Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük bugün tam tamına 57.7 kiloyu gördüm inanamıyorummm
bence yoğurt kürü işe yaradı
hergün gram gram giderken bu süper moral oldu bi günde 500 gr gitti
hem de baharatları yarım çay kaşığı katıyorummm
yoğurt da yağlı normal
az önce yine yedim kürümdem :)
nihayet girebildim günlüğüne canım, takip edeyim seni, ben dünden beri ciddiye alıyorum durumu, haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
benim mönüm:
Sabah: 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
3-4 çatal konserve ton balığı
3-4 çatal bal
domates
derotu+ biber+ 3-4 zeytin
ÖĞlen: 1 kase yayla çorbası+ 5 kaşık bulgur pilavı
ara: yarım avuç kuru üzüm
ve bu zaman kadar 1 lt su
hoşgeldincanım nedir bu yoğurt kürü.d
hoşgeldin canım çok sevindim burda olmana
inşallah birlikte kurtulcaz fazlalıklardan
gayet iyi gidiyorsun bu şekilde devam edelim
hoşgeldin
1 yemek kaşığı zerdeçal
1 yk zencefil
1 yk tarçın
2 - 3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştır ve yemeklerden 45- 30 dk önce ye
üç öğün şeklinde yani
canım ben emzirdiğimden bu ölçünün yarısını yapıyorum ama bugün sabah yaptım öğlen yapamadım
bugün 56,7 kiloyum
Eveett gelelim bana şuan oğlum kucağımdan inmiyor, uyuyor bıraktığım an uyanıp ağlıyor yaklaşık sabahtan beri 10 kere yatırmayı denedim ve pes ettim açlıktan mahvolmuşken kucağımda oğlumla çorba yaptım içtim oysa bugün ıspanak yemeği yapacaktım öğlen için, akşama napcam bilmiyorum
kürü de yapamadım artık
öğle yemeğim
iki kase şehriyeli tavuklu çorba
bir dilim ekmek
suyu bile zor içiyorum
canım oğlundan dolayı kolay gelsin öncelikle gerçekten işe yarıyor mu bu kür ya artık zayıflama üzerine neler yazdılar sen de biliyorsun yani o yüzden iyice soruyum dedim :)
teşekkür ederim:)
aslında yediklerimize dikkat etmeden hiçbi kür işe yaramaz ama dikkat edersek daha hızlı vermemizi sağlar ben emzirdiğimden tam ölçü yapamasam da bana bu kür iyi geldi tabi her bünye farklıdır, istersen zayıflama kürleri bölümünde bu kür hakkında günde 500gr verdiren yoğurt kürü yazısını okuyabilirsin, yorumları okumanı tavsiye ederim ben okudum öyle başladım
Sağol canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi