeni yaptırıp kullanın . Ev sahibi karışmazsa da siz kullanacaksanız en azından rahat edersiniz.
Armuta üye olun . Ordan teklif alın .Zaten ilk günden beri böyle benlik bir şey değil.
Ya ben servsici tanımıyorum ki ya da kaziklanmaya çok müsait oluyorum.
Küçük şehir olduğundan armut a verilen ilanlar cevapsız kalıyor daha önce denemiştim bu şehirde öğrenciyken. Bulunduğum şehirde usta var mı diye de ararmistim çıkmamıştıArmuta üye olun . Ordan teklif alın .
O zaman kesinlikle yaptırmak zorunda, sonuçta sizden kaynaklı bir sorun değil.Zaten ilk günden beri böyle benlik bir şey değil.
Ya ben servsici tanımıyorum ki ya da kaziklanmaya çok müsait oluyorum.
Hımmm , o zamaaannnn 3-5 demeden yaptırın . Ben genelde velilerime yaptırırım bu tür işleri . Çalıştığınız yerdeki kişilere sorun .Küçük şehir olduğundan armut a verilen ilanlar cevapsız kalıyor daha önce denemiştim bu şehirde öğrenciyken. Bulunduğum şehirde usta var mı diye de ararmistim çıkmamıştı
Ben de öyle düşünüyorum bir dönse mesajıma konuşucam da dönmüyorO zaman kesinlikle yaptırmak zorunda, sonuçta sizden kaynaklı bir sorun değil.
Biraz dişinizi gösterin gerekirse yaptırıp faturasını saklayın, kiradan düşün.
O basınc kısmı kombinin alt kısmında
Biliyorum ama öyle bir şey yok sofbende. Altında düğme de yok göstergesi de yok. Sadece sıcaklık ayarı var.O basınc kısmı kombinin alt kısmında
Dönmemesi daha iyi. "merhaba x bey/hanım size yazdım ama sanırım mesajıma dönmeyi unuttunuz, bende bu süreçte sıcak susuz kalamadığım için tamiri yaptırmak durumunda kaldım." diyip faturasını ibraz edeceksiniz bitti gitti.Ben de öyle düşünüyorum bir dönse mesajıma konuşucam da dönmüyor
Biliyorum ama öyle bir şey yok sofbende. Altında düğme de yok göstergesi de yok. Sadece sıcaklık ayarı var.