• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shezofren'in Diyet Günlüğü

gece yatmadan önce sadece süt içtim günlük veeeeeeeeeeeeee
bugün 59.5 kiloyummmm:52:
çok ama çok mutluyum 61.1 ile başlamıştım 1.600 gr gitmiş bu bile benim için çok iyi bir fark

sabah kahvaltım
sosisli soğanlı yumurta
kk peynir
5 adet zeytin
2 kepekli ekmek

inanmak zor ama 5li rakamla başlayan kiloyu gördüm ya süper bi duygu:27:

dünkü yediklerim
ara
1 kivi
yaş pasta
yarım avuç leblebi

akşama doğru
etli patates yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt

bu sabah 59.4 kilo çıktım

şimdi kahvaltı yapıyorum
2 milföy böreği
sosisli yumurta
peynir
salatalık:56:

ara
bir armut
yarım paket pizza kraker :(

öğle yemeği
ıspanak yemeği
yoğurt
bir dilim ekmek

arada
neskafe
4 tane pekmezli tatlı (emzirdiğim için kansızlığa karşı)

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt

bugün 6 da yeme faslını kapattım bol su içiyorum

artık ara öğünlerimde kayısı, ceviz, badem gibi şeyler yemeyi düşünüyorum. Nedense bunları yemeyi unutmuştum:9:

Günlük bugün tam tamına 59.1 kiloya düştüm
13 günde 2 kilo vermişimmm
benim için çok büyük bişey bu :52:

oğlum çok huysuz bugun kucaktan inmiyor şuan bile kucağımda:5:
kahvaltı hazırlayamadım 1 buçuk milföy böreği yedim :56:

ara
1 hurma

öğlen
salata
yayla çorbası
kurufasulye

ara
1 muz
kk peynir

akşam
az önce 4 mücver yedim 1 tane de elma

acıkırsam başka şeyler de yicem:56:

Son düzenleme:
günlük akşam yemeğini çok yemeyince gece deli gibi yedim tabi sonuç 59,3 oldu. :25:

kahvaltı
sosisli yumurta
1 ekmek
kk peynir
1 dilim kek

günaydın günlük
bugün 58.9 kiloyu gördüm çok mutluyummmm
bebeğim kucağımdan inmiyo, durunca kahvaltı yapcam, tost yicem kepekli ekmekten yapıp :56:

sabah
2 kuru kayısı
kepekli ekmekten kaşarlı sucuklu tost
4zeytin
kk peynir
çay

ara

neskafe
2 benimo

öğle yemeği
5 kaşık bulgur pilavı (bol kimyonlu naneli)
4 köfte
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
ara
1 tatlı kaşığı pekmez
1 kivi

akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk incik (tavada)
1 kase yoğurt

günlük bugün 58.5 kiloyu gördümmm oleyyy :52:
ama kahvaltıda
1 poğaça, çeyrek simit, 4zeytin, kk peynir ve 1 tatlı kaşığı gül reçeli yedimm

arada

36 çubuk kraker
1 kase bitter çikolatalı puding yedimm

akşam yemeğinde balık var:56:

Maşallah ya böyle kek milföy vs yinede çok güzel kilo veriyorsun. Bende 3.5 aydan fazla oldu 16 kilo verdim ama 18 gündür 72 de cakildim kaldım çok sinirim bozuluyo...

Maşallah ya böyle kek milföy vs yinede çok güzel kilo veriyorsun. Bende 3.5 aydan fazla oldu 16 kilo verdim ama 18 gündür 72 de cakildim kaldım çok sinirim bozuluyo...
merhaba günlüğüme hoşgeldin:3:
yolun çok başındayım
bence vücudu iyi tanımak gerek, özellikle kahvaltılarımda ben çok kasmıyorum kendimi, en hafif yemem gereken öğünüm akşam yemeği. Maşallah sen de çok iyi kilo vermişsin. Ben de bi 8 kilo kadar versem çok iyi olacak ama gözümde büyüyor. Ayrıca emzirdiğim için çok fazla da sıkmak istemiyorum kendimi zaten kalori harcıyorum. Spor da yapamıyorum bebekten dolayı. Emzirmesem böyle kilo veremezdim. Dediğin gibi herşeyi yiyorum ama dengeliyorum :)
sen 16 kilo verdiğinden bir süre metobolizmanın durması çok normal, özel bir diyet yapıyor musun? eğer yapıyorsan vücudunu şaşırtmak için değişik yöntemler uygulaman gerekebilir bir süreliğine :31:

merhaba günlüğüme hoşgeldin:3:
yolun çok başındayım
bence vücudu iyi tanımak gerek, özellikle kahvaltılarımda ben çok kasmıyorum kendimi, en hafif yemem gereken öğünüm akşam yemeği. Maşallah sen de çok iyi kilo vermişsin. Ben de bi 8 kilo kadar versem çok iyi olacak ama gözümde büyüyor. Ayrıca emzirdiğim için çok fazla da sıkmak istemiyorum kendimi zaten kalori harcıyorum. Spor da yapamıyorum bebekten dolayı. Emzirmesem böyle kilo veremezdim. Dediğin gibi herşeyi yiyorum ama dengeliyorum :)
sen 16 kilo verdiğinden bir süre metobolizmanın durması çok normal, özel bir diyet yapıyor musun? eğer yapıyorsan vücudunu şaşırtmak için değişik yöntemler uygulaman gerekebilir bir süreliğine :31:

Bende emziriyorum ki tatlım 9.5 aylik bebegim var. Özel diyet yok emzirdigim için işte kalori sayıyorum herşey ama az yiyorum. Ama çakıldım işte 60 kiloya düşmek istiyorum bende.

Bende emziriyorum ki tatlım 9.5 aylik bebegim var. Özel diyet yok emzirdigim için işte kalori sayıyorum herşey ama az yiyorum. Ama çakıldım işte 60 kiloya düşmek istiyorum bende.

maşallah Allah bağışlasın bir süre vücut durabiliyor bi kaç gün yediğinizden biraz daha fazla yiyin hatta en az ne yiyorsanız ondan yiyin kilo verme devam edebilir:31:

Back