shagy halılarımı ne ile temizleyeyim

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar bütün evim shagy halı daha yeni evliyim aslında pek kirlenmedi. fakat yeni taşındığım için onları da temizleyim diyorum. ne ile sileyim. salon halılarım şu ipek gibi ince tüylü shagylerden. diğerleri de kalın ipli naylon gibi olanlardan

Ben kendim yıkadım. önce beyaz sabunla yıkadım, sonra azıcık çamaşır yumuşatıcısıyla. Kuruyunca çok güzel oldu. Hem yumuşacık oldu, hem de tüylerinde yatma falan olmadı.

kızlar shaggy halıda ne kadar etkili olur bilmiyorum ama, bende yeni sayılırım evlilikte.halıları kıyamadım yıkamaya vermeye.evde kendim kosla halı ile sildim çok güzel oldu.hatta koltuklarıda sildim parlattı resmen koltukları.denemenizi tavsiye ederim.

shaggy almanızı tavsiye etmem,temizlemek işkece.
silseniz bile arasına kacanları nasıl temizleyebilirsiniz.
silkelesende çıkmıyor,yapışıp kalıyor saçlar,tüyler.

cnme ben de yeni evliiym heryer shaggy halıı:)
ayda bir hepsini antreye getirip ters cevirip sirkeliyorum hafiftennn işte ozaman evin halini düşünn tertemiz dedigim halıların içinden bi ben çıkmıyorum:)neyseee sonra heryeri elektrik süpürgesine alıpp silip geri seriyorummmm...güzelce deterjanlı su yapıyorummmm migrostan Scotch Brite Mop aldım vileda tarzı bşy süper hem yer için hem duvar hemde halı için:)halıların tüyleirnin tersi yönden yer siler gibi siliyorummmm tüm haldaki saçlarıııı topluyor..elektrik süpürgesine alsak bile kimi zmaan saçlar gelmiyebiliyor:)daha 2 gün önce bu işlemi yaptımm inan heryerim agrıyorrr şuandaaa :)13 tane shaggy halım var:)mutfak halım çok beyaz ondannn kurban bayramına eşime sildircem benim gücün hayatta yetmes:)kesinlikleeeee silinmez bu halılar maffolur insan çok kirlensinnn yıkamaya göndercemmm..mutfak halımın tüleri kısa onu eşime sildirce bi okdr:)

shaggy halıyı zaten sılkemezsın cnm ıplıklerı gıder..en ıyısı süpürücen ve yıkamaya verıceksın baska caresı yok :) naylon shaggy gun gectıkce yapısacaktır zaten bunun ıcın ipek shaggy en guzelı

ya kızlar mutfağımda şagi halım var 2*2.5 boyutlarında koridorda kullandığım şu mozaik desenli halılardan var şimdi sorum şu ben şai halıyı ortadan kesip yolluk yapsam yolluklarımıda yan yana mutfağa sersem diyorum shaggy halı kesilince dağılır mı overlok gerekir mi????

ya kızlar mutfağımda şagi halım var 2*2.5 boyutlarında koridorda kullandığım şu mozaik desenli halılardan var şimdi sorum şu ben şai halıyı ortadan kesip yolluk yapsam yolluklarımıda yan yana mutfağa sersem diyorum shaggy halı kesilince dağılır mı overlok gerekir mi????

Gerekir tabiki. üstelik overlok çok ucuz bişey mutlaka yaptır bence.

Back
X