- 23 Mayıs 2019
- 662
- -46
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Sgk babamın üstüne kadın doğuma gittiğimi anlar mı? Anlamasın istiyorumNeyi anlamalarından çekiniyorsunuz? Çalışmadığınızı mı gittiğiniz bölümü mü
Sigorta parası ödediği için görebilir diye dusundumBabanız niye görsün anlamadım. Ben 25 yaşıma kadar babamın sigortasından yararlandım. Gittiğim hiçbir yeri görmedi. Niye görsün ki
Zannetmiyorum. Hususi peşine düşüp araştırmazsa görmesi imkansız benceSigorta parası ödediği için görebilir diye dusundum
18 yaşının üstündeyim görebilir mi e nabızdan? Nasıl kaldırılıyor?İyi de adetinle ilgili de gitmiş olabilirsin, ağrıdan gitmiş olabilirsin, enfeksiyon için gitmiş olabilirsin kadın doğuma sadece gebeler mı gidiyor, e nabizina girip bakmadan göremez ordan da kaldirabiliyorsun görünmez olur
Çanakkale gebelik ne alaka bekarken hamile mi kalmıştınız ne amaçla gitmiştiniz anlayamadımBen de babamın üstüne gitmiştim görmez nerden görsün hatta benim e nabız da çanakkale hastanesinde gebelik muayenem görünüyor halbuki hiç Çanakkale'ye gitmedim
Şöyle, ben bakire değilim ve alttan muayene olacağım o sebepten, enfeksiyona da zaten alttan bakmadan anlayamaz sanıyorum kiJinekolojiye gitmek suç mu ki? Ürolojiye gidecek haliniz yok yani, görmez merak etmeyin ama görse ne olacak onu anlamadım
Sen 30lu yaşlarında değil misin zaten kendi e nabizin yok mu senin, kendi e nabizina gir bı karıştır bulursun hastane ziyaretlerim var ordan bunu gösterme falan yazıyor halledersin şifreni falan bilmeden nerden girecekte bakacak görse ne olacak ki ağrım vardı gittim de geç, gidip doktora mı soracakBabam sigortasını kendi ödüyor arkadaşlar
18 yaşının üstündeyim görebilir mi e nabızdan? Nasıl kaldırılıyor?
Doktor Nerden bakarsa baksın bunu babanin görecegi bı tarafı yok açıklamada da vajinal muayene yazmaz zaten karnım ağrıdı gittim demen de suç muŞöyle, ben bakire değilim ve alttan muayene olacağım o sebepten, enfeksiyona da zaten alttan bakmadan anlayamaz sanıyorum ki
Ben 20li yaşlarımdayımSen 30lu yaşlarında değil misin zaten kendi e nabizin yok mu senin, kendi e nabizina gir bı karıştır bulursun hastane ziyaretlerim var ordan bunu gösterme falan yazıyor halledersin şifreni falan bilmeden nerden girecekte bakacak görse ne olacak ki ağrım vardı gittim de geç, gidip doktora mı soracak
Doktor vajinit yazıyor enfeksiyon durumunda, görürse bir şey der mi ya da bir şey düşünür mü diye çekiniyorumSen 30lu yaşlarında değil misin zaten kendi e nabizin yok mu senin, kendi e nabizina gir bı karıştır bulursun hastane ziyaretlerim var ordan bunu gösterme falan yazıyor halledersin şifreni falan bilmeden nerden girecekte bakacak görse ne olacak ki ağrım vardı gittim de geç, gidip doktora mı soracak
30una gelmiş hala evde muhabbeti yok muydu neyse yanılmışim sanırımBen 20li yaşlarımdayım
Benim babam kendi sigortasını kendi ödüyor, benim kaydımı da görebilir belki nereye ödeme yapıldığı şeklinde diye düşündüm, özel hastaneye gideceğimAy kim öderse ödesin sigortayı öyle bı durum yok yani anlatamadık sanırım sigorta başka, sağlık provizyonu başka, oyle görülen birşey değil o sen nereye gittin diye rapor vermezler, anca e nabizinda görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?