merhaba günlüğüme hoşgeldinMaşallah ya böyle kek milföy vs yinede çok güzel kilo veriyorsun. Bende 3.5 aydan fazla oldu 16 kilo verdim ama 18 gündür 72 de cakildim kaldım çok sinirim bozuluyo...
merhaba günlüğüme hoşgeldin
yolun çok başındayım
bence vücudu iyi tanımak gerek, özellikle kahvaltılarımda ben çok kasmıyorum kendimi, en hafif yemem gereken öğünüm akşam yemeği. Maşallah sen de çok iyi kilo vermişsin. Ben de bi 8 kilo kadar versem çok iyi olacak ama gözümde büyüyor. Ayrıca emzirdiğim için çok fazla da sıkmak istemiyorum kendimi zaten kalori harcıyorum. Spor da yapamıyorum bebekten dolayı. Emzirmesem böyle kilo veremezdim. Dediğin gibi herşeyi yiyorum ama dengeliyorum :)
sen 16 kilo verdiğinden bir süre metobolizmanın durması çok normal, özel bir diyet yapıyor musun? eğer yapıyorsan vücudunu şaşırtmak için değişik yöntemler uygulaman gerekebilir bir süreliğine
Bende emziriyorum ki tatlım 9.5 aylik bebegim var. Özel diyet yok emzirdigim için işte kalori sayıyorum herşey ama az yiyorum. Ama çakıldım işte 60 kiloya düşmek istiyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?