SGK babamın üzerine ama kadın doğuma gitmem lazım

Akıntı varsa vajinal muayene olursunuz, gerekirse kan verilir. Örneğin mantar enfeksiyonu varsa tahlile gerek kalmayabilir ama idrar yolu enfeksiyonu bulgusu varsa kan tahlili gerekir. İkisi de ciddi şeyler değiller zaten, siz gidin teşhisinizi alın ilacınızı kullanın yoluna girer her şey

Vajinal akıntı mı? Benim de vajinal sarı akıntı var ama koku ve kaşıntı yok, bunun sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki?
Eğer idrar yaparken veya sonrası sızı yanma oluyorya, idrar bittikten sonra sanki hâlâ bir damla kalmış hissi yaşayıp rahatsızlık veriyorsa idrar yolu enfeksiyonudur, bunlar ciddi birşey değildir ama ciddi huzursuz eder sürekli labavoya gitme ihtiyacı hissettir. Sizin ki vajinal enfeksiyona benziyor.

Şöyle, ben bakire değilim ve alttan muayene olacağım o sebepten, enfeksiyona da zaten alttan bakmadan anlayamaz sanıyorum ki
İdrar ile bakılan enfeksiyonlar da var mesela idrar yolu enfeksiyonu. Ya da mantar olan binlerce bakire insan var. Kadın hastalıkları uzmanına sadece bakire olmayanlar mı gidiyor? Babanızın bunun sorgulamasını yapma ihtimalini düşünmeniz çok enteresan geldi.

1 günde olma ihtimali var mı ki vajinal enfeksiyonun. Sizce kaşıdıktan sonra yara olması da muhtemel değil midir ? Yani bilmiyorum ilk defa kaşımaktan yara yaptım gerçekten çok aptalım

Kimse sizin hastane bilgilerinizi görmez. Çok çekiniyorsanız idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum o yüzden doktora gideceğim deyin bitsin gitsin. Ya da sorarsa söylersiniz. Kadın doğum sadece ilişki yaşayanların gittiği bir yer değil. Ama muayene detaylarınızı da zaten babanız göremez. İçiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…